Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no ja dostalam, wczoraj potwierdzenie wiec lepiej dzwoncie.
a ja sie tak chcialam zapytac, skoro wystawiam psa (Rhodesian Ridgeback) o 12.50 to czy moge przyjecac np na 11, 12? czy musze byc przed rozpoczeciem jakiego kolwiek wystawiania??
pozdr

• Replies 832
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

O ile mi dobrze wiadomo to przed 10 trzeba być jeżeli nie ma się pełnych papierów itp.my zawsze jestesmy po 10 ale przedewszystkim wcześniej żeby mieć spokój jakby sie coś przesunęło...

Posted

Selena napisał(a):
Asiaczek mysle ze powinnam cie znaleźć ;) bo chyba jako jedyna bedziezz z pręgowanym baskiem co? ;) ja bede z kolezanka i jej dwoma goldenami :)

Tak. Tylko ja będę z pręgowanym baskiem (kobitka przy kości, krótko obcięte włosy). A obok mnie, niedaleko będzie trikolor i rudo-biała sunia. Będziemy obok siebie,bo to wszystko zaprzyjaźnione baskowe ludki!
Na pewno nas znajdziesz.
Pzdr.

Posted

Elitesse napisał(a):
ja tez nie :( myslalam ze moze dzis ale skrzynka pusta ...

Śpię tam czy co? Przecież potwierdzałam zgłoszenie telefonicznie....Martwię sie...Mam kaaaaaaaawał drogi do Głogowa :(

Posted

jo-jo napisał(a):
Eli wiesz teraz to oni mają zamęt przed wystawą ale próbuj aż do skutku!! trzymam kciuki że się dodzwonisz i wszystko ok będzie;-)

rozumiem, ale moze mi sie uda, na razie albo zajete albo nie odbieraja :(

Posted

jo-jo napisał(a):
Dziewczyny wymieńcie się info i jak jedna się dodzwoni zapyta się od razu o drguą ;-))

Świetny pomysł :) Pytaj jak mozesz o sukę w klasie otwartej KISS ME KETTY King of Hellulad. Nowofundland oczywiscie ;)
Daj namiary swojego psa. Jak coś to ja pytam o Twojego ;)

Posted

takl bedzie szybciej ;-)) może w końcu się uda wam dodzwonić..ja w zeszłym tygodniu tak na zaś potwierdzałam a następnego dnia znalazłam w skrzynce potwierdzenie ;-))

Posted

Pysia napisał(a):
Świetny pomysł :) Pytaj jak mozesz o sukę w klasie otwartej KISS ME KETTY King of Hellulad. Nowofundland oczywiscie ;)
Daj namiary swojego psa. Jak coś to ja pytam o Twojego ;)

moj to sznaucer miniaturowy czarno srebrny PONTIAC Grasant

Posted

jo-jo napisał(a):
a wogóle to mi się własnie zaczęło zdawać ze związek od 17 czynny :roll:

Ja dzwonięod 15-tej bo to przeciez przed wystawą i ktośtam musi być!!
Nadal albo nikt nie odbiera albo zajęte :placz:

Posted

Lara napisał(a):
Czy ktos jedzie moze na wystawe na sobote z Warszawy i moglby zabrac ze soba psa sredniej wielkosci aby przekazac jednej dogomaniaczce????
SPRAWA WAZNA!!! Jesli znajdzie sie transport to uratujemy rasowca - owczarka francuskiego beaucerona ze schronu na Paluchu :multi:

ponawiam pytanie ?? moglby ktos zabrac tego psiaka ?

Posted

Asiaczek nastąpiła mała zmiana planów... niwiadmo w koncu czy bede czy nie :( bo na drogach jeststrasznie slisko i niebezpiecznie. Nic niewiadmo... Dam Ci jeszcze znać :(