Madziara Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 różnie - teraz mam proplana sensitive, wcześniej royalka, animondę... nie stosuję cały czas jednej karmy, zmieniam tak dla urozmaicenia :P Quote
cuciola Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 kurcze ja juz sie zaczynam zastanawiac czy go ten preparat na stawy nie uczula bo 2 miesiace go podaje a po miesiacu podawania zaczal sie drapac.. Quote
Agnes Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 jesli zmienisz 5 roznych rzeczy naraz to nigdy sie nie dowiesz co uczula...najpierw zmien diete - jesli po jakims dluzszym czasie nie pomoze odstaw preparat na stawy...itd Quote
Weronika Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 Chyba troche nie na temat ale:powiedziano mi że :tworzenie się mozeli ma olbrzymi związek z karmą, u 2 psów (znajomych)po zmianie karmy -te paskudztwa zaczeły zanikać.A były na tej samej karmie. Quote
cuciola Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 na jakiej byly karmie? na royalu? ja zmienilam na purine pro-plan ...bardzo mu smakuje.. a pytalam o preparat na stawy bo konczy mi sie pudelko i nie wiem czy nastepne kupowac czy zrobic przerwe... Quote
cuciola Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 my zmienilismy na pro-plan a nie dog-chow! nie wiem do kogo te dog-chow bylo..jakby do mnie to wyjasniam sprawe Quote
Madziara Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 hehehe no właśnie :) my też na pro planie :fadein: Quote
cuciola Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 oo jeszcze nie widzialam...mozesz mi podac cene i na jakim miesie jest ona zrobiona? na jagniecinie? Quote
Weronika Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 Rety napisałam że oba te psy były na Purinie Dog Chow a nie że twój piesu jest na tej karmie. :lol: Quote
cuciola Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 ok nie ma sprawy... kurcze dzisiaj dzwonie do weta zeby umowic sie na przeswietlenie RTG profilaktyczne i zapytam jeszcze czemu on sie tak drapie...po jakim czasie bedzie widac efekty czy te drapanie to wina karmy czy nie? bo ja juz nie wytrzymuje tego drapania..on sie drapie a mnie swedzi :D musze zrobic chyba testy..ale chce sprawdzic najpierw czy karma zadziala Quote
Madziara Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 hej - więc tak proplan sensitive jest z łososiem i ryżem - ja kupuję 15 kilogramówki na allegro - za 174 PLN-y, w sklepie nie udało mi się dostać :/ Quote
Recommended Posts