Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Asta napisał(a):
Jednak ja będe wystawiać psa :) , bo moja siostra wystawia labradory i prawdopodobnie chow chowa... :-? I będzie to mój debiut na ringu... 8) Mam nadzieję, że nie "zejdzie" mi to z MP... Najwyżej pójdę tam gdzie są zapisy i z nimi pogadam... Kola powiedz tacie, że jak cię zawiezie to będzie miał 100% pewności, że nic ci się nie stanie :wink:

A można wiedzieć jakiego to miśka masz na myśli? (Chodzi o Chowka oczywiście :P )

• Replies 832
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja bardzo chciałam sie wybrac.. Udało mi się załatwić wolne z pracy, akurat tak sie złozyło,ze wyjatkowo mam wolna niedzielę w szkole a tu klops.. II grupa w sobote.. :( No i nici z wystawy.. :(

Posted

Asiaczek napisał(a):
Jeżeli ktoś jest zainteresowany psiakiem na MP, to służę moim Gusiem-pręgusiem (basenji). Ćwiczyła z nim Agasia i nie słyszałam słowa skargi. Jeżeli ktoś jest chętny - proszę o info.
Będę w Głogowie, ale nie pamiętam, kiedy jest V grupa... :oops:
Pzdr.

Ja szukam psa na MP. Jakiegokolwiek, tylko rzeby sie mnie jakotako słuchał :wink:
Z kazdym sobie poradze, a przynajmniej postaram się :oops:

Posted

Atena napisał(a):
Asiaczek napisał(a):
Jeżeli ktoś jest zainteresowany psiakiem na MP, to służę moim Gusiem-pręgusiem (basenji). Ćwiczyła z nim Agasia i nie słyszałam słowa skargi. Jeżeli ktoś jest chętny - proszę o info.
Będę w Głogowie, ale nie pamiętam, kiedy jest V grupa... :oops:
Pzdr.

Ja szukam psa na MP. Jakiegokolwiek, tylko rzeby sie mnie jakotako słuchał :wink:
Z kazdym sobie poradze, a przynajmniej postaram się :oops:

No to powtarzam, że Gusio słucha się. Będę w niedzielę. Jeżeli nie chcesz basenji - to napisz. Może ktoś inny skorzysta z oferty...
Pzdr.

Posted

musia napisał(a):
Asiaczek , my z Opusem jadziemy. Pierwszy raz w dorosłych klasach.
Może los da i znowu staniemy na grupie jak w Świętochłowicach obok siebie.

Musia, to nie była grupa, to był BIS!!! I bardzo dobrze nam się stało, obok siebie, na BIS-ie, prawda? Dla mnie to była niezapomniana chwila!!!!!
A Ty dopiero teraz się ujawniasz?! Matrix przyznał się, że to On, jak stalismy obok siebie i ja jemu gratulowałam. A Ty, niedobroto, teraz!?
Ah, TY!!!!!!!
Ale możemy spotkac się i na grupie i na BIS! Czemu nie?
Pzdr.

Posted

A można wiedzieć jakiego to miśka masz na myśli? (Chodzi o Chowka oczywiście :P )

Iwa!!Bardzo,bardzo,bardzo.... Cię przepraszam, że ci nie odpowiedziałam, ale powód miałam, bo kompa musiałam dać do naprawy...[zawsze się psuje kiedy nie trzeba] a wyslalam siorze sms jakiegos chowa wystawi i odpowiedz niebawem(tylko nie wiem na 100% czy bedzie wiedziala jakiego)

Posted

Asiaczek faktycznie na Bisie. Za szybko myślę za wolno piszę
.

Poza tym o tym już rozmawiałyśmy. Nawet spotkanie dużo wcześnie przy Joli Wójcik , jak basek zszedł po Młodym prezenterze. Wystawiały wtedy zosia i Agata?.

Nic to trzymaj kciuki. Bo może się zdarzy i tym razem. Zresztą tremę mam nieziemską. Bo Opus w dorosłej klasie pierwszy raz idzie.

Posted

Iwa-R napisał(a):
Czekam wytrwale :wink:

Iwa mam dobrą nowinę! Dzisiaj wieczorkiem będzie moja sis i Ci napiszę jakiego miśka będzie wystawiała

Posted

A czy ktoś z Katowic lub okolic planuje się na niedzielę do Głogowa?
I czym jedzie ?. Ja mam chyba pociąg nocny z Katowic.

Odezwijcie się. Przyjemniej byłoby jechać w więcej osób niż samotnie po nocką.

jeszcze wg obecnego rozkładu jest taki pociąg:

Katowice Głogów odj 00:48 przyj 7:33 czas podr 6:45 min 1 przesiadka

Posted

Asta napisał(a):
Moja siostra nie wie co to za pies, ale wie, że jest w klasię MŁODZIEŻY i jest rudy... Może będziesz wiedziała o jakiego jej chodzi ;)

Asta - czy to pytanie do mnie?

Posted

musia napisał(a):
$andwich - nie jedziesz może pociągiem do Głogowa w niedzielę. ?? Byłoby raźniej

Niestety, ale nie planowałam tej wystawy, a teraz byłoby trudno rodziców przekonać :-? .

Posted

Asta napisał(a):
Moja siostra nie wie co to za pies, ale wie, że jest w klasię MŁODZIEŻY i jest rudy... Może będziesz wiedziała o jakiego jej chodzi ;)

No to faktycznie dużo mi powiedziałaś :lol:
Wiesz, mój też rudy i też młodzież :wink: