Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czy wasze oddziały też was honorują?

Właśnie otrzymałam zaproszenie z oddziału do hotelu "Katowice" na spotkanie z członkami za osiagnięcia w 2005.

Słyszałam juuż o tych corocznych spotkaniach. Tym razem i ja tam będę.

Wcześniej Chorzów przesłał gratulacje i CD z fotkami za grupę na wystawie. Teraz Katowice.

A jak u was jest??.

Posted

musia napisał(a):

Właśnie otrzymałam zaproszenie z oddziału do hotelu "Katowice" na spotkanie z członkami za osiagnięcia w 2005.

Słyszałam juuż o tych corocznych spotkaniach. Tym razem i ja tam będę.

Wcześniej Chorzów przesłał gratulacje i CD z fotkami za grupę na wystawie. Teraz Katowice.

A jak u was jest??.

Wroclaw niestety ma gdzies wystawcow :) ale Opole gdzie jest zapisana jedna z moich suczek prowadzi ranking wystawowy, na corocznym spotkaniu wreczaja dyplomy i puchary najlepszym :) super jest !

Posted

W W-wie coś ostatnio drgnęło, ale - żeby było śmieszniej - nikt nic dokładnie nie wiem. Poproszono nas, aby nadsyłac do O/W-wa kopie kart ocen _ championaty. Gdy zadzwoniłam, aby dowiedzieć się, od kiedy te karty przysyłać, dowiedziełam się, że paniusia pierwszy raz słyszy o czymś takim. Zgłupiałam. Poprosiłam koleżankę, która częściej niż ja bywa w Oddziale, aby pomogła mi to wyjaśnić. Też miała trudności i ustaliła tyle, że od początku 2005 r. Ale też nie była tego pewna. No i co wy na to?

Ja porobiłam kseokopie i część zaniosłam osobiście a część wysłałam pocztą. Zobaczymy, co z tego wyniknie.
Pzdr.

Posted

ASIACZEK informację o przesyłaniu do naszego odziału kserokopii kart ocen przeczytałam po raz pierwszy w katalogu wystawowym (wystawa Katowice).Zawiozłam więc część osiągnięć Nobisa. Wszystkie dokumenty zostały położone gdzieś wysoko pod sufit,a przy przeprowadzce zapewne zgubione.W naszym odziale i tak zostanie wyłoniony jeden lider -Czerwona Marynara :diabloti:

Posted

[quote name='króliczek']ASIACZEK informację o przesyłaniu do naszego odziału kserokopii kart ocen przeczytałam po raz pierwszy w katalogu wystawowym (wystawa Katowice).Zawiozłam więc część osiągnięć Nobisa. Wszystkie dokumenty zostały położone gdzieś wysoko pod sufit,a przy przeprowadzce zapewne zgubione.W naszym odziale i tak zostanie wyłoniony jeden lider -Czerwona Marynara :diabloti:

Tak, ja wiem, że w jakim ś katalogu była zajawka o tych kserach, ale ja nie byłam w Katowicach. I stąd moje szamotanie się ze zdobyciem informacji. Ja wykonane kopie przekazałam osobiście do rąk jednej Pani w O/W-wa, którą szanuję i bardzo lubię. Mam nadzieję, że zrobi z nimi dobry użytek...
A co do wyników, to pewnie masz rację. Przykre.
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Tak, ja wiem, że w jakim ś katalogu była zajawka o tych kserach, ale ja nie byłam w Katowicach. I stąd moje szamotanie się ze zdobyciem informacji. Ja wykonane kopie przekazałam osobiście do rąk jednej Pani w O/W-wa, którą szanuję i bardzo lubię. Mam nadzieję, że zrobi z nimi dobry użytek...
A co do wyników, to pewnie masz rację. Przykre.
Pzdr.

ja w tym roku w kilku katalogach widzialam taka infomacje z o/Warszawa i w Psie tez chyba informacja byla ale nie podali czy to ma byc do jakiegos rankingu czy tka soebi chca pouzupelniac karty sztwyne :)

Posted

A z Krakowa, a jakże, jak miło. Tylko jeszcze nie wiem jak sie do Katowic dostanę, jakoże niezmotoryzowana jestem, a podróż pociągiem jakos mi się nie usmiecha :(
Marta i Miszka - Żywioł Ama Canem (pon)

Posted

Witam witam :) Cóż, w kwestii transportu pozostaje rozglądać się za zmotoryzowanymi osobami z Krakowa, które wybierająsię na tą wystawę i mają jeszcze wolne miejsce w samochodzie, albo zdecydować się na ten pociąg. W końcu to tylko półtorej godziny jazdy. Ja wprawdzie nie mam psa, więc problem w podróży mniejszy, ale zdarzało mi się jechać pociągiem np. w towarzystwie 4 borzoi i obyło się bez przygód :)

Posted

JustynaJK napisał(a):
u nas w oddziale nie dzieje się zupełnie nic pod tym względem,zupełna stagnacja:razz:

Dokładnie :(
Może by tak podrzucić jakiś pomysł na zebraniu członków?? Chociaż jakieś pucharki i dyplomy za osiągnięcia by się przydały.

Posted

Myślę, że informacje odnośnie ewentualnych wolnych miejsc w samochodzie będą się tu pojawiać, jak tylko ktoś takowe będzie mieć. Ja na razie o żadnym takim nie wiem, ale jak coś to się odezwę :)

Posted

musia napisał(a):

A kiedy to spotkanie? Bo ja zadnego zaproszenia nie dostalam :(

Posted

Noelani napisał(a):
A kiedy to spotkanie? Bo ja zadnego zaproszenia nie dostalam :(

Ja tak samo... :(

Posted

efra-husky napisał(a):
ponpon a w który dzień wystawiasz swoją pociechę? Z tego co wiem to PONy są w niedzielę

No własnie, niestety..... w niedzielę..... Szkoda:(
Marta