Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

blaira napisał(a):
a moze ktos jedzie ze stalicy i moglby zabrac nas tzn mnie i staffiora na kolankach(szczeniola) ze soba?(oczywiscie oplaty podrozy) Dodam ze my to III grupa wiec pewnie nasz wystep bylby w niedziele

my jedziemy :D , jak chcesz to dzwoń:
0602 644 473

• Replies 832
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bongobongo napisał(a):
blaira napisał(a):
a moze ktos jedzie ze stalicy i moglby zabrac nas tzn mnie i staffiora na kolankach(szczeniola) ze soba?(oczywiscie oplaty podrozy) Dodam ze my to III grupa wiec pewnie nasz wystep bylby w niedziele

my jedziemy :D , jak chcesz to dzwoń:
0602 644 473

o bongobongo widze że wstawiłas zdjęcia ślicznego staffika (kurde zabij ale nie wiem czy dobrze napisałam :oops: ) super!!
Pzdr dla Ciebie :wink:

Posted

To nie takie proste; Głogów leży dosyć daleko od W-wy. A wystawa jest 2-dniowa, tzn. w sobotę i niedzielę wystawiane są inne grupy psów. I co z tego, że pojade w sobotę, jak może się okazac, że baski są prezentowane w niedzielę? Przejażdżka? A mój KM zabiłby mnie po powrocie... Kto potem wykarmiłby taką małą watażkę basków, co?
Sprawdzę na stronie O/Głogów i ewent. zadzwonię do nich. Może już jest coś uzgodnione.
Pzdr.

Posted

Bongobongo to my wstepnie rezerwujemy miejsce u was w autku... to czy pojedziemy na 100% bedzie zalezne co z leczeniem malucha... ale do stycznia kupa czasu. dziekujemy za propozycje bo naprawde chetnie skorzystamy :)

Posted

A właśnie przed chwilą dodzwoniłam się do Legnicy (za I razem!) i Pani sama zaproponowała mi przefaksowanie ulotki wystawowej (z podziałem na dni sędziowania)! Tak więc czekam na faks z Legnicy.
Jak go otrzymam, na pewno dam Wam znać, jakie grupy w jakie dni.
Pzdr.

Posted

maga18 napisał(a):
narazie nie wysylajcie zgloszen
po niedzieli bedzie wiadomo czy wystawa sie odbedzie

jak to CZY się odbędzie?! O co chodzi? To ona może się nie odbyc?! :o :o :o :o :o :o :o