maga18 Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 [quote name='Cockerek']A czy ktoś z was zna może tę sędzinę Iveta VOJTEK (SK) ? Sędziuje IX gr. hoduje charty afgańskie Quote
Cockerek Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 hm, charty i maltany, niezłe zestawienie ;) Quote
maga18 Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 Cockerek napisał(a):hm, charty i maltany, niezłe zestawienie ;) ja mam lepsze... ;) charty i nagie grzywacze :laugh2_2: ojjjjjj cos czuje ze powderki bedą miały swój dzień :D Quote
maga18 Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 a to prawda ze TYLKO 3500 zgloszen przyjmą ??????? Quote
maga18 Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 gdzies na innym topicu mi sie o uszy obiło :roll: Quote
Cockerek Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 Uuu, to trzeba się szybko spieszyć. Pewnie jeszcze w tym tygodniu opłacimy. Quote
nefesza Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 :o :o :o Wy chyba zartujecie???? Na marcowa wystawe zgloszenia w grudniu???? :o :o :o Ja rozumiem, ze to CACIBowa, ale w takim razie na swiatowke kiedy sie zglaszac? W styczniu???? :niedowia: Quote
maga18 Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 [quote name='nefesza']:o :o :o Wy chyba zartujecie???? Na marcowa wystawe zgloszenia w grudniu???? :o :o :o Ja rozumiem, ze to CACIBowa, ale w takim razie na swiatowke kiedy sie zglaszac? W styczniu???? :niedowia: zgloszenia sa do ktoregos stycznia... chyba, ale to chyba do 23 Quote
donya Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 [quote name='maga18'][quote name='nefesza']:o :o :o Wy chyba zartujecie???? Na marcowa wystawe zgloszenia w grudniu???? :o :o :o Ja rozumiem, ze to CACIBowa, ale w takim razie na swiatowke kiedy sie zglaszac? W styczniu???? :niedowia: zgloszenia sa do ktoregos stycznia... chyba, ale to chyba do 23 do 20.01.06 Quote
nefesza Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 [quote name='donya'][quote name='maga18'][quote name='nefesza']:o :o :o Wy chyba zartujecie???? Na marcowa wystawe zgloszenia w grudniu???? :o :o :o Ja rozumiem, ze to CACIBowa, ale w takim razie na swiatowke kiedy sie zglaszac? W styczniu???? :niedowia: zgloszenia sa do ktoregos stycznia... chyba, ale to chyba do 23 do 20.01.06 To jeszcze ponad miesiac.... Quote
Cockerek Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 No ale jak jakieś ograniczenia ilościowe wprowadzaja to nie wiadomo w sumie kiedy bezpiecznie zgłosić :roll: Quote
Lagunka Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 Moja już zgłoszona :) Można wysłać formularz elektroniczny. Quote
Cockerek Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 A czy na tym formularzu potrzebny jest podpis ręczny? No chyba na elektornicznej wersji się nie da :roll: Quote
Pearl Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 Zgłaszając elektornicznie i majac do dyspozycji tylko klawiature raczej nie da się złożyć recznego podpisu :) jedynie gdy zgłaszasz formą tradycyjną Quote
nefesza Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 A jak jest pozniej z dowodem wplaty? Ja nie mam skanera, najlepiej jest dla mnie korzystac z uprzejmosci firmy ;) i wyslac faksem. Quote
Pearl Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 W tytule dowodu wpłaty musisz napisać np."opłacenie zgłoszenia na wystawę..."rasa, przydomek i imię psa. Zazwyczaj to wystarcza, mozesz dosłać faxem, chociaz niekoniecznie. Quote
Ziomalka Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 Ja zawsze do tej pory wysyłałam zgłoszenie elektroniczne, opłaty też dokonywałam przez internet i nie było z tym żadnego problemu. Wydruk z komputera jest potwierdzeniem wpłaty i takowy wystarczył np. w Kielcach, gdzie przez spóźnienie musiałam zgłosic sie osobiście. Kopię rodowodu też zrobiłam aparatem cyfrowym i takową wysyłam mailem- nie ma żadnego problemu, a na pocztę nie musze chodzić, no i nie ma dodatkowych kosztów. Zgłaszaliśmy się w Świerklańcu (Chorzów), Chorzowie, Zabrzu i Kielcach. Chyba rzeczywiście powinnam już zgłosić się na te Katowice, w końcu to tak blisko, tylko, że moja grupa będzie w piątek, a ja jeszcze nie wiem czy będę dyspozycyjna- 95 zł piechotą nie chodzi... Quote
nefesza Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 A czy mozna zglaszac wczesniej z formularza przez net, i potem dosylac potwierdzenie wplaty? Jaki przedzial czasu jest tolerowany? (Ja dopiero zaczynam wystawiac, stad te pytania.) Quote
Pearl Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 Może być nawet dzien przed wystawą i zapłacisz mniej, jednak trzeba uważać ponieważ na niektórych wystawach pisze jasno, że tańsze opłaty obowiązują tylko do terminu nadsyłania zgłoszeń. Quote
Cockerek Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 Ja myslę że jak dostaną elektronicznie to wystarczy, a faksem dowód wpłaty jeśli z firmy wysyłasz lub poczty. Ja w takim razie tak zrobię :P Quote
Elitesse Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 a ja dalej nie moge zglosic swoich psiakow bo dalej nie mam Championatu w lapkach :( mam nadzieje ze na "limit" sie zalapie Quote
Asiaczek Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 nefesza napisał(a):A czy mozna zglaszac wczesniej z formularza przez net, i potem dosylac potwierdzenie wplaty? Jaki przedzial czasu jest tolerowany? (Ja dopiero zaczynam wystawiac, stad te pytania.) Zawsze należy pamiętać, aby zgłoszenie wysłać w terminie!!! To jest najbardziej istotne, gdyż od daty stempla pocztowego zależy wysokość opłaty (zazwyczaj!). Co do płatności, to możesz zrobić to kilka dni później; ale też trzeba zwricić uwagę, aby pieniądze dotarły do oddziału na 2-3 dni przed wystawą. Pzdr. Quote
maga18 Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 cytat ze strony o/Katowice Opłaty/Entry fees za pierwszego psa (z katalogiem) 95 zł za każdego następnego 80 zł do klasy szczeniąt (z katalogiem) 40 zł Interchampiony* (z katalogiem) 30 zł do klasy weteranów (bez katalogu) bezpłatnie** rasy polskiebezpłatnie***własność polskiego wystawcy **pod warunkiem ich doprowadzenia Dotyczy opłat wniesionych do 23.03.2006, po tym terminie opłata wynosi 150 zł Quote
Recommended Posts