maga18 Posted January 19, 2006 Author Posted January 19, 2006 zima, zimą, ale wielka czteropasmówka z poboczem na czas zimy sie nie zmniejsza :cool3: Quote
maga18 Posted January 19, 2006 Author Posted January 19, 2006 główne drogi sa odsniezone. a u nas nie pada wiec podejrzewam ze jutro ladnie drogi oporządzą i w sobote i niedziele bedzie super! Quote
Asiaczek Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 Selena - co ma być, to będzie. Spox. Pzdr. Quote
Musiałek Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 No to ja już jade za parę godzinek, jadę wcześniej bo zapowiadają ślizgawice a im później tym gorzej i do tego 2 z Tirami nie należy do dobrych dróg !! Do zobaczenia jutro!! my zaczynamy jako druga rasa 10:15 :lol: Do zobaczenia i sukcesów wszystkim życzę!!!! Quote
Blanka Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 Raport drogowy z dzis trasy poboczne calkiem biale i nieodsniezone .A caly czas sypie . Jednak drogi od strony Wroclawia , Poznania, Zielonej Gory przejezdne czarne , pobocza niestety nioeodsniezone . Mrozu wielkiego nie ma teraz , ale w nocy trzymal pewnie bylo kolo -10 . Quote
vertragus Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 Dzięki Blanko,:lol: czy jutro też można prosić o komunikacik-kawał drogi przed nami:roll: pozdr.Paulina Quote
Blanka Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 :) jutro to juz od samego rana siedze na hali ,a zreszta juz dzis tam jede i do domu nie wracam , komunikaciki ewentualnie przez komorke :) Quote
vertragus Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 Blanko, czy rzeczywiście będzie taki kłopot z klatkami i stołami?:placz: Quote
jo-jo Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 no nie stety ;-)) Blanko dziękujemy Ci za całe info ;-)) ja nie będę nikogo nie stety szukać bo stres związany z wystawianiem :roll: ale jakby co wszystkich chętnych zapraszamy jutro na dozi ring na godz. ok 12 bo może wszystko być szybciej przecie;-) Quote
Asiaczek Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 Witajcie, nasza warszawska grupka startuje już o 00.00 z W-wy. Obawiamy się drogi - zasnieżonej, z koleinami, no i mroźnej pogody. Jedzie nas kilka dziewczyn + 1 rodzyneczek i myślę, że będzie wesoło. Blanka - dzieki za wszystkie info i "opiekę" nad nami.:lol: Pzdr. Quote
Pysia Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 A ja niedługo będędzwonićdo Blanki czy mamy po co jechaćczy nie :cool3: Quote
Elitesse Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 ehh a u mnie wyjazd pod znakiem zapytania :roll: Quote
Pysia Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 [quote name='Elitesse']ehh a u mnie wyjazd pod znakiem zapytania :roll: A ja już wszystko wiem :):lol: jedziemy :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Blanka poratowała :) Dzięki wielkie Blanka :Cool!: :Rose: :buzi: Quote
musia Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 No, dobra. A teraz pytanie do tych co na głogowskiej wystawie już byli. Jadąc od Katowic jeżdżamy do Głogowa. Np. dr.nr 12. Jak w samym mieście znaleźć obiekt Hala widowiskowo-sportowa ul. Wita Stwosza . Wiem , wiem . Można popytać. Ale chociaż czy to na południu miasta, WSCH, ZACH CZY NA PŁ.KRAŃCACH. Cokolwiek, co by ułatwiło poruszanie się. Powtarzam , jedziemy z Katowic. Quote
Elitesse Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 [quote name='Pysia']A ja już wszystko wiem :):lol: jedziemy ja tez wiem ze jestem przyjeta, ale nie wiem czy TZ da rade jutro jechac :( Quote
Asiaczek Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 Och, Elitesse - poproś ładnie TŻ i skuś go dobrym ciastem... Naprawdę będzie mi miło spotkać Was ponownie. Pzdr. Quote
Elitesse Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 wiesz on chce ale jego szef wymyslil ze w ta sobote musi pracowac :( ja mu radze zeby powiedzial ze jest chry ale on sie boi bo dopiero co dostal ta prace ehh i co tu zrobic ? Quote
Asiaczek Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 I nic się nie da z szefem wypertraktować?! pzdr. Quote
Elitesse Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 sadze ze sie by dalo ale TZ ma opory :roll: ehh ci faceci boi sie bo to jakis nowy kierownik i od tygodnia robi generlny remont w firmie Quote
Pysia Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 [quote name='musia']No, dobra. A teraz pytanie do tych co na głogowskiej wystawie już byli. Jadąc od Katowic jeżdżamy do Głogowa. Np. dr.nr 12. Jak w samym mieście znaleźć obiekt Hala widowiskowo-sportowa ul. Wita Stwosza . Wiem , wiem . Można popytać. Ale chociaż czy to na południu miasta, WSCH, ZACH CZY NA PŁ.KRAŃCACH. Cokolwiek, co by ułatwiło poruszanie się. Powtarzam , jedziemy z Katowic. Ty jedziesz w niedziele ? Jak tak to Ci jutro wieczorem dokładnie powiem :) Quote
Elitesse Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 z tego co pamietam to w Legnicy i w Glogowie sa zawsze tabliczki kierujace na wystawe - takie z jamnikiem, wjezdzajac doi miasta wpada sie na takie spore rondo i z niego odbija na droge prowadzaca na wystawe a z niej w prawo do gory pod sama hale :) Quote
maga18 Posted January 20, 2006 Author Posted January 20, 2006 [quote name='musia']No, dobra. A teraz pytanie do tych co na głogowskiej wystawie już byli. Jadąc od Katowic jeżdżamy do Głogowa. Np. dr.nr 12. Jak w samym mieście znaleźć obiekt Hala widowiskowo-sportowa ul. Wita Stwosza . Wiem , wiem . Można popytać. Ale chociaż czy to na południu miasta, WSCH, ZACH CZY NA PŁ.KRAŃCACH. Cokolwiek, co by ułatwiło poruszanie się. Powtarzam , jedziemy z Katowic. moze to :hmmmm: Quote
Asiaczek Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 [quote name='Elitesse']sadze ze sie by dalo ale TZ ma opory :roll: ehh ci faceci boi sie bo to jakis nowy kierownik i od tygodnia robi generlny remont w firmie Elitesse - zrób psychiczną akupresurę i ponaciskaj odpowiednie ośrodki decyzyjne. Może się uda.:lol: Pzdr. Quote
Recommended Posts