mielinka Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 Maga dzieki ogromniaste:lol: Niestety nie ma suni, ale mam prosbe, moze w dodatku cos jest, bo wiem ze zgloszonych jest 17 szkotow, a podalas 16 Prosze:modla: Quote
maga18 Posted January 21, 2006 Author Posted January 21, 2006 SYBERIAN HUSKY PSY szczeniat SNOOPY Mithrandir Szary Wędrowiec mlodziez BUDYŃ LUKS Torpeda KAIRO KISMET PRINCE Książęta Północy otwarta ALF Akademicka Rodzinka DAKOTA NIKE`S Nitor Nivalis YUCATAN NIKE`S Syperyjska Rapsodia SUKI szczeniat MAAGIE MAE D.B Arctic UKAYALI Lights of North mlodziezy BLUE PRINCESSA BRICASSART posrednia Latrans AMERICAN EXPRESS AMI FAST PAWS ATENA Połanieckie Wzgórze OCEANIA Arktogea otwarta ARICA Moro-No-Kimi DAKOTA LONE VOLF Eskimoski Domek DONA Nektar Północy INKANA Daffiland OKTA Rząska Quote
maga18 Posted January 21, 2006 Author Posted January 21, 2006 mielinka napisał(a):Maga dzieki ogromniaste:lol: Niestety nie ma suni, ale mam prosbe, moze w dodatku cos jest, bo wiem ze zgloszonych jest 17 szkotow, a podalas 16 Prosze:modla: cos jest :) CINDY Affabre - posrednia suki Quote
maga18 Posted January 21, 2006 Author Posted January 21, 2006 GOŃCZY POLSKI PSY szczeniat BARD Park Welski SZABLA Kłusująca Sfora posrednia OPUS Kłusująca Sfora użytkowa PAR FORCE Kłusująca Sfora championy NEMROD Kłusująca Sfora SUKI szczeniat SAMBA Kłusująca Sfora posrednia ERA Rumcajsowskie Obejście PHARA Kłusująca Sfora użytkowa ETA Rumcajsowskie Obejście Quote
maga18 Posted January 21, 2006 Author Posted January 21, 2006 SETER IRLANDZKI PSY otwarta HERO`S HEART DIERVILLA VICARY`S COBACABANA SUKI posrednia GEORGIA GLOSSY Irlandy z Bajkowego MAID MARION Złotnicki Raj użytkowa GINA GIRL ABRA Irlandy z Bajkowego LUTINA Rude Ziółko GORDONY PSY posrednia DREAMER Misialinka otwarta IGI Bojandoli Quote
maga18 Posted January 21, 2006 Author Posted January 21, 2006 musia napisał(a):mogę liczyć na gończe polskie? są wyżej :) Quote
maga18 Posted January 21, 2006 Author Posted January 21, 2006 AMSTAFF PSY posrednia ARKADIUS El Halem BARRETT Crazy Viper DAVOS Gold Bonzo ORDIOR BASTER BROWN WOODFOREST EZ DRAGON TALES Quote
Irviers Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 Maga mogę prosic o stawke mini pieprz i sól?? Suk? Plisssss :Rose: Quote
maga18 Posted January 21, 2006 Author Posted January 21, 2006 matrix..... napisał(a):Maga proszę popatrz na greye :) zero :) :) Quote
musia Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 Dzięki, ale miało być 10 sztuk. W tym 2 psy Championy i Szabla to suczka szczeniak. Sprawdzcie to proszę raz jeszcze, pliiizzz Quote
musia Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 Czy prośba o posokowce bawarskie , to byłoby już nadużycie z mojej strony??:oops: Quote
maga18 Posted January 21, 2006 Author Posted January 21, 2006 SZNAUCER MINIATUROWY PS PSY mlodziez BRABANT z Grodu Fauny posrednia DAMPER Anrete STERNENHOCH DIABLO de Trufas Negras otwarta CELTIS Mengo Celebration HIBICIUS Mengo Celebration HORUS Pokerowy Żywot championów GRAND GRIMM Hajan Polonia FCI SUKI szczeniat GRAND MIRACOLA MENGO Hajan Polonia FCI mlodziez DONNAMIRA Queen of Dolina Rivendell MAIRA Anrete posrednia AZJA Cerber KAMA Buszer otwarta ASTRA z Ogrodu Fauny DAR WALENTYNKI Piwowar GARDENIA MEngo Celebration Quote
Irviers Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 Maga :sweetCyb: :sweetCyb: :buzi: :buzi: Quote
maga18 Posted January 21, 2006 Author Posted January 21, 2006 musia napisał(a):Dzięki, ale miało być 10 sztuk. W tym 2 psy Championy i Szabla to suczka szczeniak. Sprawdzcie to proszę raz jeszcze, pliiizzz Szabla w katalogu jest w psach w szczeniakach :lol: a w psach champ. jest jeszcze WIKING Cnotliwy Nos :) (moja wina) Quote
maga18 Posted January 21, 2006 Author Posted January 21, 2006 PON PSY szczeniat MODRAK Rivendall mlodziez STAR otwarta GROG Rivendall SUKI szczeniat MASKOTKA Rivendall mlodziez BABIE LATO Azurowa Amhara VIVA AFERA Rivendall posrednia TRAWKA Blusałka championy AFERA Rivendall HERBATKA Mościc Quote
maga18 Posted January 21, 2006 Author Posted January 21, 2006 POSOKOWIEC BAWARSKI PSY mlodziez BORIK Jeleni Gaj DRACO Biurowa Sfora HUGO Zachełmianka OPAL Conduktus posrednia CZARODZIEJ Czari otwarta BAJER ze Słowikowego Sadu użytkowa ARON Ponowa championów BRYLANT Piotrowe Gniazdo SUKI mlodziez AJDA Jurex INARI z Lesnej Wyspy otwarta BARBI z Wliczewskich Wydm użytkowa CERA z Wilczewskich Wydm championów DORA Zachełmianka Quote
maga18 Posted January 21, 2006 Author Posted January 21, 2006 [quote name='MartaReksKiwi']Maga :sweetCyb: :sweetCyb: :buzi: :buzi: jeszcze dodatek :lol: PSY mlodziez LAKI GÓRECZKI otwarta DIAMANTE Nefer TAri champ. INTI INKA Nefer TAli SUKI mlodziezy ATENA Góreczki otwarta LOVELY NEFER Northumberland weteran KILIA Nefer Tali Quote
musia Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 Dziękuję Maga. za bawarczyki. Ten Wiking C. N. gp - to z Belgii chyba Quote
xochi Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 [ KOLEJNA PROSBA] Maga! Podaj prosze stawke mopsow, troche tego jest ale psy mnie szczegolnie interesuja ;) Zglosilem psa ale nie wiem czy pojade bo podobno strasznie ma padac w nocy. Quote
maga18 Posted January 21, 2006 Author Posted January 21, 2006 musia napisał(a):Dziękuję Maga. za bawarczyki. Ten Wiking C. N. gp - to z Belgii chyba z Saint Leger :) Quote
Recommended Posts