Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 742
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kilka fotek Bobbana z wystawy w Szczecinie.
Po raz pierwszy razem na ringu !!!

Bobban wygrał klasę championów- dostał CWC, res CACIB

Arti była doskonała- jednak klasę wygrała jej siostra :lol:

To był bardzo sympatyczny dzień ....Wielkie dzięki dla Loango, Faraolandu i oczywiście dla Adama ...

Posted

Gosia i kropki napisał(a):
GRATULACJE!! Naprawde wyglądacie pięknie :)

Tak masz rację wygladają PIĘKNIE !

Grażyna

Posted

[quote name='Małgorzataj']Niestety nie :mad: :mad: :mad: - jak zwykle fotograf nawalił :mad:

A te pały to na kogo ?
Staję w obronie Krzysztofa !
Po pierwsze zwykle robi świetne zdjęcia co można sprawdzic po komentarzach!
Po drugie - ja się mu nie dziwię, że zapomniał o aparacie ...ja zapomniałam baterii do swojego - on i tak jest lepszy ! Ale tak poważnie to kiedy na ring weszły dwie piękne sunie i do tego rodzone siostry , a jedną z nich on ma w swoim domu to można zapomniec o wszystkim !
Ja patrzyłam na nie jak zaczarowana, obie są świetne choc każda inna . Jedna cudnie pręgowana, druga cudnie czrno biała.
Arti zachowuje się poważniej na ringu, Army ma jeszcze szaleństwo w głowie. Gdybym miała aparat pewnie też bym nie zrobiła zdjec....
Pozdrowienia dla Krzysztofa. Zdjęcia są jak zwykle świetne !
Grażyna

Posted

[quote name='Małgorzataj']

Wielkie dzięki dla Loango, Faraolandu i oczywiście dla Adama ...

Małgosiu,
Podziękowania to należą się Tobie, czego wyraz mam nadzieję dajemy zawsze, a Helena wyraziła to właśnie przed chwilą kiedy dostała ode mnie pierwsze zdjęcia Bobbana z wystawy !
Adam jest świetny w przygotowywaniu i kierowaniu przygotowaniem psów do wystaw, widac to po różnicy jaka jest między Arti i Army w zachowaniu się na ringu. Obie pięknie się prezentują lecz Arti jest lepsza w rozumieniu prezentera i sposobie pokazywania się na ringu. Pewnie jeszcze w przyszłości kilka razy zrobi Wam psikusa na wystawach ale takie właśnie są basenji. Na wystawie w Szczecinie było pięknie. Wiemy ile pracy wkładacie w przygotowania małej. Efekt jest piorunujący!

Pozdrawiam
Grażyna

Posted

[quote name='SengaSengana']a masz jeszcze jakieś takie cudowności ???? wstaw proszę, chetnie pooglądam...:lol:

Tak bardzo prosiłaś, że nie mogłam Tobie i sobie odmówic...
Swoją drogą to piękne zdjęcia...

Pozdrawiam
Grażyna

Posted

SengaSengana napisał(a):
dzięki , jeszcze ładniejsze....:lol: a Małgorzata pisze, że juz nic nie ma do pokazania :mad: :lol: :mad: :lol: :mad:

:oops2: :oops2: :oops2: :oops2: :oops2: :oops2: :oops2: :oops2: :oops2:

Posted

[quote name='SengaSengana']dzięki , jeszcze ładniejsze....:lol: a Małgorzata pisze, że juz nic nie ma do pokazania :mad: :lol: :mad: :lol: :mad: a tu Arti jak modelka stoi !!!:lol: :lol: :lol:

Bo nie miała ...Ja tak !
A Małgorzta pokaże nam jescze nie raz...jestem pewna!

Pozdrawiam
Grażyna

Posted

[quote name='Małgorzataj']Bobban...

Dokąd mu się tak spieszy...?
Prawie jak na urlopie...

Pozdrawiam
Grażyna

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...