jo-jo Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 mym mimo warunków pogodowych jedziemy...najprawdopodobniej jutro około 12 ;-)) Quote
jo-jo Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 Pysia a wysyłałaś PW do Blanki tak jak mówiła? jak nie to wyślij może jeszcze dzisiaj w domu sprawdzi... Quote
Pysia Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 jo-jo napisał(a):Pysia a wysyłałaś PW do Blanki tak jak mówiła? jak nie to wyślij może jeszcze dzisiaj w domu sprawdzi... Wysłałam...Nie odpowiada więc chyba cośnie tak :placz: Wszystko gotowe - fryzjer, trasa przygotowana, Zmorka psychicznie tez( odbyłam z nią rozmowe), kasa wydana...Masakra :placz: Quote
jo-jo Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 ehh to ja już sama nie wiem co robić :( jedyne wyjście to nie stety albo poddać się i nie jechać albo zaryzykować ....a potwierdzałas wcześniej zgłosznenie np. telefonicznie czy e-mailowo/ Quote
Blanka Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 pysia musze miec twoje nazwisko zeby to sprawdzic napisalam ci to juz kilka godzin temu teraz nic nie sprawdze , dopiero jutro . Dzon do mnie na kom kolo 13 .0502237448 Quote
Pysia Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 Blanka napisał(a):pysia musze miec twoje nazwisko zeby to sprawdzic napisalam ci to juz kilka godzin temu teraz nic nie sprawdze , dopiero jutro . Dzon do mnie na kom kolo 13 .0502237448 Oj dzięki :loveu: Odpisałam ale widać coś źle zrobiłam że nie doszło z nazwiskiem :( Zadzwonię koniecznie bo to naprawdę kupękilometrów - za duzo żeby jechać w ciemno. Spróbuję jeszcze raz wysłać nazwisko;) Quote
maga18 Posted January 19, 2006 Author Posted January 19, 2006 Selena napisał(a):Asiaczek nastąpiła mała zmiana planów... niwiadmo w koncu czy bede czy nie :( bo na drogach jeststrasznie slisko i niebezpiecznie. Nic niewiadmo... Dam Ci jeszcze znać :( dzisiaj przyjechala do mnie rodzina z Bielawy... u mnie ulice sa straszne... ale mimo to sprawnie dojechali fiatem uno :) wiec mysle ze Ty rowniez nie powinnas miec problemow!!! :) Quote
jo-jo Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 maga ty z nas masz chyba jednak najbliżej więc ciii :-P Ja np. jade najpierw prawie 500 kilometrów na zachód a później na południe 100 ehh już mam dosć samochodu :-? Quote
Selena Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 Miałam się zabrać z koleżanką i jej rodzicasmi takim dużym Mercedesem :P wiecie takim ciężarówkowym :lol: (ja i moja znajomośćmark samochodowych :lol: ) ale moja mama uważa ze sie gdzies po drodze zabijemy, ona sie boi och ach i ech, straszliwie mi zależało na tej wystawie bo na nastepna to moge liczyc dopiero w kwietniu a chciałam troche połazić na MPw tym roku :( ale niestety mojej mamy nic nie przekona :( jutro spróbuje posprzatać mieszkanie i sie troche podlizać, zeby pokazac jak mi zalezy to może mnie puści :lol: Quote
Pysia Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 Selena napisał(a):Miałam się zabrać z koleżanką i jej rodzicasmi takim dużym Mercedesem :P wiecie takim ciężarówkowym :lol: (ja i moja znajomośćmark samochodowych :lol: ) ale moja mama uważa ze sie gdzies po drodze zabijemy, ona sie boi och ach i ech, straszliwie mi zależało na tej wystawie bo na nastepna to moge liczyc dopiero w kwietniu a chciałam troche połazić na MPw tym roku :( ale niestety mojej mamy nic nie przekona :( jutro spróbuje posprzatać mieszkanie i sie troche podlizać, zeby pokazac jak mi zalezy to może mnie puści :lol: Oj dobrze że z moim TZ nie ma takich problemów ;) Nie znosi wystaw ale wystarczy ze powiem iż jest już opłacona to nawet jest w stanie tunel w śniegu wykopać :evil_lol: Quote
maga18 Posted January 19, 2006 Author Posted January 19, 2006 jo-jo napisał(a):maga ty z nas masz chyba jednak najbliżej więc ciii :-P Ja np. jade najpierw prawie 500 kilometrów na zachód a później na południe 100 ehh już mam dosć samochodu :-? no ja nic nie mowie... ale Selena jest z Wałbrzycha wiec chyba daleko tez nie ma... i napisalam ze dzis do mnie przyjechala rodzina z Bielawy i warunki na drogach są ok... Quote
jo-jo Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 ja rozumiem wszystko ;-)) ja na szczęście kierowce mam który sam wybiera na które wystawy jedziemy a na które nie...patrzymy przedewszystkim na droge...dlatego odpadł Rzeszów i Bydgoszcz...a tak to na bliskie wystawy doLegionowa bez Jojka jeździłam z naszą niezawodną Hexi ;-)) Quote
Selena Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 maga to jakies 3 godziny jazdy ;) ja wiem ze to niedużo ;) i jestem pewna ze na drogach nie jest zle, ale powiedz to mojej mamie :( wiecie mama jak to mama o wszystko sie martwi :P ale juz mnie to wszystko0 zaczyna powoli wkurzac :P najpierw cos mi obieca a potem dwa dni przed sie wycofuje :P ale teraz sie nie dam :P pomocy!! :lol: ja musze byc na tej wystawie.... juz dwa miesiace temu sie na nia nastawiłam :( Quote
maga18 Posted January 19, 2006 Author Posted January 19, 2006 Selena napisał(a):maga to jakies 3 godziny jazdy ;) ja wiem ze to niedużo ;) i jestem pewna ze na drogach nie jest zle, ale powiedz to mojej mamie :( wiecie mama jak to mama o wszystko sie martwi :P ale juz mnie to wszystko0 zaczyna powoli wkurzac :P najpierw cos mi obieca a potem dwa dni przed sie wycofuje :P ale teraz sie nie dam :P pomocy!! :lol: ja musze byc na tej wystawie.... juz dwa miesiace temu sie na nia nastawiłam :( ehh no ja niestety nie pomoge... jakby rodzinka jechala w sobote to chetnie by Cie przywiezli :) ale tak to nie... :lol: Quote
Pysia Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 jo-jo napisał(a):ja rozumiem wszystko ;-)) ja na szczęście kierowce mam który sam wybiera na które wystawy jedziemy a na które nie...patrzymy przedewszystkim na droge...dlatego odpadł Rzeszów i Bydgoszcz...a tak to na bliskie wystawy doLegionowa bez Jojka jeździłam z naszą niezawodną Hexi ;-)) A ja mam takiego który potrafi jeździć w każdych warukach ;) Sama jako nieprowadząca takiego sobie wybrałam:evil_lol: Quote
maga18 Posted January 19, 2006 Author Posted January 19, 2006 Pysia napisał(a):A ja mam takiego który potrafi jeździć w każdych warukach ;) Sama jako nieprowadząca takiego sobie wybrałam:evil_lol: ja tez takowego mam :evil_lol: :cool3: nie zapomne jazdy 'na skróty' przez góry (ostre zakręty) do Nowej Rudy :cool3: - letnie opony i pod górę w zaspach śniegu :evil_lol: - a pozniej z górki :crazyeye: - mieliśmy byc wcześniej, ale jakoś tak wyszło, że te skóty zajęły nam ok godzinkę czasu :lol: :lol: :lol: :lol: dzieki Bogu teraz jest prosta droga :cool1: i w sumie do Głogowa jest super trasa :cool1: droga zadbana, odsniezona, posypana... :multi: Quote
jo-jo Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 tak ale jakto jest od strony północno zachodniej? my jedziemy z pod granicy Niemieckiej i tam podobno drogi nie cieawke :roll: Quote
Selena Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 maga moja mama twierdzi ze zapowiadają marznące mzawki i bedzie ślisko i niebezpiecznie na drogach :( grrrr po co komu telewizor :? tylko zeby straszyc ludzi :lol: Quote
Pysia Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 Selena napisał(a):maga moja mama twierdzi ze zapowiadają marznące mzawki i bedzie ślisko i niebezpiecznie na drogach :( grrrr po co komu telewizor :? tylko zeby straszyc ludzi :lol: To dlaczego nie popsułaś telepudła wcześniej ??:evil_lol: Quote
Selena Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 Bo nie wiedziałam ze ludzie tam w pudle :lol: potrafią byc az tak wredni i paskudni :lol: kurde chyba zadzwonie do mojej kuzynki, bo ona zapowiada pogodę w telewizji wrocławskiej i powiem jej żeby zapowiedziała upały 30 stopniowe :lol: kurdeeee ja juz naprawde nie wiem co robic :( Quote
Pysia Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 Selena napisał(a):Bo nie wiedziałam ze ludzie tam w pudle :lol: potrafią byc az tak wredni i paskudni :lol: kurde chyba zadzwonie do mojej kuzynki, bo ona zapowiada pogodę w telewizji wrocławskiej i powiem jej żeby zapowiedziała upały 30 stopniowe :D kurdeeee ja juz naprawde nie wiem co robic :D Lepiej niech zapowie idealne warunki do jazdy ;) Będzie niedopowiedziane na czym ;):evil_lol: Quote
Selena Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 Taaa... :( watpie ze da sie cos jeszcze zrobic :( jesli nie uda mi sie pojechac to błagam was o fotki terierków wysokonożnych: foksów airedalków ,i wszystkiego co sie da :P Błaaaagam :lol: Quote
maga18 Posted January 19, 2006 Author Posted January 19, 2006 jo-jo napisał(a):tak ale jakto jest od strony północno zachodniej? my jedziemy z pod granicy Niemieckiej i tam podobno drogi nie cieawke :roll: z tego co ja wiem to drogi są dobre... jezdze nimi na wakacje :cool1: Quote
jo-jo Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 hehe ale pocieszenie kobieto mamy zime nie wakacje :lol::lol::lol::lol: Quote
Recommended Posts