Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ostatnio coraz więcej jest problemów z wysyłka zgłoszeń. Ale zupełnie nie wiem, od czego to zależy...
Tak więc, bezpieczniej będzie, jak zadzwonisz i upewnisz się, że zgłoszenie Twojego psiaka doszło.
Pzdr.

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja wysłałam faxem i zadzwoniłam po dwóch dniach i zapytałam czy doszło bo na moim potwierdzeniu było OK ale chciałam się upewnić, miła pani sprawdział i potwierdziła. To chyba najlepszy sposób.

Posted

faxem, zawsze potwierdzam, ostatnio prawie do NDM-mu nie pojechałam fax byl zapchany i nie doszło, wysłałam e-mailem około 50 min przed zakonczeniem zgloszen, na szczęście się udało ;)

Mam nadzieje, ze znajde transport z Łodzi oczywiście dozucam sie do paliwa

Posted

No i klamka zapadła, też jedziemy :jumpie:
Maga, tylko, żeby przez ciebie deszczu nie było :lol: Nie lubię moknąć w drodze z pociągu.
Jeśli chodzi o zgłoszenia, cały ubiegły rok wysyłałam je droga elektroniczną. Czasem na raty, najpierw zgłoszenie, potem skan dowodu wpłaty, nigdy za to nie przedstawiałam kopii rodowodu i nikt mnie o to nie pytał. Za każdym razem zgłoszenie dotarło, ale wcześniej dzwoniłam, żeby upewnić się czy przyjęli. Raz tylko wysyłałam pocztą (wymóg organizatorów), ale polecam tylko polecony priorytet. :lol:

Posted

no i rottweilery tak jak wszędzie będzie oceniał ten sam sędzia co zwykle....... czyli A.Kot.........:sadCyber:
Totalne przegięcie.............:nonono2:

Posted

Nie czytam topicu, ale napewno wiele osob jedzie z Warszawy/okolic/ tamtych stron... ktora dobra duszyczka by mnie mogla zabrac w ktorys dzien...? :) jadac trasa katowicka, ja jestem teoretycznie do drodze -dojechalabym do trasy, do ktorej mam pare km. Jechalabym bez psa, raczej w roli handlera ( bo w katowicach nuda mi nigdy nie doskwiera ;) ) i jakby co sluze rowniez pomoca przy pieskach.. no i do benzyny sie dorzucam :)

Posted

A czy ktoś jest w stanie mi powiedzieć dlaczego parę stron wcześniej mar napisał ,że najmniej atrakcyjna jest grupa IV ........... ????????:evil:
Jak go dorwę to chyba nie strzymam i:chainsaw:

Posted

[quote name='Marta Chmielewska']No i klamka zapadła, też jedziemy :jumpie:
Maga, tylko, żeby przez ciebie deszczu nie było :lol: Nie lubię moknąć w drodze z pociągu.
Jeśli chodzi o zgłoszenia, cały ubiegły rok wysyłałam je droga elektroniczną. Czasem na raty, najpierw zgłoszenie, potem skan dowodu wpłaty, nigdy za to nie przedstawiałam kopii rodowodu i nikt mnie o to nie pytał. Za każdym razem zgłoszenie dotarło, ale wcześniej dzwoniłam, żeby upewnić się czy przyjęli. Raz tylko wysyłałam pocztą (wymóg organizatorów), ale polecam tylko polecony priorytet. :lol:
:eek2: :eek2: :eek2: :eek2: :eek2: :eek2: :eek2: :eek2: :eek2: :eek2: :eek2: jaaaaaaa nie wierze!! :eek2: :eek2: :eek2: :eek2:
o mamo, ale sie ciesze!! :bigok: Marta a z kim jedziecie?? Pennulka, a Polcia tez jedzie?? :multi: normalnie zjem Was wszystkich!:eating: :jumpie:

Posted

Yoshko napisał(a):
A u mnie usmiech na twarzy wywołują Zwycięzcy Rasy , którzy byli jedynymi przedstawicielami danej rasy na wystawie.

Jeśli sa jeszcze ładnymi przedstawicielami to miło popatrzeć ale jeśli nie, to jest wtedy ubaw :lol: a w przypadku rzadkich ras to tak niestety się zdarza

Posted

Yoshko napisał(a):
A u mnie usmiech na twarzy wywołują Zwycięzcy Rasy , którzy byli jedynymi przedstawicielami danej rasy na wystawie.

No coz... Wieksza satysfakcja gdy tych przedstawicieli jest 50 ;)

Chociaz ja wywalczylam z PONem BIS II w Estoni... :jumpie: :cool2:

Posted

No tak to prawda gdy wygrywa sie przy np 30 konkurencji ale.... jezeli w konkurencjach finalowych stają malo znane rasy to zwiedzajacy maja możliwośc poszerzenia swojej wiedzy o kolejną rasę ja ostatnio uslyszalam ze II miejsce na bisie w NDM wziąl wyżel niemiecki wadliwie umaszczony :eek2: (był to wyżel waimarski) co poniektorzy nie maja pojecia o żadnych innych psach poza wlasną rasą

Posted

My będziemy na 99% z dalmatynką... Ale moge o coś zapytać....:oops: Zdaje sobie sprawe z pełnej głupoty tego pytania ale czy komuś wiadomy czy "Zvi KUPFERBERG (ISR)" jest kobietą, czy męzczyzną?? :oops::oops::oops:

Posted

jo-jo napisał(a):
Moim zdaniem pracuje to normalny tydzień pracy...

no nie dla wszystkich ...oddzial Wroclawski rok w rok robi sobie wolne w tym czasie i nic zalatwic nie mozna:nonono2:

Posted

[quote name='Reyes']My będziemy na 99% z dalmatynką... Ale moge o coś zapytać....:oops: Zdaje sobie sprawe z pełnej głupoty tego pytania ale czy komuś wiadomy czy "Zvi KUPFERBERG (ISR)" jest kobietą, czy męzczyzną?? :oops::oops::oops:Na pewno facet!
Jest allrounderem, lecz mimo tego, nie mam do niego zastrzeżeń. Lubi, aby pies to był pies (w sensie samczy, efektowny itp.), a sunia ma być sucza, elegancka. Być może niektórym wyda się to dziwne, to, co napisałam. Ale - uwierzcie mi - nieraz wygląda to zupełnie na odwrót. Ale niektorzy na pewno zrozumiają, o co mi chodzi.
Aha, lubi eleganckie prowadzenie psa na ringu.
Czasami zagada po ludzku do prezentera (angielski!).
Pzdr.