Incunabula Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 Podengo sędziuje jednak Zvi Kupferberg więc zgłaszamy 8) . Quote
aleb Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 Ja zgłaszam moje pieski i bede w 3 dni :) tak blisko, wiec dlaczego nie miałabym byc :P Quote
Jagoodka Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 Toller-Fox napisał(a):My jedziemy pewie, skoro to i tak niedaleko z Krakowa. 8) Ale czy coś to da, to się na miejscu okaże.Sędziego nie znam, i wolałabym z takiego kraju gdzie hodowli Tollerów jest więcej, ale to pewnie takie moje wybrzydzanie... marzy mi się jednak Szwed, Holender, Belg, ktoś z Finlandii.. Ci się znają z pewnością. Beyersdorf to bardzo kompetentny sedzia...chyba. bo tak slyszalam, niestety tez jeszcze nas nie ocenial. To jest przewodniczacy klubu spaniela w niemczech :) Quote
Guest bernulka Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 Ja będe napewno;) Oczywsice bez pieska 8) To kogo jeszcze zobacze? :D paździoszki Quote
Gosik71 Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 karenina napisał(a):Jak to 3.500 tys? To co, przez 3 dni jeszcze sie nie wyrabiaja? Chyba racja w tym, ze sie wszyscy bedą wczesniej zgłaszac i wpłacac i bedzie tylko radosc dla o/katowice. Savannah, kto jeszcze ogłosił limit? Jakos nie mam czasu sie na razie głebiac w strony zwiazkowe.. Wystawa chciiaż rozciągnięta do 3 dni jest strasznie tłoczna. Spodek nie jest największym obiektem, ci co jeżdżą wiedzą jak to wygląda, jak zaczną chodzić zwiedzający, włażą nam na psy i plecy. Z roku na rok zgłasza się tam więcej psów, z tą pewnie ten limit. Poniekąd może i racja? Quote
Guest bernulka Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 W Katowicach co roku tłok nie ziemski... paździoszki Quote
offca Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 w zeszłym roku na lodowisku nie bylo zle ale pomysł z lodowiskiem jest koszmarny,ja prawie zamarzlam,juz wolalabym wystawiac na dworze bo bylo cieplej niz tam... :wink: pozdrawiam iwona Quote
Guest bernulka Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 Nom, a ja zawsze na lodowisku siedze i marzne 8) paździoszki Quote
Xxxxxxxxxxxx Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 Ja napewno będę (ale chyba tylko w sobotę i niedzielę chyba ,że uda mi się przekonać rodziców żebym w piątek nie poszła do szkoły z tego powodu) Bez psiaka oczywiście Quote
Rachelek Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 Widzę, że setery już mają sędziego :( - T.Chwalny. Już trzeci rok Polak :-? Wcześniej mieliśmy "specjalistę" z Austrii.. Wyżły kontynetalne trzeci raz z rzędu mają sędziego z zagrnicy(2004 z Włoch, 2005 I.Nagy z Węgier, 2006 Beyersdorf). Pewnie zapowiada sie powtórka z 2005 - Brabletz, Chwalny, Witkowska, Brabletz, Chwalny, Witkowska ... :roll: Przynajmniej łatwiej podjąć decyzję i zaoszczędzić trochę na wystawy zagraniczne :wink: Quote
resuruss Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 Melduja sie chinskie grywacze sztuk 2 lub 3....jeszcze nie wiem ktore zglosze,bo mi dwa psy w otwartej wypadaja.....Zobacze,ale bede na pewno.Mam do "Spodka" 15 minut. Quote
Krasna Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 A VI i VII grupa którego dnia jest oceniana? Quote
$andwich Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 Ja będę na katowickiej wystawie już trzeci rok z rzędu (w Katowicach była moja pierwsza wystawa w życiu, więc mam do nich sentyment :wink: ). W końcu poznam jakiś Dogomaniaków :laola: . A ma ktoś jakieś informacje na temat MP? P.S. Ja będę w niedziele, bo wtedy są owczarki 8) . Quote
Mała_Tybetanka Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 A ja i Figa bedziemy mialy swoj debiut w szczeniakach w Katowicach...więc będziemy w niedzielę :lol: Pozdrawiam Quote
czarna_hancza Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 $andwich to sie nie spotkamy (ponownie ;) ) bo ja w sobote bede na dogach :lol: Wie ktoś wogole czy mozna do spodka wejsc z niewystawianym psem? Bylam w tym roku na wystawie ale jako wolontariusz kase zbierac czyli bez psa :roll: Quote
Zeliika Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 W zeszlym roku skrupulatnie sprawdzali dokumenty, szczepienia i zaswiadczenie od weta. ale mozesz wziac ksiazeczke ze szczepieniem + zasw. od weta i powiedziec, ze nie dostalas potwierdzenia i idziesz wyjasnic do sektretariatu. Quote
sh_maniak Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 ja nie jade tam marznac ....... odpuszczam :wink: Quote
Musiałek Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 dlaczego marznac??? pod koniec marca moze byc juz calkiem cieplo :halfrobo: :B-fly: [/code][/list] Quote
NigdyNigdy Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 Musiałek napisał(a):dlaczego marznac??? pod koniec marca moze byc juz calkiem cieplo Domyślam się, że sh_maniakowi chodzi o to, że Husky będą pewnie znów wystawiane na płycie lodowiska :wink: Większość wystawców krzyczy, że im zimno, chociaż.... Mi jest tam zawsze w sam raz :lol: Jedyna halówka, na której nie leci mi pot z czoła :wink: Quote
sh_maniak Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 NigdyNigdy napisał(a):Musiałek napisał(a):dlaczego marznac??? pod koniec marca moze byc juz calkiem cieplo Domyślam się, że sh_maniakowi chodzi o to, że Husky będą pewnie znów wystawiane na płycie lodowiska :wink: Większość wystawców krzyczy, że im zimno, chociaż.... Mi jest tam zawsze w sam raz :lol: Jedyna halówka, na której nie leci mi pot z czoła :wink: ja jako ród afrykański :lol: :lol: ... wole jednak w pomieszczeniach temperaturę dodatnia ( właszcza na tyle godzin) 8) .... po Katowicach zawsze chora jestem :( i wystawiac psów nie umiem, ringówka sie tego spola lodu czytaj łapy nijak nie trzyma :wink: :evilbat: Quote
Mała_Tybetanka Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 Bogarka grupa I IX i X w niedzielę :D Quote
$andwich Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 [quote name='czarna_hancza']$andwich to sie nie spotkamy (ponownie ;) ) bo ja w sobote bede na dogach :lol: Szkoda, ale pewnie będzie jeszcze wiele okazji :wink: . Mam nadzieję, że chociaż z Kielcami wyjdzie. Quote
Recommended Posts