Asiaczek Posted December 24, 2005 Posted December 24, 2005 Ostatnio coraz więcej jest problemów z wysyłka zgłoszeń. Ale zupełnie nie wiem, od czego to zależy... Tak więc, bezpieczniej będzie, jak zadzwonisz i upewnisz się, że zgłoszenie Twojego psiaka doszło. Pzdr. Quote
Musiałek Posted December 26, 2005 Posted December 26, 2005 Ja wysłałam faxem i zadzwoniłam po dwóch dniach i zapytałam czy doszło bo na moim potwierdzeniu było OK ale chciałam się upewnić, miła pani sprawdział i potwierdziła. To chyba najlepszy sposób. Quote
Polna Posted December 26, 2005 Posted December 26, 2005 faxem, zawsze potwierdzam, ostatnio prawie do NDM-mu nie pojechałam fax byl zapchany i nie doszło, wysłałam e-mailem około 50 min przed zakonczeniem zgloszen, na szczęście się udało ;) Mam nadzieje, ze znajde transport z Łodzi oczywiście dozucam sie do paliwa Quote
Marta Chmielewska Posted December 26, 2005 Posted December 26, 2005 No i klamka zapadła, też jedziemy :jumpie: Maga, tylko, żeby przez ciebie deszczu nie było :lol: Nie lubię moknąć w drodze z pociągu. Jeśli chodzi o zgłoszenia, cały ubiegły rok wysyłałam je droga elektroniczną. Czasem na raty, najpierw zgłoszenie, potem skan dowodu wpłaty, nigdy za to nie przedstawiałam kopii rodowodu i nikt mnie o to nie pytał. Za każdym razem zgłoszenie dotarło, ale wcześniej dzwoniłam, żeby upewnić się czy przyjęli. Raz tylko wysyłałam pocztą (wymóg organizatorów), ale polecam tylko polecony priorytet. :lol: Quote
jo-jo Posted December 26, 2005 Posted December 26, 2005 A ja nawet w polecony priorytet nie wierze :-? Ale zaczęłam się zastanawiać nad wysłaniem droga elektryczną jak nie trzeba kopii rodowodu... Quote
wix Posted December 26, 2005 Posted December 26, 2005 ja tez na 90%. z wilczarzem :) i chetnie pomoge tez w wystawianiu innych ras, jesli ktos jest chetny :) Quote
ursus Posted December 26, 2005 Posted December 26, 2005 no i rottweilery tak jak wszędzie będzie oceniał ten sam sędzia co zwykle....... czyli A.Kot.........:sadCyber: Totalne przegięcie.............:nonono2: Quote
Agasia Posted December 26, 2005 Posted December 26, 2005 Nie czytam topicu, ale napewno wiele osob jedzie z Warszawy/okolic/ tamtych stron... ktora dobra duszyczka by mnie mogla zabrac w ktorys dzien...? :) jadac trasa katowicka, ja jestem teoretycznie do drodze -dojechalabym do trasy, do ktorej mam pare km. Jechalabym bez psa, raczej w roli handlera ( bo w katowicach nuda mi nigdy nie doskwiera ;) ) i jakby co sluze rowniez pomoca przy pieskach.. no i do benzyny sie dorzucam :) Quote
ursus Posted December 26, 2005 Posted December 26, 2005 A czy ktoś jest w stanie mi powiedzieć dlaczego parę stron wcześniej mar napisał ,że najmniej atrakcyjna jest grupa IV ........... ????????:evil: Jak go dorwę to chyba nie strzymam i:chainsaw: Quote
fidekangela Posted December 26, 2005 Posted December 26, 2005 będę :) z przyjemnścią pomoge komuś w wystawaniu psiaka ;) Quote
Agasia Posted December 26, 2005 Posted December 26, 2005 ursus - moze chodzi o liczebnosc grupy.. ;) U mnie zawsze jamniczki podczas BOG wywyoluja usmiech na twarzy :) Quote
Yoshko Posted December 26, 2005 Posted December 26, 2005 A u mnie usmiech na twarzy wywołują Zwycięzcy Rasy , którzy byli jedynymi przedstawicielami danej rasy na wystawie. Quote
mrowka Posted December 26, 2005 Posted December 26, 2005 [quote name='Marta Chmielewska']No i klamka zapadła, też jedziemy :jumpie: Maga, tylko, żeby przez ciebie deszczu nie było :lol: Nie lubię moknąć w drodze z pociągu. Jeśli chodzi o zgłoszenia, cały ubiegły rok wysyłałam je droga elektroniczną. Czasem na raty, najpierw zgłoszenie, potem skan dowodu wpłaty, nigdy za to nie przedstawiałam kopii rodowodu i nikt mnie o to nie pytał. Za każdym razem zgłoszenie dotarło, ale wcześniej dzwoniłam, żeby upewnić się czy przyjęli. Raz tylko wysyłałam pocztą (wymóg organizatorów), ale polecam tylko polecony priorytet. :lol: :eek2: :eek2: :eek2: :eek2: :eek2: :eek2: :eek2: :eek2: :eek2: :eek2: :eek2: jaaaaaaa nie wierze!! :eek2: :eek2: :eek2: :eek2: o mamo, ale sie ciesze!! :bigok: Marta a z kim jedziecie?? Pennulka, a Polcia tez jedzie?? :multi: normalnie zjem Was wszystkich!:eating: :jumpie: Quote
Musiałek Posted December 26, 2005 Posted December 26, 2005 Yoshko napisał(a):A u mnie usmiech na twarzy wywołują Zwycięzcy Rasy , którzy byli jedynymi przedstawicielami danej rasy na wystawie. Jeśli sa jeszcze ładnymi przedstawicielami to miło popatrzeć ale jeśli nie, to jest wtedy ubaw :lol: a w przypadku rzadkich ras to tak niestety się zdarza Quote
Agasia Posted December 26, 2005 Posted December 26, 2005 Yoshko napisał(a):A u mnie usmiech na twarzy wywołują Zwycięzcy Rasy , którzy byli jedynymi przedstawicielami danej rasy na wystawie. No coz... Wieksza satysfakcja gdy tych przedstawicieli jest 50 ;) Chociaz ja wywalczylam z PONem BIS II w Estoni... :jumpie: :cool2: Quote
Mała_Tybetanka Posted December 26, 2005 Posted December 26, 2005 No tak to prawda gdy wygrywa sie przy np 30 konkurencji ale.... jezeli w konkurencjach finalowych stają malo znane rasy to zwiedzajacy maja możliwośc poszerzenia swojej wiedzy o kolejną rasę ja ostatnio uslyszalam ze II miejsce na bisie w NDM wziąl wyżel niemiecki wadliwie umaszczony :eek2: (był to wyżel waimarski) co poniektorzy nie maja pojecia o żadnych innych psach poza wlasną rasą Quote
Guest Reyes Posted December 26, 2005 Posted December 26, 2005 My będziemy na 99% z dalmatynką... Ale moge o coś zapytać....:oops: Zdaje sobie sprawe z pełnej głupoty tego pytania ale czy komuś wiadomy czy "Zvi KUPFERBERG (ISR)" jest kobietą, czy męzczyzną?? :oops::oops::oops: Quote
jo-jo Posted December 26, 2005 Posted December 26, 2005 facet ;-)))) nas też sędziuje...podobno całkiem nieźle ocenia przynajmniej dogi... Quote
Elitesse Posted December 26, 2005 Posted December 26, 2005 a ja dalej nie moge zgloszen wyslac bo Championat nie dotarl :( :( :( zastanawiam sie czy ZG pracuje w przerwie swieta - nowy ro k ?? Quote
jo-jo Posted December 26, 2005 Posted December 26, 2005 Moim zdaniem pracuje to normalny tydzień pracy... Quote
Elitesse Posted December 26, 2005 Posted December 26, 2005 jo-jo napisał(a):Moim zdaniem pracuje to normalny tydzień pracy... no nie dla wszystkich ...oddzial Wroclawski rok w rok robi sobie wolne w tym czasie i nic zalatwic nie mozna:nonono2: Quote
jo-jo Posted December 26, 2005 Posted December 26, 2005 to nie wiem :) ja wiem że musze zgłosić nas też miałam po świętach i zobacze ale chyba elektroniczna poczta będe zgaszać ;-)) Quote
Asiaczek Posted December 26, 2005 Posted December 26, 2005 [quote name='Reyes']My będziemy na 99% z dalmatynką... Ale moge o coś zapytać....:oops: Zdaje sobie sprawe z pełnej głupoty tego pytania ale czy komuś wiadomy czy "Zvi KUPFERBERG (ISR)" jest kobietą, czy męzczyzną?? :oops::oops::oops:Na pewno facet! Jest allrounderem, lecz mimo tego, nie mam do niego zastrzeżeń. Lubi, aby pies to był pies (w sensie samczy, efektowny itp.), a sunia ma być sucza, elegancka. Być może niektórym wyda się to dziwne, to, co napisałam. Ale - uwierzcie mi - nieraz wygląda to zupełnie na odwrót. Ale niektorzy na pewno zrozumiają, o co mi chodzi. Aha, lubi eleganckie prowadzenie psa na ringu. Czasami zagada po ludzku do prezentera (angielski!). Pzdr. Quote
Jagoodka Posted December 26, 2005 Posted December 26, 2005 Kurcze szkoda, że nigdy nas nie oceniał. Asiaczek z tego co mówisz to musi być sensowny facet :) Quote
Recommended Posts