Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='SengaSengana']:lol: :lol: :lol: czy to znowu do mnie ten uśmiech ???? żeby nie było watpliwości???? :evil_lol: :lol: :evil_lol: :lol:

Czyżbyś zgadła???:lol:

• Replies 742
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dobrze znam tą szaloną radość i jezioro łabędzie :lol: :lol: :lol: oraz walki kogutow:cool3:
pięknie razem tańczą twoje pierwotniaki:p

Posted

[quote name='Małgorzataj']Słodki uśmiech...

...żeby nie było wątpliwości...

Ta fotka jest po prostu... rewelacyjna.
Basenji w roli "dzikiego kota" ;). Tak sobie skojarzyłam :lol: .

Pozdarwiam,

• 2 weeks later...
Posted

Arti pojechala do Helsinek na Europejską i debiut wśród tak doskonałej konkurencji wypadł dobrze. Jeszcze trochę doświadczenia a będziemy mieli ciekawie w rasie na wystawach!
Opis ARTI :
" Doskonały typ, ciało i proporcje.Bardzo dobra głowa . Mogłaby miec lepsze oko. Doskonała sierśc i kondycja"
Tak mniej więcej w tłumaczeniu to brzmi.
Ocena bardzo dobra .
Gratulacje za odwagę i przygotowanie. Świetny opis . Mam nadzieję że kiedy Arti stanie w szranki z suniami w równym wieku ugra więcej!
Arti była najmłodszą sunią w Klasie Młodzieży. 3 w tym La Scala która wygrała Rasę ma właśnie 18 miesięcy.

Całusy dla mojej ulubienicy !
Pozdrawiam
Grażyna

Posted

TERAZ TRZYMAM KCIUKI ZA LISKA!!!
Powodzenia !
A potem do zobaczenia dokładnie za rok w ZAGRZEBIU !!!\

Pozdrawiam
Grażyna

Posted

Trochę szkoda że Pani Sędzia nie doceniła Liska i nie dała mu Zw. Europy Młodziezy,ale ocena doskonała i tak mówi że brała to pod uwagę. Zapewne Lisek był najlepiej przygotowalym grzywaczem na wystawie...
Za to gratulacje dla Adama : NABAB Zwycięzcą Europy`2006 !!!
Wygrał też rasę ! To fantastyczne !

Pozdrawiam
Grażyna

Posted

[quote name='gmk']Arti pojechala do Helsinek na Europejską i debiut wśród tak doskonałej konkurencji wypadł dobrze. Jeszcze trochę doświadczenia a będziemy mieli ciekawie w rasie na wystawach!
Opis ARTI :
" Doskonały typ, ciało i proporcje.Bardzo dobra głowa . Mogłaby miec lepsze oko. Doskonała sierśc i kondycja"
Tak mniej więcej w tłumaczeniu to brzmi.
Ocena bardzo dobra .

nie zebym sie czepiala, ale....czyli ocena bdb to za brak doswiadczenia?bo jesli tak to serio bedziecie mieli CIEKAWIE w rasie na wystawach:)))))))))))))

Posted

[quote name='orsini']nie zebym sie czepiala, ale....czyli ocena bdb to za brak doswiadczenia?bo jesli tak to serio bedziecie mieli CIEKAWIE w rasie na wystawach:)))))))))))))

NIe ,Nie czepiasz się wcale !
Tak będziemy mieli ciekawie na ringach basenji w Polsce nie tylko z powodu Arti ale też kolejnych importów do Polski i znakomitych psów już tu będących!
Jeśli chciałaś byc złośliwa to poszłaś w złą stronę.
Sędzia był bardzo wymagający. Dośc dużo ocen bardzo dobrych niezależnie od klasy . Arti była pierwszy raz na takiej wystawie i nie odnalazła się tam na tyle szybko by zdobyc serce sędziego .
Podróż z obcymi osobami, tesknota z domem, to są czynniki które wpływają na psychikę psa.
Jeśli masz jeszcze jakieś pytania to poczekaj do środy i zapytaj Adama, myślę że jest najbardziej kompetentną osobą w tym temacie .

Grażyna

Posted

bo zawsze mnie smiesza takie opinie wypowiadane przez inne osoby:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ale jednego takim osobom zazdroszcze: ze potrafia kazda porazke przedstawic jako sukces, a to juz trzeba potrafic umiec!ja nie potrafie a szkoda:eviltong: :eviltong: :eviltong:

Posted

...vice versa...

Szkoda że nie możemy sobie dalej podyskutowac bo Twój służbowy komputer zaraz wyłączą...biedna ORSINI...a jutro niestety wyjeżdżam ...
Ale z tego co wiem to spotkamy się w Szczecinie i nasza bezpośrednia rozmowa będzie dużo ciekawsza.
Proszę pamiętaj tylko że ja mam alergię na koty...

Grażyna

Posted

[quote name='gmk']....
Proszę pamiętaj tylko że ja mam alergię na koty...

Grażyna
KOTY????
czyli jakbym Cie chciala wykonczyc to skórka z kota wystarczy????
bo te to mozna za 20zl kupic od ruskich na rynku:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...