Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 832
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jo-jo napisał(a):
Pysia a wysyłałaś PW do Blanki tak jak mówiła? jak nie to wyślij może jeszcze dzisiaj w domu sprawdzi...

Wysłałam...Nie odpowiada więc chyba cośnie tak :placz: Wszystko gotowe - fryzjer, trasa przygotowana, Zmorka psychicznie tez( odbyłam z nią rozmowe), kasa wydana...Masakra :placz:

Posted

ehh to ja już sama nie wiem co robić :( jedyne wyjście to nie stety albo poddać się i nie jechać albo zaryzykować ....a potwierdzałas wcześniej zgłosznenie np. telefonicznie czy e-mailowo/

Posted

pysia musze miec twoje nazwisko zeby to sprawdzic napisalam ci to juz kilka godzin temu teraz nic nie sprawdze , dopiero jutro . Dzon do mnie na kom kolo 13 .0502237448

Posted

Blanka napisał(a):
pysia musze miec twoje nazwisko zeby to sprawdzic napisalam ci to juz kilka godzin temu teraz nic nie sprawdze , dopiero jutro . Dzon do mnie na kom kolo 13 .0502237448

Oj dzięki :loveu: Odpisałam ale widać coś źle zrobiłam że nie doszło z nazwiskiem :( Zadzwonię koniecznie bo to naprawdę kupękilometrów - za duzo żeby jechać w ciemno. Spróbuję jeszcze raz wysłać nazwisko;)

Posted

Selena napisał(a):
Asiaczek nastąpiła mała zmiana planów... niwiadmo w koncu czy bede czy nie :( bo na drogach jeststrasznie slisko i niebezpiecznie. Nic niewiadmo... Dam Ci jeszcze znać :(

dzisiaj przyjechala do mnie rodzina z Bielawy... u mnie ulice sa straszne... ale mimo to sprawnie dojechali fiatem uno :) wiec mysle ze Ty rowniez nie powinnas miec problemow!!! :)

Posted

maga ty z nas masz chyba jednak najbliżej więc ciii :-P Ja np. jade najpierw prawie 500 kilometrów na zachód a później na południe 100 ehh już mam dosć samochodu :-?

Posted

Miałam się zabrać z koleżanką i jej rodzicasmi takim dużym Mercedesem :P wiecie takim ciężarówkowym :lol: (ja i moja znajomośćmark samochodowych :lol: ) ale moja mama uważa ze sie gdzies po drodze zabijemy, ona sie boi och ach i ech, straszliwie mi zależało na tej wystawie bo na nastepna to moge liczyc dopiero w kwietniu a chciałam troche połazić na MPw tym roku :( ale niestety mojej mamy nic nie przekona :( jutro spróbuje posprzatać mieszkanie i sie troche podlizać, zeby pokazac jak mi zalezy to może mnie puści :lol:

Posted

Selena napisał(a):
Miałam się zabrać z koleżanką i jej rodzicasmi takim dużym Mercedesem :P wiecie takim ciężarówkowym :lol: (ja i moja znajomośćmark samochodowych :lol: ) ale moja mama uważa ze sie gdzies po drodze zabijemy, ona sie boi och ach i ech, straszliwie mi zależało na tej wystawie bo na nastepna to moge liczyc dopiero w kwietniu a chciałam troche połazić na MPw tym roku :( ale niestety mojej mamy nic nie przekona :( jutro spróbuje posprzatać mieszkanie i sie troche podlizać, zeby pokazac jak mi zalezy to może mnie puści :lol:

Oj dobrze że z moim TZ nie ma takich problemów ;) Nie znosi wystaw ale wystarczy ze powiem iż jest już opłacona to nawet jest w stanie tunel w śniegu wykopać :evil_lol:

Posted

jo-jo napisał(a):
maga ty z nas masz chyba jednak najbliżej więc ciii :-P Ja np. jade najpierw prawie 500 kilometrów na zachód a później na południe 100 ehh już mam dosć samochodu :-?

no ja nic nie mowie... ale Selena jest z Wałbrzycha wiec chyba daleko tez nie ma... i napisalam ze dzis do mnie przyjechala rodzina z Bielawy i warunki na drogach są ok...

Posted

ja rozumiem wszystko ;-))

ja na szczęście kierowce mam który sam wybiera na które wystawy jedziemy a na które nie...patrzymy przedewszystkim na droge...dlatego odpadł Rzeszów i Bydgoszcz...a tak to na bliskie wystawy doLegionowa bez Jojka jeździłam z naszą niezawodną Hexi ;-))

Posted

maga to jakies 3 godziny jazdy ;) ja wiem ze to niedużo ;) i jestem pewna ze na drogach nie jest zle, ale powiedz to mojej mamie :( wiecie mama jak to mama o wszystko sie martwi :P ale juz mnie to wszystko0 zaczyna powoli wkurzac :P najpierw cos mi obieca a potem dwa dni przed sie wycofuje :P ale teraz sie nie dam :P pomocy!! :lol: ja musze byc na tej wystawie.... juz dwa miesiace temu sie na nia nastawiłam :(

Posted

Selena napisał(a):
maga to jakies 3 godziny jazdy ;) ja wiem ze to niedużo ;) i jestem pewna ze na drogach nie jest zle, ale powiedz to mojej mamie :( wiecie mama jak to mama o wszystko sie martwi :P ale juz mnie to wszystko0 zaczyna powoli wkurzac :P najpierw cos mi obieca a potem dwa dni przed sie wycofuje :P ale teraz sie nie dam :P pomocy!! :lol: ja musze byc na tej wystawie.... juz dwa miesiace temu sie na nia nastawiłam :(

ehh no ja niestety nie pomoge...
jakby rodzinka jechala w sobote to chetnie by Cie przywiezli :) ale tak to nie... :lol:

Posted

jo-jo napisał(a):
ja rozumiem wszystko ;-))

ja na szczęście kierowce mam który sam wybiera na które wystawy jedziemy a na które nie...patrzymy przedewszystkim na droge...dlatego odpadł Rzeszów i Bydgoszcz...a tak to na bliskie wystawy doLegionowa bez Jojka jeździłam z naszą niezawodną Hexi ;-))

A ja mam takiego który potrafi jeździć w każdych warukach ;) Sama jako nieprowadząca takiego sobie wybrałam:evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
A ja mam takiego który potrafi jeździć w każdych warukach ;) Sama jako nieprowadząca takiego sobie wybrałam:evil_lol:

ja tez takowego mam :evil_lol: :cool3:
nie zapomne jazdy 'na skróty' przez góry (ostre zakręty) do Nowej Rudy :cool3: - letnie opony i pod górę w zaspach śniegu :evil_lol: - a pozniej z górki :crazyeye: - mieliśmy byc wcześniej, ale jakoś tak wyszło, że te skóty zajęły nam ok godzinkę czasu :lol: :lol: :lol: :lol:

dzieki Bogu teraz jest prosta droga :cool1: i w sumie do Głogowa jest super trasa :cool1: droga zadbana, odsniezona, posypana... :multi:

Posted

maga moja mama twierdzi ze zapowiadają marznące mzawki i bedzie ślisko i niebezpiecznie na drogach :( grrrr po co komu telewizor :? tylko zeby straszyc ludzi :lol:

Posted

Selena napisał(a):
maga moja mama twierdzi ze zapowiadają marznące mzawki i bedzie ślisko i niebezpiecznie na drogach :( grrrr po co komu telewizor :? tylko zeby straszyc ludzi :lol:

To dlaczego nie popsułaś telepudła wcześniej ??:evil_lol:

Posted

Bo nie wiedziałam ze ludzie tam w pudle :lol: potrafią byc az tak wredni i paskudni :lol: kurde chyba zadzwonie do mojej kuzynki, bo ona zapowiada pogodę w telewizji wrocławskiej i powiem jej żeby zapowiedziała upały 30 stopniowe :lol: kurdeeee ja juz naprawde nie wiem co robic :(

Posted

Selena napisał(a):
Bo nie wiedziałam ze ludzie tam w pudle :lol: potrafią byc az tak wredni i paskudni :lol: kurde chyba zadzwonie do mojej kuzynki, bo ona zapowiada pogodę w telewizji wrocławskiej i powiem jej żeby zapowiedziała upały 30 stopniowe :D kurdeeee ja juz naprawde nie wiem co robic :D

Lepiej niech zapowie idealne warunki do jazdy ;) Będzie niedopowiedziane na czym ;):evil_lol:

Posted

Taaa... :( watpie ze da sie cos jeszcze zrobic :( jesli nie uda mi sie pojechac to błagam was o fotki terierków wysokonożnych: foksów airedalków ,i wszystkiego co sie da :P Błaaaagam :lol:

Posted

jo-jo napisał(a):
tak ale jakto jest od strony północno zachodniej? my jedziemy z pod granicy Niemieckiej i tam podobno drogi nie cieawke :roll:

z tego co ja wiem to drogi są dobre... jezdze nimi na wakacje :cool1: