Pysia Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 AiMiN napisał(a):A pies się tylko oblizywał? :lol: Pewnie :) Ja dbam o zdrowie mojego psa :evil_lol: Ona dostaje cielencinke a nie odpady szaszłykowe ;) Quote
AiMiN Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 Ja tam daję jagnięcinkę :razz: i to z ryżykiem :p Quote
rodzice Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 pysiu -dobrze ze piszesz bo chyba lepiej ubrac się na cebulkę jak jest gorąco niż w jedno golfisko . Quote
rodzice Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 AiMiN napisał(a):Ja tam daję jagnięcinkę :razz: i to z ryżykiem :p A gdzie ty w Poznaniu kupujesz jagnięcinkę w rozsądnej cenie ? Quote
Pysia Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 Dlatego piszę:) Ja w golfisku usmażyłam się w sosie własnym :) Quote
rodzice Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 [quote name='Zeliika']maga18 wielkie dzieki za stawke :lol: A moje terierki tybetańskie ? Quote
rodzice Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 Pysia napisał(a):Dlatego piszę:) Ja w golfisku usmażyłam się w sosie własnym :) Zwłaszcza ,ze jadę z dzieckiem . Quote
AiMiN Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 rodzice napisał(a):A gdzie ty w Poznaniu kupujesz jagnięcinkę w rozsądnej cenie ? Przez znajomego i mam bardzo dobrą cenę :) A jagnięcinka w 15 kg worach ma się rozumieć. Quote
tufi Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 Na Jezycach jest sklepik, gdzie jagniecina jest po ok. 12zl/kg - gulasz, a nutrie mielone po 6zl. Moge poprosic o staweczke bulterierow i pinczerow min? proooszeee Quote
maga18 Posted January 22, 2006 Author Posted January 22, 2006 ohh przepraszam was bardzo wczoraj juz poszlam spac... od 4 bylam na nogach, na wystawie pomagalam i ni stad ni z owad mnie zmogło... :roll: jeszcze raz sorry!! zaraz szykuje psa i jade na wystawe :) wiec jak wroce to cd. Quote
lidush Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 Czy jakaś dobra duszyczka może podać stawkę w rasie Australian Cattle Dog? Z góry dziękuję:smile: Quote
Monia-Fionia Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 ACD były aż 4. PSY mł. QUERCUS DID'KO Astra Canina otwarta DWONHUNDER DES POENJAAP SUKI otwarta COUNTRY MUSIZ z Lodice DUMQUA DES POENJAAP Niestety nei jestem w stanei nic więcje powiedzieć na temat ocen. Quote
grygy Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 A czy o staweczke Yorkshire terriera mogłbym prosić? Tzn czy będzie chciało się komuś napisac to ?:shake: :shake: Quote
Musiałek Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 Podróż fatalna, najgorsza w moim życiu Głogowa jechałam doi Warszawy 9 godzin!!! na drodze lodowisko , zamarzający snieg na szybach!! wypadków już sama nie wiem ile - straszne!! dała mi ta podróż mocno w kość i niezłą nauczkę :lol: i mnóstwo doświadczenia w poślizgach kontrolowanych :lol: Ale szczęśliwie dojechalismy do domu a tu niespodzianka RURY MI ZAMARZŁY I NIE MAM WODY:placz: :angryy: :lol: le jaskoś musze sobie radzic grunt że jest ciepło :lol: Quote
Nitencja Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 Czy moge prosic o stawke Airedale i walijskich terierow ?? :lol: Quote
Musiałek Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 Samoyed klasa pośrednia Eric z Reptowskiego Lasu klasa otwarta Szaka Soraj Biały Uśmiech Quote
Musiałek Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 Terier Tybetański Psy klasa młodzieży DANDY PUDZIAN z Akacjowej Doliny Klasa pośrednia A'KARU KIPU KHYIM APOLLO Sam Magnetyzm Suki klasa młodziezy DHANGA DRAKA z Akacjowej Doliny Karamain RATIBHA klasa otwarta AKIRA Hoksa Rex Quote
Musiałek Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 Foksterier krótkowłosy Suki klasa pośrednia DIANA z Gostyńskiej Doliny klasa otwarta DRINA Łomskie Bagno Foksterier szorstkowłosy psy klasa pośrednia ZENEK Gracjus klasa championów KIPPER STAR FRANKE Strozzavolpe SOVEREIGN TO TRAVELLA Suki klasa pośrednia BIAŁA z Kordegardy Quote
Musiałek Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 Airedale Terrier suki klasa otwarta MAYA z Dorzecza Warty Terier Walijski psy klasa pośrednia TYSON Venator Magnus klasa otwarta GERT CHIRPEG OF SAMARTA suki klasa szczeniąt LAMIA Borowy Kennel klasa pośrednia TEQUILLA Venator Magnus klasa otwarta UMBRA Venator Magnus klasa użytkowa HOLKA POLKA Aluzja Quote
Mek Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 czt mozna prosic o sznaucery mini :) . Z góry slicznie dziekuje :loveu: Quote
Musiałek Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 Mek napisał(a):czt mozna prosic o sznaucery mini :) . Z góry slicznie dziekuje :loveu: Mek sznaucery mini ps masz juz na stronie 60, a jakie ciebie interesują ???? Quote
Recommended Posts