anovi Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 eveandAxel napisał(a):Właśnie wróriłam z oddziału i zapisałam nas na Katowice. nie było żadnej paniki, ponoć zapisy przyjmują u nas do 20 stycznia! więc luzik. To jak dobrze wszytsto pójdzie będzeimy miały spotkanko :multi: a jojeczek w końcu będzie?? ;) Quote
Asiaczek Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 Bogarka napisał(a):planuje pojechac na sobote i niedziele Wspaniale! Ale ponieważ baski są w piątek - mnie - tradycyjnie - nie bedzie... Pzdr. Quote
Elitesse Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 Asiaczek napisał(a):Wspaniale! Ale ponieważ baski są w piątek - mnie - tradycyjnie - nie bedzie... Pzdr. te grupy to by mogli jakos rotacyjnie zamieniac ... Quote
Asiaczek Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 [quote name='Elitesse']te grupy to by mogli jakos rotacyjnie zamieniac ... Elitesse - pisałam o tym wielokrotnie, na różnych topikach... Pzdr. Quote
Elitesse Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 ciekawe wg jakiego klucza wytypowali grupy na piatek - najmniej dochodowe czy jak ? a moze ktos z czlonkow oddzialu wystawia w ten dzien i w ten sposob eliminuje czesc konkurencji ? Quote
Asiaczek Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 Ja myślę, że to odbyło się w następujący sposób: dawno, dawno temu ktoś podzielił grupy FCI na 3 dni wystawowe, i tak zostało to do dzisiaj. Nikomu nie przyjdzie do głowy z O/Katowice, że może warto byłoby zrobić tzw. rotacyjne dni. Przecież to takie proste! I nie chcę się czepiać, ale jeżeli psy pochodzące z Afryki wystawia się na tzw. lodowisku... , to...:smhair2: :errrr: :watpliwy: :shake: :crazyeye: Pzdr. Quote
Guest Reyes Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 Ehhhh... :( jak dalmaty znowu na lodowisku to ja sobie szczele w łep:-( . Tam było najzwyczajnej zimno, Herka niechciała mi w miejscu wystać, bo od podłogi ciągło :shake: . A najlepsze łyse rasy psów to normalnie no coment. Niektóre wyglądały jak moja babcia z pod prysznica: kapcioszki, szkarpesie, szlafroczki i coś na głowie... Ja chyba na tego roczną też tak kropke odzieje :p Quote
Godelaine Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 Coś w tym jest, bo przykładowo belgi praktycznie zawsze idą w niedzielę (wyjątkowo w sobotę). Jedynie światówka w Poznaniu trochę namieszała, bo startujemy w czwartek :roll: :icon_roc: Quote
weihaiwej Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 Mam pytanie... Być może banalne, ale pierwszy raz zgłaszam psa na wystawę, więc wybaczcie. Czy wystarczy jak wyślę maila z informacjami: rasa, płeć, imię, data urodzenia, klasa do której zgłaszam(szczeniąt), numer rejestracyjny, rodowód w przygotowaniu, hodowca, adres hodowcy, właściciel, adres właściciela, numer telefonu, adres e-mail plus oświadczenie, że zobowiązuję się przestrzegać regulaminu, a w załączniku kopia metryki i dowodu wpłaty? Uff. Czytałam w tym topiku, że lepiej mailem niz pocztą. Dzieki z góry za odpowiedzi :) Pozdr. Quote
Noelani Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 Wehaiwej wystarczy ze wypelnisz zgloszenie ze strony http://www.kynkat.neostrada.pl/wystawa06-form.htm :) Quote
efra-husky Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 dlaczego lepiej mailem niż pocztą? Nie straszcie mnie bo ja pocztą wysłałam :roll: Quote
weihaiwej Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 [quote name='Noelani']Wehaiwej wystarczy ze wypelnisz zgloszenie ze strony http://www.kynkat.neostrada.pl/wystawa06-form.htm :) Dzięki Noelani, tak już próbowałam, ale coś mi się wiesza, dlatego kombinuję, żeby te same informacje wysłać im nie używając formularza :P Quote
weihaiwej Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 efra-husky napisał(a):dlaczego lepiej mailem niż pocztą? Nie straszcie mnie bo ja pocztą wysłałam :roll: Wcześniej tutaj parę osób pisało, że zgłoszenie wysłane pocztą nie dotarło, tylko o to mi chodziło :) Quote
Elitesse Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 weihaiwej napisał(a):Wcześniej tutaj parę osób pisało, że zgłoszenie wysłane pocztą nie dotarło, tylko o to mi chodziło :) to chyba lasnie odwrotnie a ja tam zawsze listem poleconym wysylam - pzynajmniej mam potwierdzenie ze wyslalam Quote
Godelaine Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 Weihaiwej... Po wypełnieniu formularza i naciśnieciu na 'wyślij' powinna Ci się automatycznie wygenerować wiadomość mailowa z wpisanymi danymi, tematem i adresatem. Treść wygląda następująco: rasa= tytuly= nazwa= ur= kolor= wlos= wyszkolenie= oddzial= rejestracja= pkr= ojciec= matka= hodowca= adres_hodowcy= wlasciciel= adres_wlasciciela= tel= mail= podpis= Przy czym po znaku równa się powinny się pojawić (bez spacji) dane. Temat to Zgloszenie, a adres webmaster@kynkat.neostrada.pl Do maila należy dołączyć skan rodowodu i championatu (jeśli takowy pies posiada). Ja potwierdzenie przyjęcia zgłoszenia dostałam kilka godzin po wysłaniu. Więc bardzo szybko :D Quote
efra-husky Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 ja dla pewności jeszcze faxem puściłam. No nic teraz pozostaje mi czekanie na potwierdzenie ;) Quote
DogoKika Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 przypominam tylko zeszłorocznym uczestnikom,że posiadają 10 zł zniżkę w opłacie ( upoważnia do tego dyplom). Może to niewiele, ale jednak....:roll: Quote
weihaiwej Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 Dziewczyny, dziękuję za odpowiedzi i porady :D Udało mi się wysłać zgłoszenie, zapłaciłam także, tylko skan metryki i dowodu wpłaty wyślę jutro :) Elitesse, kierowałam się tym, co tutaj pisano :)http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=1175141&highlight=zg%B3oszenie#post1175141 i poczta także do pewnych nie należy ;) Pozdrawiam Quote
Elitesse Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 DogoKika napisał(a):przypominam tylko zeszłorocznym uczestnikom,że posiadają 10 zł zniżkę w opłacie ( upoważnia do tego dyplom). Może to niewiele, ale jednak....:roll: ooo tzn ze kazdy kto byl w zeszlym roku placi mniej ?? Quote
asiek Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 Elitesse napisał(a):ooo tzn ze kazdy kto byl w zeszlym roku placi mniej ?? wow - a jak w tym roku zgłosiłam 3 psy to płace 30 zł mniej?? Quote
Elitesse Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 no wlasnie nie wiem ? ktos tu panike sieje ! bo nigdzie takiej informacji nie moge znalezc Quote
asiek Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 Elitesse napisał(a):no wlasnie nie wiem ? ktos tu panike sieje ! bo nigdzie takiej informacji nie moge znalezc ja też nic nigdzie nie znalazłam ale nie ukrywam, że jak by to sie okazało prawdą to nic bym przeciwko napewno nie miala ;) Quote
ursus Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 Kiedyś wystawiałam sukę w szczeniakach na Katowicach i dostałam Dyplom z dopiskiem,że w następnym roku ma ta suka 10zł zniżki..........:lol: W następnym roku miała cieczkę w terminie katowickiej wystawy więc mi zniżkę diabli wzięli........:diabloti: może o to chodziło..........:roll: Quote
Guest Reyes Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 asiek napisał(a):wow - a jak w tym roku zgłosiłam 3 psy to płace 30 zł mniej??Mmmmm kilka godzin temu w związku do rąk własnych oddałam zgłoszesie i kasie :(. A o żadnej zniżce nic niewiedziałam... Quote
Recommended Posts