Asiaczek Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 Ludkowie gadają, a psiska... Dablikowi baaardzo wygodnie Czyje na wierzchu? Pięknotka Zuch-Dablik To tyle basków na dzisiaj. Pzdr. Quote
maga18 Posted January 26, 2006 Author Posted January 26, 2006 a to my: :lol: :loveu: Toffik rozpoczal na tej wystawie ch.pl :) Quote
Zebra Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 Bardzo prosze dla siebie i Czapli stawkę kerry blue (o ile to mozliwe z właścicielami). Z góry dziekuję.:lol: Quote
jo-jo Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 Bardzo prosze dla siebie i Czapli stawkę kerry blue (o ile to mozliwe z właścicielami). Z góry dziekuję.:lol: Kerry Blue PSY klasa szczeniąt 521. TYTUS Go-Ka-iba wł. Katarzyna Białęcka klasa championów 522. LARRY z Piowolandu (Int.Ch;Ch.Pl;Mł.Ch.Pl) wł.Andrzej Kiciński SUKI klasa pośrednia 523. BLUE QUEEN wł.Jolanta Drozd Prosze Bardzo ;-) Quote
Zebra Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 Jeszcze raz bardzo dziekuje w imieniu własnym i Czapli (jak przeżyje jakis referat to sama odpisze). Mam jeszcze jedną prośbe, bardzo interesuje mnie ta suczka z klasy pośredniej, czy mogę dostać wiecej informacji na jej temat?:roll: Quote
Asiaczek Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 Maga18 - nie dość, że psiak ślicznotka, :gent: to i Ty też elegantka! :cool2: no no no... I gratki za rozpoczęty Championat Polski!:bigcool: Quote
jo-jo Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 Zebra prosze bardzo: BLUE QUEEN, niebieskie, 13.10.2004, 6711/XX/04,PKR-III-52652 (Olido vom Landsberg-Jaga bez Sukcesu),hod. Balas.A.,wł.Jolanta Drozd,z Wałbrzycha ;-)) Quote
Zebra Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 Ponownie ślicznie dziękuję, służę wiedzą, przy okazji wystawy w Rzeszowie. Quote
jo-jo Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 to ja wtedy poprosze Cie o staweczki dozie i może(chodź wątpie) o jakieś fotki o ile będziesz mieć ;-) Quote
Zebra Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 Będę sie starać, ale od zdjęć jest mój małżonek, postaram sie mu wytłumaczyć, że te ogromne piekności też zmieszczą sie na zdjeciu. Jeszcze raz dziekuję-my z Czapla i polecam sie po Rzeszowie.:roll: Quote
maga18 Posted January 26, 2006 Author Posted January 26, 2006 [quote name='Asiaczek']Maga18 - nie dość, że psiak ślicznotka, :gent: to i Ty też elegantka! :cool2: no no no... I gratki za rozpoczęty Championat Polski!:bigcool: dziekuje!! :) ja elegantka z dziwną miną :lol: Quote
jo-jo Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 Shanny nie ma sprawy ;-)) sorki że tylko pierwsza lokata ale nie śledziłam juz później ;-) Quote
Asiaczek Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Piękne zdjęcie na zakończenie wystawy. Autor - nasz kolega z DGM CHRIS. Dziękujemy! Pzdr. Quote
czapla Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 jo-jo - dolaczam sie do podziekowan Zebry za kerraki, no i podziwiam,ze znioslas jej dociekliwosc odnosnie suczki z posredniej:lol: ;) , ale kerrakarze juz tacy sa, lubimy wiedziec co i jak, zwlaszcza, ze kerry sa malo liczne:lol: Quote
jo-jo Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 nie ma sprawy ja moge przepisywać;-)) gorzej że tą stawke przepisywałam 3 razy bo mi dgm nie wysyłała jej wrrr:diabloti: Quote
Elitesse Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 wiem ze z opoznieniem ale moge prosic stawke sznaucerow miniaturowych czarno srebrnych ?? Quote
jo-jo Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Eli prosze: PSY klasa młodziezy 404. PONTIAC Grasant FCI (BIS Puppuy Wrocław 2004) wł. Agnieszka Lubiszewska klasa pośrednia 405. DARTH VADER Hajan Polonia FCI (Mł.Ch.Pl) wł. Grażyna Gaszyńska 406. Sasquehanna FCI KONIAK (Mł.Ch.Pl; Zw.Pl) wl.Anna Michalska klasa otwarta 407. DANGEROUS D'ARTAGNAN Hajan Polonia FCI (Ch.Pl; Mł.Ch.Pl; Ch.Sk) wł.Grażyna Gaszyńska 408. NERVIOUS de Yeray wł.Andrzej Grabałowski klasa championów 409. SONNY z Wilczej Skarpy (Ch.Pl) wł.Grażyna Gaszyńska SUKI klasa szczeniąt 410. EOWINA ELENTARI BARONESS of Dolina Rivendell FCI wł. Izabela Podolska 411. POLA Pol-Rot wł. Dorota Malec 412. TOSKA TOSKANIA Nadpilickie Bestyjki wł. Joanna Czyżewska klasa młodzieży 413. BABY GIRL u Hanki wł. Roman Przewoźniak 414. Sasquehanna FCI DERKA wł. Katarzyna, Rado Glapa klasa pośrednia 415. HUBA BUBA Dyas (Mł.Ch.Pl) wł. Andrzej Grabałowski 416. OFELIA Cerber wł. Alfreda Michalska klasa otwarta 417. GREAT Pol-Rot wł. Ryszard Markiewicz 418. SUPER SZAHRAZAD od Felsztyna wł. Ewa Felsztyńska Coś jeszcze ? ;-) Quote
asia Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 stawka Bullików: psy kl.szczeniąt: BODO Brakujące Ogniwo Ewolucji kl.młodzieży: TONY RICKARDSSON Opal Plast TORQUE BUTEO Quest YMER kl.otwarta: ARCADIUS White Dragon's JM kl.weteranów: CUMULUS Kacia Mama suki kl.szczeniąt: Z-MRÓWKA Gal-Bul kl.młodzieży: ARACHNE MEA PRAETORIA CAESAREUM ETNA Lakonga kl.pośrednia: BATI Sadoma i Gomora TOŚKA Gal-Bull VERONA Wild Fa'My kl.otwarta: HONDA Buldożer Quote
ewelinabuck Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 czy ja moge staweczke malamutow:multi: :multi: Quote
jo-jo Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Eli zapomniałam o dodatku ;-)) SUKI klasa otwarta 1189. CALINKA Kanes wł.Katarzyna Kulpińska 1190. GENUA Dyas wł. Krystyna Niemczuk 1191. WERA z Wilczej Skarpy wł. Marzena Poderby Ewelinko prosze Barddzo ;-)) PSY klasa pośrednia 682.FERGUS SAUSIMAYOK Storm Kloud's (Ml.Ch.Pl; Mł.Zw.Kl) wł. Joanna Wiśniewska 683. MAGNUS z Lubońskiego Przesmyku wł. Jadwiga Giese 684. TAMERLAN z Radockiej Góry (Mł.Ch.Pl) wł. Dorota Gamziuk 685. TRACKER Huk Amarok wł. Stanisław Gieroń klasa otwarta 686. TOGIAK Sausimayok wł. G.A.Makarewicz klasa championów 687. DOCTOR WATSON Appalachian (Ch.Pl) wł. Anna Muzyk 688. HUDSON Sausimayok (Mł.Ch.Pl; Ch.Pl; Ch.Rus) wł. Tomasz Mantas 689. Tanana YUPIK UNKAS (Int.Ch;Ch.Pl;Mł.Ch.Pl;Mł.Zw.Kl;Mł.Zw.Pl) wł.Edyta Langer klasa weteranów 690. NORTH DANCER Forti Fortuna (Int.Ch; Ch.Pl; Zw.Kl) wł Edyta Langer SUKI klasa szczeniąt 691. STARLIGHT SUTRA Sausimayok wł. Joanna Wiśniewska klasa młodzieży 692. ESKA Cień Alaski (Zw.Mł) wł. Krzysztof Lewandowski 693. Kotzebues Kringmerk FANTASMAGORIA wł. G.A.Makarewicz klasa pośrednia 694. TASHUNGA z Radockiej góry wł. J.Wywioł 1212. FRANCETTE z Śnieżnej Doliny wł. Anna Cycuła klasa otwarta 695. BONI Lelko wł. Dorota Gamziuk 696. CARPE DIEM Appalachian wł. Marek Zmitrukiewicz 697. EL MISTY z Śnieżnej Doliny wł. Piotr Jurkiewicz 698. PENSYLVANIA HUK AMAROK wł. Halina Woźniak 699. SURYA Wild Forest wł. Agnieszka Kobus klasa championów 700. DUNKA Sausimayok (Int.Ch; Ch.Pl; Ch.LV; Ch.Lt; Mł.Ch.Pl) wł. Joanna Wiśniewska Coś jeszcze? ;-)) Quote
ewelinabuck Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 dla mnie to juz wszystko dziekuje:multi: Quote
jo-jo Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Prosze Bradzo Beagle::: PSY klasa pośrednia 750. DAVIDOV ENGLISH Matricaria wł. Barbara Donaj 751. EDWIN CONDUE Zephyrus wł. Maciej Wolnikowski klasa użytkowa 752. EMIR Psi Eden wł. Łukasz Habiera 753. EXCELLENT ELLIOT from CornerHouse SPL wł. J.H.Niendorf klasa championów 754. CHIEF COOPER from Cornerhouse SPL (Ch.Pl.) wł. J.H.Niendorf 755. ICE CREAM ENGLISH Matricaria (Mł.Ch.Pl.; Mł.Zw.Pl; Ch.Pl; DT1; DT2) wł. Małgorzata Maciaszyk SUKI klasa młodziezy 756. CYNTIA Sfora Jaskółki (PT-1) wł. Marek Trybuś 757. FANTA z Kożuszek wł. Dorota Malec 758. FEMALE LIZARD Krotoski wł. Nel Komarska 759. HOT AMBRA ENGLISH Matricaria wł. Małgorzata Maciaszyk klasa pośrednia 760. AMBRA Hulczyńska Zgraja wł. Małgorzata Główka 761. Fortibus BAHIA BLANCA wł. Katarzyna, Wojci Świca 762. DALIA pod Pigwą wł. RÓŻA Kobiałko 763. DUNIA Dzieciaki Buniaki wł. Marietta Michalewicz-Cichy 764. JENNA Gorzowska Panorama wł. Jerzy Antczak 765. MIGOTKA Pomarszczony Czar (Mł.Ch.Pl) wł. Jolanta Walczak 1215. ALICE AT FESTINA Xandrina (Zw.Mł) wł. Hanna Woźna-Gil klasa otwarta 766. GWIAZDKA Orzechowe Wzgórze wł. Beata Bakowska 767. RULETKA Tel Quel wł. Anna Borowicka klasa użytkowa 768. ANODA Bi Guru (Mł.Ch.Pl; Ch.Pl.) wł. Jacek Niedźwiedzki 769. BENITA Połkrza wł. Łukasz Habiera Prosze Bardzo cus jeszcze ?;-) Quote
Recommended Posts