jo-jo Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 Bardotko a z którym suczyskiem jedziesz ?;-))) Quote
Asiaczek Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 jo-jo napisał(a):Asiaczek mam przez to roumieć że pies nie powinien być szczupły czy w klasie młodzierzy dopuszczalny jest taki wygląd u niego(mam na mysli u tego Pana)...w końcu to dopiero 15 miesięczne psisko... Jasna sprawa, że w kl. młodziezy, a nawet w pośredniej/otwartej ma prawo być jeszcze młodzieńczy. Ale musi być widać, że to pies w porównaniu z np. młodzieżową sunią. Chodzi o tzw. dymorfizm płciowy. Pzdr. Quote
jo-jo Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 nie no to wiadomo widać ;-)) poprostu michodziło o to że mój psiul jest dość szczupły ale jak samiec to on zdecydowanie wygląda...coraz więcej jednakjest za tym że będzie dobrze ;-)) ufff... Quote
jo-jo Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 Bardzo się ciesze że tyle osób mówi że to bradzo sympatyczny sędzia..mój debiut na ringu więc miło by było trafić na jakiegoś nie dość że dobrego to miłego sędziego :lol: Quote
Musiałek Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 Właśnie zauważyłam że na grupie I jest zmniana sędziego z pana Piotra Śliwki na panią Czempas Quote
musia Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 Sędzia Śliwka jest chory, nam też zmieniono na innego sędziego. Quote
Blanka Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 Tak niestety , proza zycia . Bedzie dwoch innych sedziow za Pana Sliwke . Quote
szaraduszka Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 Hej, czy ja też mogłabym prosić o informację o liczbę psów...? wyżeł weimarski, suki, kl. otwarta beagle, suki, kl. otwarta :roll: bardzo ślicznie proszę Quote
Kamilapon Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 Witam czy ktoś jedzie w niedzielę z Warszawy i mógłby mnie zabrać na tę wystawę??? Oczywiście dokładam sie do paliwa - jade jako widz, bez psa :smile: pozdrawiam Quote
calessandra Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 Czy ktoś może mi coś więcej napisać o Pani Czempas. Nigdy się u niej nie sędziowałam i nie wiem czego się spodziewać. Wielkie dzięki za wszelkie informacje :-) Quote
musia Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 Dostałam właśnie kartkę zgłoszenia z numerkiem . Ale bez numeru do przyklejenia. Trzeba będzie stać do sekretariatu. Quote
jo-jo Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 heh my jeszcze czekamy :roll: no ale skoro idzie według nazwisk to do "P" pewnie jeszcze nie doszli :roll: Quote
Musiałek Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 to i ja dzis sprawdze w skrzynce, jestem na M wiec moze juz cos jest :) Quote
jo-jo Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 ja już wolałabym dostać :roll: nie lubie być tak daleko :-? gdyby było na moje nazwisko to byśmy już dostali ( w końcu K) ale że mój pies jest na moją mame (wrrr) to jest na P-K :-? Quote
Elitesse Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 ja jestem L hihi ale jeszcze nic nie doszlo Quote
jo-jo Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 nie no podobno wysyłaja wg alfabetu czy cuś takiego aleteż zalezy w jakiej odległości się znajdujemy od Głogowa...ja jestem o tyle spokojna że wiem że ten 1 w mł to napewno mój bo potwierdzałam ja i pare osób wzięło stawki w postaci jakie psie dokładnie... Quote
bongobongo Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 Czy mogłabym się uśmiechnąć :lol: do "Dobrej Duszyczki" i poprosić o podanie ilości staffiorków (staffordshire bull terrier) w poszczególnych klasach? Jeśli to duży kłopot, to chociaż psów w klasie pośredniej. Z góry dziękuję i pozdrawiam! Quote
Asiaczek Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 Ja dostałam 2 potwierdzenia dla 2 basków (tu się wszystko zgadza). Ale bez numerków i z zawiadomieniem, że opłata w dniu wystawy = 10 zł. A przecież oba psiaki sa opłacone i to na początku stycznia. A więc...? Blanka poratuj, proszę!!! Pzdr. Quote
jo-jo Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 my spokojni właśnie poczta odebrana ...potwierdzenie dosżło z numerkiem i katalogiem więc jest wszystko w porządku...prócz tego że ja mam wystawić :roll: Quote
Iwa-R Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 My na szczęście tym razem dostaliśmy komplet tzn. potwierdzenie, kuponik na katalog oraz numerek przyklejany :p Czy ktoś jedzie z Poznania i mógłby nas zabrać? :roll: Quote
musia Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 Asiaczek, spokojnie. To tylko formułka. Ja mam przecież gończego polskiego (rasa bezpłatna) a też mam taką informację. Podejrzewam , że to dla tych , którzy zwykli opłacać psa bezpośrednio przed wystawianiem. Wtedy - "płać 100 zł". Quote
Gosia & c.o. Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 Mam pytanko - zna ktoś sędzine Panią Agnieszkę Paczorek??? Quote
Musiałek Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 a ja sprawdziłam skrzyneczke i pusta skrzyneczka :( Quote
wolfinka&rusdog Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 czy mogłby ktos podać stawke czarnych terierów rosyjskich i owczarków kaukazkich? z góry wielkie dzięki! Quote
Recommended Posts