Iwa-R Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 maga18 napisał(a):nie zaywazyli was na bogu i bis junior????? :angryy: ale i tak welkie GRATULACJE!!! :laola: A bo z Esia to się wielki uparciuszek zrobił. Potrafi pięknie pokazać się w ruchu, ale wszędzie tylko nie na ringu :lol: Quote
TANANA Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 [quote name='AiMiN'] Nasze malamuciska sie załapały na fotke:multi: SUPER!!! wielkie dzięki:lol: po prawej to Eska -córka Unkasa i Norton ktory był II na BIS-ie Weteranów :razz: Quote
blaira Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 jeszcze raz prosze o stawke staffikow ;) Quote
jo-jo Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 my wkońcu wróciliśmy :lol: ależeście tego wszyscy napisali ;-)) Ja się moge pochwalić Zwycięztwem Młodzeiży, Najlepszym Juniorem i BOB-em no i na koniec zakończeniem Młodzieżowego Championatu Polski ;-)) Musiałek bardzo miło było Cie poznać ;-)) Quote
jo-jo Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 Ja jeszcze moge dorzucić Staweczki dozie Dogi Czarne i Arlekiny PSY: klasa szczeniąt AGLAUROS AGELAOS Atheneum klasa młodziezy JUMPIN' JACK FLASH Saxifraga +dodatek klasa pośrednia KILKIS Vestris SUKI: klasa szczeniąt APHRODITA AJTRA Atheneum IRYDA Ilona klasa pośrednia ALTRA Agamemnon IMAGINATION Polaris AGNES Sanesti KARYA Vestris klasa otwarta DAFNE Gratia Superis RINA Molosos Grabowski DOGI Błękitne PSY: klasa szczeniąt TAURUS Amigo Perro (FCI) klasa młodzieży NOVEMBER RAIN Balao SUKI: klasa szczeniąt BARBIE Perfect Dog NELLY Magiczne Koło DOGI Żółte i Pręgowane PSY: klasa szczeniąt ABRAHAM Giga La Gothica klasa młodzieży CYRUS CERTUS Regius Flavens klasa otwarta CON AMORE Polaris SUKI: klasa młodziezy CYNITA CELESTA Regius Flavens klasa pośrednia AGANA Gigantos Jeżeli ktoś coś jeszcze potrzebuje to piszcie a napisze ;-)) Quote
fan Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 Chyba nikt nie lubi staffików i staffikowców, bo nadal brak wyników. Dodajcie jeszcze wyniki psa z majorki Quote
maga18 Posted January 23, 2006 Author Posted January 23, 2006 Iwa-R napisał(a):A bo z Esia to się wielki uparciuszek zrobił. Potrafi pięknie pokazać się w ruchu, ale wszędzie tylko nie na ringu :lol: :lol: no tak... moj to znowu na ringu w ruchu super :loveu: a w statyce... ehh :roll: :mad: :angryy: - ale nam na finały tym razem nie bylo dane iść :lol: Quote
jo-jo Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 my mieliśmy iść ale zrezygnowaliśmy...patrząc po tym co na drogach się działo wróciliśmy do domu..po za tym co taki 15 miesięczny dożek mógłby na BOG-u pokazac ;-)) Quote
christoph Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 Może ktoś wie dokładnie, z jaką oceną zszedł z ringu ten duet? Quote
hun Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 ZMZGANIA Stafikow PSY ; KL.szcz.MAGNETIC BOY - WO I naj.szcz. KL.poś.MISTER MAN MERY Mariatos dosk.I.CWC.NPwR GOLD CHARGER Buldożer dosk.II kl.ch. ARMAGEDON Dobromina dosk.I SUKI; kl.szcz.MAGIC LADY Buldożer -WO I KL.MŁ. WWW KROPKA Port Erin dosk.I.Zw.Mł DEMI MOORE Alikana dosk.II kl.poś. GOLD HURRICANE Buldożer dosk.I.CWC FUJI YAMA Rygast dosk.II kl.O. DORA Rygast dosk.I.CWC.NSwR.BOB. LUKSJA DE LUX Buldożer dosk.II Quote
eveandAxel Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 Jo Jo a nie wiesz co dostał November Rain Balao? Quote
jo-jo Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 nie niestety ja z błękitów to tylko o Taurusie wiem że WO a co do November to nie wiem bo to nie mój kolor i zwinęłam się od razu po czarnych ze względu na taką pogode... zewzględu na nia nie zostalismy na BOG-u tylko uciekliśmy do domciu ;-) Quote
eveandAxel Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 Drogi mieliście jakieś w miarę? bo u nas też zimno było ale drogi były fajne i szło jeżdzić. Quote
jo-jo Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 wiesz jechaliśmy z pod granicy niemieckiej i mieliśmy do przejechania jakieś 160 kilosów...ale jak w piatek jechaliśmy to na końcówce autostrady złapał nas jakas paskudna mżawka z od razu zamarzającym deszczem...bojąc się tego wcześniej wyjechaliśmy w tamtą strone było w miare..ale jak wracalismy to na szczęście dopiero jakieś 9kilosów przed naszym domciem (mam na myśli tam gdzie mieszkaliśy ;-)) zaczęła się mgła ale dosłownie mleko nic a nic widać nie było nawet w przeciągu 2-3 metrów :roll: Quote
jo-jo Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 eve z tego co się dowiedziałam (ale nie jestem tego na 100% pewna) to NOVEMBER Ocena Dosk. 1/1 Zw.Mł i BOB Quote
jo-jo Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 a co ty tak za tym psisikiem ganiasz?? ;-)) Quote
Jakaranda Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 Gratuluję wszystkim sukceów na wystawie i - szczęśliwego powrotu do domu. Może w przyszłym roku też się wybiorę:lol:. Pozdrawiamy Jakaranda i Borri Quote
eveandAxel Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 Jo-jo bo to braciszek mojego malucha i byłam strasznie ciekawa. Skoro jemu się udało to może mój też jakiś felerny nie jest!:evil_lol: Quote
jo-jo Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 hehe A zgłosiliście się do Katowic?? a tak apropo musze do Katowic dzwonić żeby mi jakoś przenieśli Jojka do pośredniej :roll: P.S Maktoś jakieś foteczki z dozich i pozadozich ringów ? :-)) Quote
TANANA Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 [quote name='christoph']Może ktoś wie dokładnie, z jaką oceną zszedł z ringu ten duet? ------------------------------------------------------------------ dyskfalifikacja moim zdaniem sedzia byl i tak baaaardzo cierpliwy i wypozumiały:)) Quote
jovi Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 Czy ja dobrze widzę na tym zdjęciu, ten osobnik bije psa? Quote
Recommended Posts