TANANA Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 [quote name='ewelinabuck']czy ja moge staweczke malamutow:multi: :multi: Na stronie Klubu Malamuta w dziale wystawy sa wyniki z wystaw wiec wystarczy tam wejsc:)) www.klubmalamuta.org Quote
TANANA Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 a moze ma ktos fotki z BIS-a weteranow?] Quote
musia Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 Co do zwycięzcy beagle, wygrał pies Niemca, nie pamiętam tylko czy z championów czy z innej klasy. Po beagle'ach wchodził dalmatyńczyk i gp. A zwycięzca beagle wygląda tak: Quote
dorotal Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Mam prosbe. Czy w katalogu z Glogowa nie ma czegos o wystawie miedzynarodowej w Lesznie? Quote
jo-jo Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 dorotal napisał(a):Mam prosbe. Czy w katalogu z Glogowa nie ma czegos o wystawie miedzynarodowej w Lesznie? nie nie ma ogólnie brak jakichkolwiek reklam dwie reklamy wystawy wet i tyle :? Quote
Asiaczek Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Zgadza się. Nic nie dali. A co mówi strona Leszna? Pzdr. Quote
dorotal Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 na stronie jest tylko o wystawie championow. Quote
Asiaczek Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 No to trzeba troche poczekać na info. o Prestige'u. Pzdr. Quote
Recommended Posts