Musiałek Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 [quote name='-Magda-']Jeszcze raz ładnie prodze o pudle :roll: pudel miniaturowy apricot psy klasa pośrednia GASTON Morelowa Perła klasa otwarta GIGOLFRY Jantarowa Fuga suki klasa pośrednia BETTI Karmazynowy Błękit KRÓLOWA BONA Jantarowa Fuga klasa otwarta KATARZYNA WIELKA Jantarowa Fuga pudel miniturowy czarny suki klasa młodzieży MISS MERCEDES od Lalanki klasa pośrednia FEBE Top Narcis pudel średni czarny psy klasa pośrednia CYRYL PASCAL M.K. Złocisty Jastrun suki klasa championów HARMONY Corona Borealis Quote
AMIŚKA Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 Dziękuję Musiałek:lol: :lol: :lol: :lol: Quote
bety Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 Ponawiam prosbe o AKITE AMERYKANSKA. Bede bardzo wdzieczna. Quote
musia Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 Akita amer. psy mł. 712 Finigan SAGURO NERO pośr. 713 CZARNY GROM Strażnik Beskidu otw. 714 TIMON Amakita suki mł. 715 SNOSTORM Buckhost Quote
.ania Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 [quote name='Musiałek']pudel miniaturowy apricot psy klasa pośrednia GASTON Morelowa Perła klasa otwarta GIGOLFRY Jantarowa Fuga suki klasa pośrednia BETTI Karmazynowy Błękit KRÓLOWA BONA Jantarowa Fuga klasa otwarta KATARZYNA WIELKA Jantarowa Fuga pudel miniturowy czarny suki klasa młodzieży MISS MERCEDES od Lalanki klasa pośrednia FEBE Top Narcis pudel średni czarny psy klasa pośrednia CYRYL PASCAL M.K. Złocisty Jastrun suki klasa championów HARMONY Corona Borealis Sziękuję bardzo :multi: Quote
Selena Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 śliczne fotki :) po raz trzeci :P oprosze o stawke lakelandów, softów i foksów krótkowłosych :lol: i jeszcze jakby ktoś mógł zerknać ile było terierów irlandzkich ;) Quote
Iwa-R Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 [quote name='AiMiN']Dzisiaj trasa Poznań-Głogów była suchutka, słoneczna, wymarzona o tej porze roku. Nam jednak przytrafiła się awaria układu chłodzenia w aucie i się zagotowało tam wszystko :mad: Pragnę serdecznie podziękować organizatorom (ukłony dla Pani Blanki), za wyrozumiałość i cierpliwość dla Pana Sędziego (bardzo zależało nam na Jego ocenie) oraz naszej konkurencji za wzorową, koleżeńską postawę i małe poczekanie na nasze "dokulanie się" na ring :Rose: :Rose: :Rose: Tak Asiu.... narobiłaś nam niezły burdelek :lol: Bo kto to widział, żeby psy młodzież szły na samym końcu (po sukach, po psach championach, i po porównaniu suk) :lol: A kiedy Borysek podrośnie bardziej, nie pójdzie nam z Wami tak łatwo :roll: Z racji tego iż dopiero zaczynamy karierę wystawową, w Głogowie byliśmy pierwszy raz, i również muszę przyznać że organizacja była OK. I jeśli będzie taka możliwość pojawimy się w Głogowie ponownie. En-Chou von Mien-Shan - Zwycięzca Młodzieży, BJOB, BOB Quote
maga18 Posted January 23, 2006 Author Posted January 23, 2006 nie zaywazyli was na bogu i bis junior????? :angryy: ale i tak welkie GRATULACJE!!! :laola: Quote
musia Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 Ja to mam szczęście do basków. II raz na BISie Zawsze stają przedemną a tu Pręgusio jedne no i 2 samotne ale ruszone, toteż nie wstawiam:lol: Quote
musia Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 No i 2 foty z naszego ringu. Jakaś znana nam kropka:lol: Quote
Musiałek Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 a to moje przed i szelciak Prima Gloria dostała BOB Quote
blaira Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 Moze mi ktos podac sawke staffikow:) pewnie ich duzo nie bylo :) Musialek jak wam poszlo? Quote
Musiałek Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 blaira napisał(a):Moze mi ktos podac sawke staffikow:) pewnie ich duzo nie bylo :) Musialek jak wam poszlo? Dzięki dostaliśmy WO i bardzo ładny opis ale Blusik jeszcze jest luźny w łokciach :lol: myślę że z wiekiem mu to przejdzie a ma teraz 7,5 miesiąca :mad: Quote
massima Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 Czy ktoś zrobił jakies zdjęcia dobermanom??? jak tak to proszę na maila Quote
Maya_Alex Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 Wystwę zaliczamy do udanych. Po zeszłorocznym pechu w drodze do Głogowa (wpadliśmy w poślizg i wylądowaliśmy w rowie), tym razem dotarliśmy cali i zdrowi. Alex ukończył Championat Polski :loveu: a Dharma debiutowała w klasie młodzieży i zdobyła swoje pierwsze ZwMł :multi: tym samym rozpoczynając drogę do Championa Młodzieży. Gratulujemy wszystkim i dziękujemy za miłe towarzystwo ;) Quote
Recommended Posts