Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 742
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Widać u niej coraz bardziej "dorosłe" linie.
A że nie wychodzi Ci- nie przejmuj się.
Zawsze w najmniej odpowiedniej chwili psina zechce zrobić coś innego niż jakiejś tam pozowanie.
Zdrówko

Posted

stellanovaa napisał(a):
Super to zdjecia Baska na materacu - zdolny pies !
pozdr.
Beata

Witaj Stellanovaa
Zapisałaś się do Klubu Dogomaniaków akurat w czasie mojej podróży więc dopiero dzisiaj mogę powiedziec witaj, miło mi Cię widziec na Forum.
Ten "zdolny" basenji to czarno-biała sunia z naszej hodowli . Dziękuję .

Pozdrawiam

Posted

Witam serdecznie,
Czy Twoje wszystkie baski sa takie zdolne:crazyeye: ?
:lol:
Jak tak to troche "niebezpiecznie" - bo jak taki delikwent np. postanowi jezdzic samochodem....;)
pozdrawiam,
Beata

Posted

Uśmiałam się... Sama wiesz że to tylko tak ładnie wygląda a podstawą jest praca właściciela i to jaka!
A później i tak wszystko weryfikuje życie i charakter psa czy pasują mu wystawy czy nie bardzo.
Arti po prostu dobrze trafiła.

Dziekuję i pozdrawiam

Posted

Małgorzataj napisał(a):
... Dojdą też zdjęcia z wystaw- już nie mogę się doczekać...Pozdrawiam

To co Małgorzataj zaczynamy od Bydgoszczy ? tam będzie trochę zagranicznych niespodzianek, szkoda że jest tak mało miejsca ale po wystwie na pewno się wszyscy spotkamy. Podoba mi się ten pomysł ze zjazdem czarno-białych basenji. Mam nadzieję że wypali. Potem to już z górki, będziesz miała coraz więcej doświadczenia, poznasz wielu Hodowców, nie tylko z Polski, tak luty to będzie ciekawy miesiąc.
Ja oczywiście mocno trzymam kciuki.

Pozdrawiam

Posted

gmk napisał(a):
To co Małgorzataj zaczynamy od Bydgoszczy ? tam będzie trochę zagranicznych niespodzianek, szkoda że jest tak mało miejsca ale po wystwie na pewno się wszyscy spotkamy. Podoba mi się ten pomysł ze zjazdem czarno-białych basenji. Mam nadzieję że wypali. Potem to już z górki, będziesz miała coraz więcej doświadczenia, poznasz wielu Hodowców, nie tylko z Polski, tak luty to będzie ciekawy miesiąc.
Ja oczywiście mocno trzymam kciuki.

Pozdrawiam

Już nie mogę się doczekać- Nie ukrywam ,że trochę się boję bo to pierwszy raz z basenji i na dodatek w takim gronie.Pozdrawiam.:lol:

Posted

Małgorzataj napisał(a):
Już nie mogę się doczekać- Nie ukrywam ,że trochę się boję bo to pierwszy raz z basenji i na dodatek w takim gronie.Pozdrawiam.:lol:

Czyli Małgosiu wystawiasz Arti?
Napisz coś więcej.
A strach ma wielkie oczy ale na szczeniaki sędziowie patrzą z pewną dozą wyrozumiałości, więc nie będzie źle.
Zdrówko

Posted

[quote name='Małgorzataj']Basenji-oczywiście ,że wystawiam. Zaczynamy w Bydgoszczy - a potem na pewno klubówka- a co dalej- zobaczymy. Trzeba sie przygotować na światówkę...Pozdrawiam:razz:

A nie będziesz wystawiałan np w Trójmieście?
Zdrówko

Posted

Basenji napisał(a):
A nie będziesz wystawiałan np w Trójmieście?
Zdrówko

A co chcesz żebyśmy wszyscy Cię odwiedzili po drodze?
Oczywiście z dobrym piwem?
Nie wiem tylko czy zdąrzylibyśmy na Klubową ...

Pozdrawiam

Posted

gmk napisał(a):
A co chcesz żebyśmy wszyscy Cię odwiedzili po drodze?
Oczywiście z dobrym piwem?
Nie wiem tylko czy zdąrzylibyśmy na Klubową ...

Pozdrawiam

Jest to do rozważenia:lol:
zdrówko

Posted

o to widze że chyba napewno przyjade do Bydgoszczy, chocby po to by poznac gmk i Małgorzataj :cool1: gmk a Ty będziesz z jakimi psiakami? czy istniałaby możliwośc "pożyczyc" psa na Młodego Prezentera?
Pozdrawiam

Posted

Savannah napisał(a):
o to widze że chyba napewno przyjade do Bydgoszczy, chocby po to by poznac gmk i Małgorzataj :cool1: gmk a Ty będziesz z jakimi psiakami? czy istniałaby możliwośc "pożyczyc" psa na Młodego Prezentera?
Pozdrawiam

Małgorzataj będzie z Loango wszystkie czarnobiałe, z zagranicy też czarnobiałe, dlatego śmiejemy się że będzie "czarnobiałe niebo"...
Mnie fizycznie nie będzie bo ktoś musi się opiekowac resztą psów i gości którzy zjeżdżają się do nas już od 20 stycznia. Ale na pewno się niedługo spotkamy.
Nie "pożyczamy" psów . Czasami prosiliśmy kogoś by pomógł nam wystawic, przy takiej gromadce to już jest co robic. Od zeszłego roku mamy umowę z Joasią Wietrzykowską i Alą Nowak, obie wystawiają nasze psy na ringu i obie mogą jeśli tylko chcą wystawic je w MP. Nasze psy już się do nich zdążyły przyzwyczaic a i dziewczynom chyba pasuje taki układ.
Czyli w MP w Bydgoszczy wystąpi Joasia z czarnuszkiem tylko nie wiem który z psów będzie jej bardziej odpowiadał bo jeśli wszyscy zdążą zgłosic zapowiedziane psy to wybór w klasie od pośredniej do Championów będzie trudny, wszyscy którzy sie zapowiedzieli mają świetne eleganckie czarno-białe basenji. Ponadto jedziemy tam by w ciasnocie jaka panuje w Bydgoszczy wesprzec na duchu Małgosię i Arti. To w końcu ich pierwsza wystawa. Myślę że zabawa będzie przednia. Oby tylko wszyscy zdążyli.

Pozdrawiam

Posted

[quote name='Basenji']Jest to do rozważenia:lol:
zdrówko

No i gdzie ta tak zwana rodzinna atmosfera?

Teraz żartowałam !

Pozdrawiam

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...