Elitesse Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 no poszly zgloszonka :) teraz tylko trzeba pieniazki za 3 pieski i na dojazd wyzbierac ;) Quote
musia Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 Czy wasze oddziały też was honorują? Właśnie otrzymałam zaproszenie z oddziału do hotelu "Katowice" na spotkanie z członkami za osiagnięcia w 2005. Słyszałam juuż o tych corocznych spotkaniach. Tym razem i ja tam będę. Wcześniej Chorzów przesłał gratulacje i CD z fotkami za grupę na wystawie. Teraz Katowice. A jak u was jest??. Quote
Elitesse Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 musia napisał(a):Czy wasze oddziały też was honorują? Właśnie otrzymałam zaproszenie z oddziału do hotelu "Katowice" na spotkanie z członkami za osiagnięcia w 2005. Słyszałam juuż o tych corocznych spotkaniach. Tym razem i ja tam będę. Wcześniej Chorzów przesłał gratulacje i CD z fotkami za grupę na wystawie. Teraz Katowice. A jak u was jest??. Wroclaw niestety ma gdzies wystawcow :) ale Opole gdzie jest zapisana jedna z moich suczek prowadzi ranking wystawowy, na corocznym spotkaniu wreczaja dyplomy i puchary najlepszym :) super jest ! Quote
Asiaczek Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 Elitesse, ale to chodzi tylko o psy zarejestrowane w O/Opole? Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 W W-wie coś ostatnio drgnęło, ale - żeby było śmieszniej - nikt nic dokładnie nie wiem. Poproszono nas, aby nadsyłac do O/W-wa kopie kart ocen _ championaty. Gdy zadzwoniłam, aby dowiedzieć się, od kiedy te karty przysyłać, dowiedziełam się, że paniusia pierwszy raz słyszy o czymś takim. Zgłupiałam. Poprosiłam koleżankę, która częściej niż ja bywa w Oddziale, aby pomogła mi to wyjaśnić. Też miała trudności i ustaliła tyle, że od początku 2005 r. Ale też nie była tego pewna. No i co wy na to? Ja porobiłam kseokopie i część zaniosłam osobiście a część wysłałam pocztą. Zobaczymy, co z tego wyniknie. Pzdr. Quote
króliczek Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 ASIACZEK informację o przesyłaniu do naszego odziału kserokopii kart ocen przeczytałam po raz pierwszy w katalogu wystawowym (wystawa Katowice).Zawiozłam więc część osiągnięć Nobisa. Wszystkie dokumenty zostały położone gdzieś wysoko pod sufit,a przy przeprowadzce zapewne zgubione.W naszym odziale i tak zostanie wyłoniony jeden lider -Czerwona Marynara :diabloti: Quote
JustynaJK Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 u nas w oddziale nie dzieje się zupełnie nic pod tym względem,zupełna stagnacja:razz: Quote
Elitesse Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 [quote name='Asiaczek']Elitesse, ale to chodzi tylko o psy zarejestrowane w O/Opole? Pzdr. tak:loveu: Quote
Asiaczek Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 [quote name='króliczek']ASIACZEK informację o przesyłaniu do naszego odziału kserokopii kart ocen przeczytałam po raz pierwszy w katalogu wystawowym (wystawa Katowice).Zawiozłam więc część osiągnięć Nobisa. Wszystkie dokumenty zostały położone gdzieś wysoko pod sufit,a przy przeprowadzce zapewne zgubione.W naszym odziale i tak zostanie wyłoniony jeden lider -Czerwona Marynara :diabloti: Tak, ja wiem, że w jakim ś katalogu była zajawka o tych kserach, ale ja nie byłam w Katowicach. I stąd moje szamotanie się ze zdobyciem informacji. Ja wykonane kopie przekazałam osobiście do rąk jednej Pani w O/W-wa, którą szanuję i bardzo lubię. Mam nadzieję, że zrobi z nimi dobry użytek... A co do wyników, to pewnie masz rację. Przykre. Pzdr. Quote
Elitesse Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 Asiaczek napisał(a):Tak, ja wiem, że w jakim ś katalogu była zajawka o tych kserach, ale ja nie byłam w Katowicach. I stąd moje szamotanie się ze zdobyciem informacji. Ja wykonane kopie przekazałam osobiście do rąk jednej Pani w O/W-wa, którą szanuję i bardzo lubię. Mam nadzieję, że zrobi z nimi dobry użytek... A co do wyników, to pewnie masz rację. Przykre. Pzdr. ja w tym roku w kilku katalogach widzialam taka infomacje z o/Warszawa i w Psie tez chyba informacja byla ale nie podali czy to ma byc do jakiegos rankingu czy tka soebi chca pouzupelniac karty sztwyne :) Quote
Asiaczek Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 Nie byłam w W-wie i Poznaniu na wystawie. Ot, problem... pzdr. Quote
kate_m. Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 Hoho, widzę że sporo osób z Krakowa pozgłaszało swoje psiaki do Katowic :) Quote
ponpon Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 A z Krakowa, a jakże, jak miło. Tylko jeszcze nie wiem jak sie do Katowic dostanę, jakoże niezmotoryzowana jestem, a podróż pociągiem jakos mi się nie usmiecha :( Marta i Miszka - Żywioł Ama Canem (pon) Quote
kate_m. Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 Witam witam :) Cóż, w kwestii transportu pozostaje rozglądać się za zmotoryzowanymi osobami z Krakowa, które wybierająsię na tą wystawę i mają jeszcze wolne miejsce w samochodzie, albo zdecydować się na ten pociąg. W końcu to tylko półtorej godziny jazdy. Ja wprawdzie nie mam psa, więc problem w podróży mniejszy, ale zdarzało mi się jechać pociągiem np. w towarzystwie 4 borzoi i obyło się bez przygód :) Quote
efra-husky Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 jeśli ktoś wybiera się w piątek na wystawę to chętnie służę miejscem w samochodzie (będę wyjeżdżać z Krakowa) Quote
ponpon Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 A może Ty znasz - lub ktoś na forum - kogos z Krakowa kto się wybiera i ma wolny kawałek podłogi w samochodzie dla małego :) pieska? Quote
Jagoodka Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 JustynaJK napisał(a):u nas w oddziale nie dzieje się zupełnie nic pod tym względem,zupełna stagnacja:razz: Dokładnie :( Może by tak podrzucić jakiś pomysł na zebraniu członków?? Chociaż jakieś pucharki i dyplomy za osiągnięcia by się przydały. Quote
kate_m. Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 Myślę, że informacje odnośnie ewentualnych wolnych miejsc w samochodzie będą się tu pojawiać, jak tylko ktoś takowe będzie mieć. Ja na razie o żadnym takim nie wiem, ale jak coś to się odezwę :) Quote
efra-husky Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 ponpon a w który dzień wystawiasz swoją pociechę? Z tego co wiem to PONy są w niedzielę Quote
Noelani Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 musia napisał(a):Czy wasze oddziały też was honorują? Właśnie otrzymałam zaproszenie z oddziału do hotelu "Katowice" na spotkanie z członkami za osiagnięcia w 2005. A kiedy to spotkanie? Bo ja zadnego zaproszenia nie dostalam :( Quote
Guest Reyes Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 Noelani napisał(a):A kiedy to spotkanie? Bo ja zadnego zaproszenia nie dostalam :( Ja tak samo... :( Quote
ponpon Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 efra-husky napisał(a):ponpon a w który dzień wystawiasz swoją pociechę? Z tego co wiem to PONy są w niedzielę No własnie, niestety..... w niedzielę..... Szkoda:( Marta Quote
Recommended Posts