gmk Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 [quote name='Małgorzataj'] Zdjęcia mojego kochanego Bobbana POWALAJĄCE !!!! Pozdrawiam Grażyna
Małgorzataj Posted June 19, 2006 Author Posted June 19, 2006 Kilka fotek Bobbana z wystawy w Szczecinie. Po raz pierwszy razem na ringu !!! Bobban wygrał klasę championów- dostał CWC, res CACIB Arti była doskonała- jednak klasę wygrała jej siostra :lol: To był bardzo sympatyczny dzień ....Wielkie dzięki dla Loango, Faraolandu i oczywiście dla Adama ...
SengaSengana Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 piękne zdjęcia ... i Ty i Boban PIĘKNI !!!!!!!!! super !!!! tak trzymać !!! A Arti zdjęć nie zobaczę z Adamem?
Małgorzataj Posted June 19, 2006 Author Posted June 19, 2006 Niestety nie :mad: :mad: :mad: - jak zwykle fotograf nawalił :mad:
gmk Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Gosia i kropki napisał(a):GRATULACJE!! Naprawde wyglądacie pięknie :) Tak masz rację wygladają PIĘKNIE ! Grażyna
gmk Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 [quote name='Małgorzataj']Niestety nie :mad: :mad: :mad: - jak zwykle fotograf nawalił :mad: A te pały to na kogo ? Staję w obronie Krzysztofa ! Po pierwsze zwykle robi świetne zdjęcia co można sprawdzic po komentarzach! Po drugie - ja się mu nie dziwię, że zapomniał o aparacie ...ja zapomniałam baterii do swojego - on i tak jest lepszy ! Ale tak poważnie to kiedy na ring weszły dwie piękne sunie i do tego rodzone siostry , a jedną z nich on ma w swoim domu to można zapomniec o wszystkim ! Ja patrzyłam na nie jak zaczarowana, obie są świetne choc każda inna . Jedna cudnie pręgowana, druga cudnie czrno biała. Arti zachowuje się poważniej na ringu, Army ma jeszcze szaleństwo w głowie. Gdybym miała aparat pewnie też bym nie zrobiła zdjec.... Pozdrowienia dla Krzysztofa. Zdjęcia są jak zwykle świetne ! Grażyna
gmk Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 [quote name='Małgorzataj'] Wielkie dzięki dla Loango, Faraolandu i oczywiście dla Adama ... Małgosiu, Podziękowania to należą się Tobie, czego wyraz mam nadzieję dajemy zawsze, a Helena wyraziła to właśnie przed chwilą kiedy dostała ode mnie pierwsze zdjęcia Bobbana z wystawy ! Adam jest świetny w przygotowywaniu i kierowaniu przygotowaniem psów do wystaw, widac to po różnicy jaka jest między Arti i Army w zachowaniu się na ringu. Obie pięknie się prezentują lecz Arti jest lepsza w rozumieniu prezentera i sposobie pokazywania się na ringu. Pewnie jeszcze w przyszłości kilka razy zrobi Wam psikusa na wystawach ale takie właśnie są basenji. Na wystawie w Szczecinie było pięknie. Wiemy ile pracy wkładacie w przygotowania małej. Efekt jest piorunujący! Pozdrawiam Grażyna
Małgorzataj Posted June 21, 2006 Author Posted June 21, 2006 Moja śliczna Art Of Noice Loango...w podrózy... ...dla mnie cudowna...
SengaSengana Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 [quote name='Małgorzataj']Moja śliczna Art Of Noice Loango...w podrózy... ...dla mnie cudowna... dla mnie całośc cudowna !!!!!!!!!
orsini Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 [quote name='SengaSengana']dla mnie całośc cudowna !!!!!!!!! a dla mnie... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
SengaSengana Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 a masz jeszcze jakieś takie cudowności ???? wstaw proszę, chetnie pooglądam...:lol:
gmk Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 [quote name='SengaSengana']a masz jeszcze jakieś takie cudowności ???? wstaw proszę, chetnie pooglądam...:lol: Tak bardzo prosiłaś, że nie mogłam Tobie i sobie odmówic... Swoją drogą to piękne zdjęcia... Pozdrawiam Grażyna
SengaSengana Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 dzięki , jeszcze ładniejsze....:lol: a Małgorzata pisze, że juz nic nie ma do pokazania :mad: :lol: :mad: :lol: :mad: a tu Arti jak modelka stoi !!!:lol: :lol: :lol:
Małgorzataj Posted June 23, 2006 Author Posted June 23, 2006 SengaSengana napisał(a):dzięki , jeszcze ładniejsze....:lol: a Małgorzata pisze, że juz nic nie ma do pokazania :mad: :lol: :mad: :lol: :mad: :oops2: :oops2: :oops2: :oops2: :oops2: :oops2: :oops2: :oops2: :oops2:
gmk Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 [quote name='SengaSengana']dzięki , jeszcze ładniejsze....:lol: a Małgorzata pisze, że juz nic nie ma do pokazania :mad: :lol: :mad: :lol: :mad: a tu Arti jak modelka stoi !!!:lol: :lol: :lol: Bo nie miała ...Ja tak ! A Małgorzta pokaże nam jescze nie raz...jestem pewna! Pozdrawiam Grażyna
gmk Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 [quote name='Małgorzataj']Bobban... Dokąd mu się tak spieszy...? Prawie jak na urlopie... Pozdrawiam Grażyna
AlaNowak Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Małgosiu- śliczne zdjęcia:loveu: , a czy czasami puszczasz Arti i Bobbana bez smyczy???
Recommended Posts