Małgorzataj Posted June 1, 2006 Author Posted June 1, 2006 [quote name='SengaSengana']:lol: :lol: :lol: czy to znowu do mnie ten uśmiech ???? żeby nie było watpliwości???? :evil_lol: :lol: :evil_lol: :lol: Czyżbyś zgadła???:lol:
Małgorzataj Posted June 1, 2006 Author Posted June 1, 2006 Ale potrafi też być ... ...naprawdę usmiechnięta...
SengaSengana Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 :lol: :lol: :lol: nooooo... te uśmiechy zdecydowanie milsze ....:lol: :lol:
Małgorzataj Posted June 1, 2006 Author Posted June 1, 2006 [quote name='SengaSengana']:lol: :lol: :lol: nooooo... te uśmiechy zdecydowanie milsze ....:lol: :lol: ...bo Arti jest cała "miła" ...:lol: :lol: :lol:
Basenji Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 [quote name='Małgorzataj']...a nawet... ... To już jakiś taniec.:lol: zdrówko
Małgorzataj Posted June 1, 2006 Author Posted June 1, 2006 Basenji jesteś WIELKI- " toć to" Jezioro Łabędzie...
agabass Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 dobrze znam tą szaloną radość i jezioro łabędzie :lol: :lol: :lol: oraz walki kogutow:cool3: pięknie razem tańczą twoje pierwotniaki:p
stellanovaa Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 [quote name='Małgorzataj']Słodki uśmiech... ...żeby nie było wątpliwości... Ta fotka jest po prostu... rewelacyjna. Basenji w roli "dzikiego kota" ;). Tak sobie skojarzyłam :lol: . Pozdarwiam,
Małgorzataj Posted June 2, 2006 Author Posted June 2, 2006 [quote name='Basenji']A ja bym to tak podpisał... zdrówko ...krokodyla???...czasy się zmieniły Basenji...Mercedesa to może by chciała...
gmk Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 Arti pojechala do Helsinek na Europejską i debiut wśród tak doskonałej konkurencji wypadł dobrze. Jeszcze trochę doświadczenia a będziemy mieli ciekawie w rasie na wystawach! Opis ARTI : " Doskonały typ, ciało i proporcje.Bardzo dobra głowa . Mogłaby miec lepsze oko. Doskonała sierśc i kondycja" Tak mniej więcej w tłumaczeniu to brzmi. Ocena bardzo dobra . Gratulacje za odwagę i przygotowanie. Świetny opis . Mam nadzieję że kiedy Arti stanie w szranki z suniami w równym wieku ugra więcej! Arti była najmłodszą sunią w Klasie Młodzieży. 3 w tym La Scala która wygrała Rasę ma właśnie 18 miesięcy. Całusy dla mojej ulubienicy ! Pozdrawiam Grażyna
gmk Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 TERAZ TRZYMAM KCIUKI ZA LISKA!!! Powodzenia ! A potem do zobaczenia dokładnie za rok w ZAGRZEBIU !!!\ Pozdrawiam Grażyna
gmk Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 Trochę szkoda że Pani Sędzia nie doceniła Liska i nie dała mu Zw. Europy Młodziezy,ale ocena doskonała i tak mówi że brała to pod uwagę. Zapewne Lisek był najlepiej przygotowalym grzywaczem na wystawie... Za to gratulacje dla Adama : NABAB Zwycięzcą Europy`2006 !!! Wygrał też rasę ! To fantastyczne ! Pozdrawiam Grażyna
Małgorzataj Posted June 12, 2006 Author Posted June 12, 2006 Buziaczki dla Arti :loveu: !!! Wracaj do nas szybko!!! Duży całus dla Grubego :loveu: - Ten to ma klasę !!!
orsini Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 [quote name='gmk']Arti pojechala do Helsinek na Europejską i debiut wśród tak doskonałej konkurencji wypadł dobrze. Jeszcze trochę doświadczenia a będziemy mieli ciekawie w rasie na wystawach! Opis ARTI : " Doskonały typ, ciało i proporcje.Bardzo dobra głowa . Mogłaby miec lepsze oko. Doskonała sierśc i kondycja" Tak mniej więcej w tłumaczeniu to brzmi. Ocena bardzo dobra . nie zebym sie czepiala, ale....czyli ocena bdb to za brak doswiadczenia?bo jesli tak to serio bedziecie mieli CIEKAWIE w rasie na wystawach:)))))))))))))
gmk Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 [quote name='orsini']nie zebym sie czepiala, ale....czyli ocena bdb to za brak doswiadczenia?bo jesli tak to serio bedziecie mieli CIEKAWIE w rasie na wystawach:))))))))))))) NIe ,Nie czepiasz się wcale ! Tak będziemy mieli ciekawie na ringach basenji w Polsce nie tylko z powodu Arti ale też kolejnych importów do Polski i znakomitych psów już tu będących! Jeśli chciałaś byc złośliwa to poszłaś w złą stronę. Sędzia był bardzo wymagający. Dośc dużo ocen bardzo dobrych niezależnie od klasy . Arti była pierwszy raz na takiej wystawie i nie odnalazła się tam na tyle szybko by zdobyc serce sędziego . Podróż z obcymi osobami, tesknota z domem, to są czynniki które wpływają na psychikę psa. Jeśli masz jeszcze jakieś pytania to poczekaj do środy i zapytaj Adama, myślę że jest najbardziej kompetentną osobą w tym temacie . Grażyna
orsini Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 bo zawsze mnie smiesza takie opinie wypowiadane przez inne osoby:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ale jednego takim osobom zazdroszcze: ze potrafia kazda porazke przedstawic jako sukces, a to juz trzeba potrafic umiec!ja nie potrafie a szkoda:eviltong: :eviltong: :eviltong:
orsini Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 myslisz????ja uwazam wrecz przeciwnie, jak nie dostrzeglas sarkazmu w mojej poprzedniej wypowiedzi to trudno:)))))))))))
gmk Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 ...vice versa... Szkoda że nie możemy sobie dalej podyskutowac bo Twój służbowy komputer zaraz wyłączą...biedna ORSINI...a jutro niestety wyjeżdżam ... Ale z tego co wiem to spotkamy się w Szczecinie i nasza bezpośrednia rozmowa będzie dużo ciekawsza. Proszę pamiętaj tylko że ja mam alergię na koty... Grażyna
orsini Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 [quote name='gmk'].... Proszę pamiętaj tylko że ja mam alergię na koty... Grażyna KOTY???? czyli jakbym Cie chciala wykonczyc to skórka z kota wystarczy???? bo te to mozna za 20zl kupic od ruskich na rynku:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Recommended Posts