jo-jo Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 Tu jeszcze pare fotek ;-) Tutaj AGLAUROS AGELAOS Atheneum ;-) Tutaj DAFNE Gratia Superis KILKIS Vestris Jo-Jo i TAURUS Amigo Perro No i morudchna moja ;-) Quote
Musiałek Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 [quote name='jo-jo']Tu jeszcze pare fotek ;-) Jo-Jo i TAURUS Amigo Perro No mistrzoskie zdjęcie!!!!! Super bardzo mi się podoba :) Quote
jo-jo Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 wiesz tosą te tzw walki psie :lol: TAURUS ma 8 miesięcy ;-)) chłopaki świetnie się tam na górze bawili :lol: zresztą Jojek na dole z twoim maluchem też nie gorzej ;-)) a gdzie to zdjecie dwóch kinolków ?;-)) Quote
Asiaczek Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 Kilka zdjęć naszych baskowych bohaterów: I'M EVERYBODY'S DARLING Asiaczek (Buszi) DOUBLE VINNY Dream of Africa (Dablik); w tle pusta (chyba) blaszka po cieScie: I jeszcze Abotere's ADUNBI (Gusio): Pzdr. Quote
agabass Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 hahhaa Asiaczku prześlij mi te fotki które udało ci sie zrobić, a zdjęcia fajne ci powychodziły Quote
jo-jo Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 Blanko widziałam w katalogu Ciebie i twoje psiska ;-)) Bardzo ładne a jak Ci poszło?? Quote
Rafal Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 Cytat: Napisał(a) Rafal Czy mogłbym prosić o stawke Whippet'ów? Z góry bardzo dziękuję.:smile: psy klasa szczeniąt MY FIRST BOY Atistokratos klasa championów MADAGASKAR Lazarus WHITE CHARLIE FILISART suki klasa młodziezy RIMINI Władca Traw klasa otwarta LIVERPOOL Bokamaro klasa championów ABIGAIL Pibaro __________________ Musiałkowo pozdrawia www.republika.pl/aussie_blue Bardzo serdecznie dziękuję :) Quote
Rafal Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 Asiaczek, bardzo dziękuję za miłe przywitanie na Dogomanii :) no i oczywiście wielkie dzięki za stawkę Whippet'ów. Wielkie gratulacje wspaniałych sukcesów!:) Quote
Blanka Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 To nie byl pies w moich rekach , tylko z mojej hodowli i na wspolwlasnosc dlatego tak niefortunnie bylam w spisie wystawcow . Mieszka niedaleko Glogowa w Lubinie . Byl wystawiany w Mlodziezy i uzyskal tytul ZW.Ml. Przegral jednak porownanie z suka , ktora przyjechala ze Slaska . Quote
jo-jo Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 ale tak czy siak psiak z pod twojej ręki ;-)) no ale to psiskona początku w Zwycięzcach to chyba już twój i z tobą ?? ;-) Quote
christoph Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 Zdaje się, że ktoś pytał o fotki z finałów innych grup. Jakieś się znalazły... cdn Quote
TANANA Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 [quote name='Asiaczek']Tanana - miło było wreszcie zamienić z Tobą kilka słów. Gratulacje dla Twoich psiaków! Są piękne!!! Pzdr. :lol: Dzięki! Twoje też niczego sobie ;) a ciasto było pyszne :loveu: Kto wie może gdzies się razem wybierzemy na wystawe? a napewno zobaczymy sie na Klubowce!!! Pozdrawiamy Quote
EwikB Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 Asiaczek napisał(a): Prawdę mówiąc byłam bardzo zaskoczona, że miejsc na BIS-ie było aż 6. I żeby nam wszyscy uwierzyli, wklejam zdjęcie pucharku (bałkiem spory!), jaki został przyznany za VI miejsce na BIS-ie. A to się O/Legnica postarał, nonono... Pzdr. Zawiało " cywilizacją" Oklaski dla legnickiego oddziału i żeby inne nasze oddziały wzięły z tego przykład Np. na Litwie z zalezności jak licznie obsadzona jest dana grupa tyle jest miejsc na BOGu Quote
Marcino1978 Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 prosze o info natemat Irish SoftCoated Wheaten Terrierów nawystawie -nazwa psiaka i klasa wielkie dzieki ;) Quote
musia Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 Marcino, Prosisz - masz Psy, kl. Poś. 518 BRIAN O'KELLY von der Schonen Lausitz. hod K, R Fechner wł. K,S Fechner, Cottbus Quote
Musiałek Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 [quote name='jo-jo']wiesz tosą te tzw walki psie :lol: TAURUS ma 8 miesięcy ;-)) chłopaki świetnie się tam na górze bawili :lol: zresztą Jojek na dole z twoim maluchem też nie gorzej ;-)) a gdzie to zdjecie dwóch kinolków ?;-)) Prosze bardzo :lol: Quote
Ewelinaa Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 super super dzieki za fotoski z finałów Quote
Marcino1978 Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 musia napisał(a):Marcino, Prosisz - masz Psy, kl. Poś. 518 BRIAN O'KELLY von der Schonen Lausitz. hod K, R Fechner wł. K,S Fechner, Cottbus Musia wielkie dzięki ;) Quote
jo-jo Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 [quote name='Musiałek']Prosze bardzo :lol: No wkońcu ;-)) tak chłopaki buziaka sobie dali ;-) Quote
Shanny.. Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 Jo-jo pamietasz moze, jak wypadly suki w posredniej (dog arlekin)? Wystarcza lokaty. Quote
jo-jo Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 Shanny o ile się nie myle to wygrała Vestriska..nie jestem pewna ale zdaje mi sie że z ią na porównanie wchodziliśmy...z otwartej to DAFNE Gratia Superis a z pośredniej chyba KARYA Vestris... Quote
Recommended Posts