Musiałek Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 No ładnie!!!!!!!!!!!!! a czymże on sobie niby na bicie zasłużył????????????? Quote
jovi Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 Jeżeli tak było to słusznie został zdyskwalifikowany chociaż z drugiej strony dla takiego osobnika to pewnie był kolejny powód żeby np. wypłacić psu kopa i nie dotarło do niego ,że to on był problemem a nie pies:shake: Ukarany został za to na pewno pies! Quote
eveandAxel Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 Dobrze mu tak tylko szkoda psa!!! Jo-jo , tak jedziemy do Katowic, więc się zobaczymy. Teraz pogoda nie dopisuje ale cały czas staram się go uczyć biegania chociaż ciężko nam idzie bo i tak cały czas skacze jak kangurek. Quote
agabass Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 [quote name='christoph']Może ktoś wie dokładnie, z jaką oceną zszedł z ringu ten duet? tak tak widziałam cała tą sytułacje i naprawdę byłam zniesmaczona tym zachowaniem. Koleś nie potrafił zaprzęetować psa i go w łeb mało brakowało a sama bym przyłorzyła temu typowi Quote
jo-jo Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 eve ja nie mam problemów z bieganiem (na szczęście) z KORONIASTĄ biegał pięknie ale zdarzały mu się bryknięcia ;-)) ale od tej wystawy ja będę już Jojka wystawiać ;-)) Quote
Ewelinaa Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 jak bym byla tym psem to juz bym tego faceta pogryzla ! Quote
Asiaczek Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 [quote name='musia']Wróciliśmy. OPUS - 1.dosk CWC NPwR BOB BOG gr.6 Musia - a więc to jednak byłaś Ty! Stałyśmy na BIS-ie obok siebie i wydawało mi się, że słyszę, jak wołałaś do swojego psiaka "Opus", ale nie byłam tego pewna. I stąd nie zagadałam... :oops: Gratulacje dla Opuska; widziałam go krótki, ale podobał mi się!:loveu: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 [quote name='musia']Ja to mam szczęście do basków. II raz na BISie Zawsze stają przedemną a tu Pręgusio jedne no i 2 samotne ale ruszone, toteż nie wstawiam:lol: Musia - a więc teraz to zdecydowanie TY! Jeszcze raz gratulacjedla Opuska!!! A teraz to już nie Gusio-pręgusio, tylko Gusio-BOG-usio!!!:lol: Pzdr. Quote
Asta Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 Witam :) My jestesmy zadowoleni z wystawy... 2 miejsce na ringu i 2 miejsce na mp, poprostu cool;) Quote
Asiaczek Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 Rafał - wreszcie zdecydowałeś się zalogować na DGM? BRAWO!!! i specjalnie dla Ciebie stawka whippetów: SUKI kl. mł RAVENA Władca Traw Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 Tanana - miło było wreszcie zamienić z Tobą kilka słów. Gratulacje dla Twoich psiaków! Są piękne!!! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 AiMiN - dzięki za kilka fotek basków! Mnie samej sobie trudno było robić zdjęcia. Ale kilka wstawię. Może jeszcze dzisiaj... Ten bity pies to Alaskan Malamut. Pzdr. Quote
BLACKDRAGON Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 Jeszcze mamy takie fotki z BIS'u , niestety jakośc słaba:( Quote
Asiaczek Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 Dzięki, dzięki, dzięki!!! Ta kobitka przy kości to ja, a basek przy mnie to Gusio-BOG-usio... Pzdr. Quote
Elitesse Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 Gratulacje Asiaczku !! :laola: :laola: Quote
Asiaczek Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 Elitesse - dzięki!!! Prawdę mówiąc byłam bardzo zaskoczona, że miejsc na BIS-ie było aż 6. I żeby nam wszyscy uwierzyli, wklejam zdjęcie pucharku (bałkiem spory!), jaki został przyznany za VI miejsce na BIS-ie. A to się O/Legnica postarał, nonono... Pzdr. Quote
BLACKDRAGON Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 Harlin pozdrawia kolege basenji .Nie taki amstaff straszny , jak go malują:lol: Quote
Asiaczek Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 Musiałek dała stawkę samoyedów, a ja wstawiam zdjęcia tych białych piekności. Na początek: PIES - kl. pośrednia: ERIC z Reptowskiego Lasu - BOB kl. otwarta SZAKA SORAJ Biały Usmiech Pzdr. Quote
jo-jo Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 a jak z 2 grupy na BIS-ie? wysoko czy nisko ? ;-) a Asiu dożki jakieś złapałaś ? ;-) Quote
Ewelinaa Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 super super foteczki !!! Gratulacje dla wszysktich zwyciezców !!! Macie moze fotki innychgrup z finałów np IX lub X Quote
musia Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 Asiaczku, a jak na przygotowawczym wdzięczyłam się do Gusio - Pręgusio - to niesłyszałaś.:mad: :oops: Oj niedobra:lol: Quote
Asiaczek Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 BLACKDRAGON napisał(a):Harlin pozdrawia kolege basenji .Nie taki amstaff straszny , jak go malują:lol: No, sama zobacz, jaki ten świat mały: na przygotowawczym Musia zagadywała do Gusia, a na BIS-ie - ja do Ciebie. I żadna z nas nie wiedziała na 100 %, z kim rozmawia... Szkoda. Ciepłe poklepki dla Harlinka!:lol: Pzdr. Quote
Recommended Posts