Małgorzataj Posted May 16, 2006 Author Posted May 16, 2006 Uśmiech specjalnie dla Ciebie SengaSengana!!!
gmk Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 Taka już jest dorosła, ale wygląda fantastycznie! Pozdrawiam Grażyna
SengaSengana Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 [quote name='Małgorzataj'] Uśmiech specjalnie dla Ciebie SengaSengana!!! :crazyeye: ja bym tego uśmiechem nie nazwała...toż to bestia !!!!!!!!!!:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: dobrze, że mam teren ogrodzony i psy puszczone, bo nie widomo jak by się to mogło skończyć :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Małgorzataj Posted May 16, 2006 Author Posted May 16, 2006 SengaSengana napisał(a)::crazyeye: ja bym tego uśmiechem nie nazwała...toż to bestia !!!!!!!!!!:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: dobrze, że mam teren ogrodzony i psy puszczone, bo nie widomo jak by się to mogło skończyć :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: I to o mojej Artuni????:roll:
orsini Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 [quote name='Małgorzataj'] Uśmiech specjalnie dla Ciebie SengaSengana!!! pies sie podobno upodabia do wlasciciela:))))gdzie ja TEN usmiech widzialam...hmmmmm.....:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
orsini Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 swinia!!!!!!!!:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
orsini Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 Germanika napisał(a)::lol: biznes,kochana,biznes!!!!Nie mylić z kierunkami zootechnicznymi:lol: :lol: SAMO ZYCIE:))))))))
hanacek Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 ;):lol::lol: Dnies 24.5. se Asje urodzily 4 szteniaki!!!!2 czcarne psi ,1suka ruda i 1 suka szcarna :multi::multi::lol:
gmk Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 [quote name='hanacek'];):lol::lol: Dnies 24.5. se Asje urodzily 4 szteniaki!!!!2 czcarne psi ,1suka ruda i 1 suka szcarna :multi::multi::lol: GRATULACJE !!! Asja się tym razem popisała co 4 to nie 2 ! Oby miały takie sukcesy jak Gosza ! Pozdrawiam Grazyna
gmk Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 [quote name='Małgorzataj'] Małgorzata ! Arti już chyba wcale nie "stąpa" po ziemi, tak zasmakowała w wolności... Dajecie jej jakieś tabletki na latanie ? Oby jej skrzydła nie urosły. Tak serio to jest coraz piękniejsza ! Pozdrawiam Grazyna
Małgorzataj Posted May 25, 2006 Author Posted May 25, 2006 [quote name='gmk']Małgorzata ! Arti już chyba wcale nie "stąpa" po ziemi, tak zasmakowała w wolności... Dajecie jej jakieś tabletki na latanie ? Oby jej skrzydła nie urosły. Tak serio to jest coraz piękniejsza ! Pozdrawiam Grazyna Ach jak zwykle...moja tajemnica została odkryta...
gmk Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 [quote name='Małgorzataj']Ach jak zwykle...moja tajemnica została odkryta... Ja tylko tak strzeliłam... a tu okazuje się że to kolejna tajemnica.... Wiem kto w okolicach uczy jazdy konnej ...A kto latania ? Pozdrawiam Grazyna
Małgorzataj Posted June 1, 2006 Author Posted June 1, 2006 [SIZE=5]Z OKAZJI DNIA DZIECKA SAMYCH [SIZE=5]UŚMIECHÓW [SIZE=5]( TAKICH SZCZERYCH :lol: :lol: [SIZE=5]:lol: ) WSZYSTKIM NAM ŻYCZĘ !
orsini Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 [quote name='Małgorzataj'][SIZE=5]Z OKAZJI DNIA DZIECKA SAMYCH [SIZE=5]UŚMIECHÓW [SIZE=5]( TAKICH SZCZERYCH :lol: :lol: [SIZE=5]:lol: ) WSZYSTKIM NAM ŻYCZĘ ! o tak tak!!!! ja tez NAM zycze wszystkiego najlepszego:))))))))))))))))))
Małgorzataj Posted June 1, 2006 Author Posted June 1, 2006 Słodki uśmiech... ...żeby nie było wątpliwości...
SengaSengana Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 :lol: :lol: :lol: czy to znowu do mnie ten uśmiech ???? żeby nie było watpliwości???? :evil_lol: :lol: :evil_lol: :lol:
Recommended Posts