AngelOfDeath Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 SengaSengana napisał(a):oczywiście Angelku , wiedziałam, że przyjdziesz z pomocą........... rzeczywiście ton bieli tego bistoru różni sie od tonu bieli sierści psa, w związku z tym nic sie nie zlewa a nawet jest kontrastowe !!!!!!!!!!!!!! zdjęłam okulary i przejrzałam na oczy !!!!!!!!!!!!! Angelku !!!!!!! ciesze sie naprawde :p
SengaSengana Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Ypsylon napisał(a):skoro mnie zacytowałaś, pomyślałam, że pisałaś o mnie... z całym szacunkiem nie o Tobie..............:lol: :lol: :lol:
beluszka Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Dla mnie to śmieszne i żenujące... co tu niektórzy wyprawiają. Jestem tu od niedawna, myślałam, że u nas są wojny, a widzę, że toczą się tylko małe bitewki podjazdowe. Nie znam Waszych relacji, choć zaczyna być ciekawie, ale ponieważ też skrytykowałam ubiór Pana w czerni, czuję sie niajako wywolana do tablicy. Moim skromnym zdaniem, ripostowanie na przykładzie wklejenia zdjęcia jednego z użytkowników, którzy notabene należą jak zauważyłam do tych mniej przez Ciebie lubianych- jest brakiem jakiegokolwiek taktu, honoru i poczucia dobrego smaku. Przy okazji dysuksji o ubiorze, która wynikła bardzo luźno z tematu robisz po raz kolejny osobiste wycieczki pod adresem Pana w bieli- chyba Ci ten człowiek ością w gardle stoi. Notabene na tym zdjęciu czepiłabym się ustawienia karmy, a nie sposobu pokazania psa... sponsor nie dopilnował?
karenina Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 orsini napisał(a):nikt sie z nikogo nie smieje-STRACH!!!!!:p :p :p nikt nie chce zostac oblany kawa przy sniadaniu w koncu:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: kawa to nic, ale ta czarna lista, to dopiero napełnia przerazeniem :evil_lol:
orsini Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 karenina napisał(a):kawa to nic, ale ta czarna lista, to dopiero napełnia przerazeniem :evil_lol: buhahahahahahhahahahahahahahhahahaha no!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Ypsylon Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 beluszka napisał(a):Notabene na tym zdjęciu czepiłabym się ustawienia karmy, a nie sposobu pokazania psa... sponsor nie dopilnował? przyglądam się dokładnie... karma może i troszkę przeszkadza, bo pies stoi bardzo dobrze i można go bezproblemowo ocenić, właściciel tylko gdyby wstał to już byłoby lepiej:) zresztą moi drodzy, ubiór to tylko dodatek, ważny ale jednak dodatek... każdy kto chce to zobaczy dokładnie psa...
beluszka Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Proszę bardzo oto przykład beznadziejnego pokazania psa przez handlera, który nie dość, że marnie ubrany, to jeszcze na zdjęciu zamiast psa prezentuje głównie siebie, albo też swoją dumę... Tu bym się czepiła wszystkiego... Gosiu, przykre, że w Twoim temacie schodzi się tak poza temat... P.S. Ludzie ciekawość mnie zaraz pożre, o co chodzi z tą kawą? Chociaż na priv poproszę, proszę :)
Ypsylon Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 beluszka napisał(a): P.S. Ludzie ciekawość mnie zaraz pożre, o co chodzi z tą kawą? Chociaż na priv poproszę, proszę :) muszę przyznać, że mnie też zżera ciekawość... a Oni tylko tak półsłówkami....
orsini Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Ypsylon napisał(a):\każdy kto chce to zobaczy dokładnie psa... nio dokladnie:)))))):klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz:
sh_maniak Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Czytam tylo ten topic, nic tu nie pisuje, ale........ Beluszka jak mozesz porównywać profesjonalistów do jakiejs dziwewczyny ze szczeniaskiem? Co to ma na celu :roll:
beluszka Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Ano to, że ta jakaś dziewczyna ze szczeniakiem (notabene nie byle jakim) to ja osobiście. I uważam, że w tym momencie mam prawo krytykować, wytykać a nawet się naśmiewać z tego jak pokazałam moją sukę. To jest taka mała, drobna aluzja apelująca do ludzkiej inteligencji i poczucia dobrego smaku, jeśli nie została odczytana, to widać muszę ją wyjaśnić. Uważam, że wklejanie cudzego zdjęcia jako riposty jest nietaktowne, można wkleić zdjęcie kogoś zupełnie obcego, dla przykładu złego pokazania psa, co więcej należałoby takiej osobie zaciemnić oczy, a takie robienie jeden drugiemu na złość to dla mnie przedszkole... Można było podać np. trakie przykłady- i ta forma nie wzbudziłaby we mnie kontrowersji: A tak swoją drogą, szukając tych zdęć zauważyłam, że często biały garnitur i czarny pies też nie są gwarancją sukcesu. Wystarczy złe nasłonecznienie i psa nie widać, bo tu padnie cień, tam padnie cień. Poza tym na podium ciężko ustawić doga niemieckiego czy wilczarza, i na pewno zdjęcie, a co za tym idzie ocena handlingu nie będzie właściwa.
Małgorzataj Posted July 4, 2006 Author Posted July 4, 2006 PRZYPOMINAM- TEMAT - ART OF NOICE LOANGO !!!![SIZE=3] PISZCIE NA TEMAT!!! NA TEMAT WYSTAWIANIA, KRYTYKOWANIA INNYCH, CHWALENIA SIĘ PROSZĘ NIE PISAĆ- [SIZE=5]ZAŁÓŻCIE [SIZE=5] [SIZE=5]SWÓJ WŁASNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BO MÓJ [SIZE=5] [SIZE=5]ZAŚMIECACIE!!!
orsini Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Małgoniu nie denerwuj sie - zlosc pieknosci szkodzi!!!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
sh_maniak Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Ja ani do dziewczyny ( Ciebie) i szczeniaska nic nie miałam, nie pisałam, ze byle jaki :shake: Wytykanie owszem, ale tylo konstruktywne :) Ja juz uciekam, powodzenia jodłującym Malgorzataj na wystawach :multi:
AngelOfDeath Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 beluszka napisał(a):Dla mnie to śmieszne i żenujące... co tu niektórzy wyprawiają. Jestem tu od niedawna, myślałam, że u nas są wojny, a widzę, że toczą się tylko małe bitewki podjazdowe. Nie znam Waszych relacji, choć zaczyna być ciekawie, ale ponieważ też skrytykowałam ubiór Pana w czerni, czuję sie niajako wywolana do tablicy. Moim skromnym zdaniem, ripostowanie na przykładzie wklejenia zdjęcia jednego z użytkowników, którzy notabene należą jak zauważyłam do tych mniej przez Ciebie lubianych- [SIZE=5]jest brakiem jakiegokolwiek taktu, honoru i poczucia dobrego smaku. to jest powszechnie wiadome :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: beluszka napisał(a):Przy okazji dysuksji o ubiorze, która wynikła bardzo luźno z tematu robisz po raz kolejny osobiste wycieczki pod adresem Pana w bieli- chyba Ci ten człowiek ością w gardle stoi. nie nie jej temu komus z kim wlasnie teraz przez telefon rozmawia :lol::lol::lol::lol: i ten ktos wlasnie teraz mowi co nasza senia :loveu::loveu::loveu::loveu: ma napisac :diabloti:
SengaSengana Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 beluszka napisał(a):To jest taka mała, drobna aluzja apelująca do ludzkiej inteligencji i poczucia dobrego smaku, jeśli nie została odczytana, to widać muszę ją wyjaśnić. Uważam, że wklejanie cudzego zdjęcia jako riposty jest nietaktowne, można wkleić zdjęcie kogoś zupełnie obcego, dla przykładu złego pokazania psa, co więcej należałoby takiej osobie zaciemnić oczy, a takie robienie jeden drugiemu na złość to dla mnie przedszkole... Można było podać np. trakie przykłady- i ta forma nie wzbudziłaby we mnie kontrowersji: skoro tak apelujesz do ludzkiej inteligencji to powinnaś wiedzieć, że zdjęcia, ktore wstawiłam są już na DGM ale w innym temacie i pokazałam je jako przykład tego, o czym pisała YPSYLON, a więc złego doboru ubioru do prezentowanego psa. Zarówno czarny pies jest źle widoczny na czarnym tle , jak i biały pies na białym tle- zrozumiałe ??????????? i na tych zdjęciach wklejonych na innym temacie nikt nikomu oczu nie zaciemniał.......... to tyle, gwoli wyjaśnienia, a teraz przechodzimy do tematu ARTI.....:lol: :lol: :lol:
SengaSengana Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 AngelOfDeath napisał(a): nie nie jej temu komus z kim wlasnie teraz przez telefon rozmawia :lol::lol::lol::lol: i ten ktos wlasnie teraz mowi co nasza senia :loveu::loveu::loveu::loveu: ma napisac :diabloti: dobre ............:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: dobrze sie czujesz Angel, bo zaczynam mieć wątpliwości................:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:
beluszka Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 SengaSengana napisał(a):Zarówno czarny pies jest źle widoczny na czarnym tle , jak i biały pies na białym tle- zrozumiałe ??????????? No pewnie, że zrozumiałe- dla mnie. Ale dalej nie rozumiesz o co mi chodzi. Nie lubisz Faceta, masz do tego prawo, ale po co się narażać i wklejać jego AKURAT JEGO zdjęcie skoro są setki innych- i o to mi chodzi... o atmosferę, którą nie trudno popsuć, a przecież wystarczy się tolerować. P E A C E :)
SengaSengana Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 beluszka napisał(a):No pewnie, że zrozumiałe- dla mnie. Ale dalej nie rozumiesz o co mi chodzi. Nie lubisz Faceta, masz do tego prawo, ale po co się narażać i wklejać jego AKURAT JEGO zdjęcie skoro są setki innych- i o to mi chodzi... o atmosferę, którą nie trudno popsuć, a przecież wystarczy się tolerować. P E A C E :) oczywiscie ............, dlatego , jak się domyślam i Ty odezwałaś sie tu po to, aby podtrzymac ten pokojowy nastrój........... tak więc PEACE , KOCHAM Faceta !!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
orsini Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 SengaSengana napisał(a):, KOCHAM Faceta !!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: wcale sie nie dziwie, wcale!!!bo przystojny jest:loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
beluszka Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 A to Wy się o chłopa kłócicie, babiszony jedne :D :D :D Chyba mojego zacznę zostawiać w domu, a nie ciągać po wystawach, bo też przystojniacha... a tu kobitki czyhają ;)
orsini Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 beluszka napisał(a):A to Wy się o chłopa kłócicie, babiszony jedne :D :D :D Chyba mojego zacznę zostawiać w domu, a nie ciągać po wystawach, bo też przystojniacha... a tu kobitki czyhają ;) oj jak przystojny to czyhaja oj czyhaja:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
beluszka Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 No południowy typ urody, zbudowany idealnie, ah ten kaloryferek, 190 cm wzrostu, opalony, wyposażony... Czy jest ktoś z moich okolic, kto zechce ze mną jeździć na wysatwy, bo właśnie podjęłam decyzję, że mąż od dziś zostaje w domu...
Recommended Posts