Basenji Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 :lol: Nieźle małej idzie. Teraz miss młodzieży, potem dorosłych no i emerytów. Ciekawe kiedy zrobi "dorosły" championat. Zdrówko
gmk Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 GRATULACJE DLA ARTI Małgosi i Adama!!! Pierwszy Championat (POLSKI !) Młodzieży Hodowli Loango !!! Pozdrawiam Grażyna
Gosia & c.o. Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 Ja również przyłączam się do gratulacji dla Arti, Pani Małgorzaty, Adama (ukłony za świetny handling :angel:) i zapewne dumnych hodowców :) Pozdrawiam Gosia P.S. Bardzo miło mi było poznać Panią Małgorzate i całą rodzinke Arti.
Savannah Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 [quote name='gmk']GRATULACJE DLA ARTI Małgosi i Adama!!! Pierwszy Championat Młodziezy Hodowli Loango !!! Pozdrawiam Grażyna Gmk to chyba pierwszy Ch.Mł Polski? Bo u was na www jest pierwszym championem młodzieży ukrainy suczka:cool3:?
hanacek Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 :lol:Witam, jusz brzo u Asji szteniaki !!!:oops:Nevedela ja na ktore forum by ja dala zdecia!!!
gmk Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 [quote name='hanacek']:lol:Witam, jusz brzo u Asji szteniaki !!!:oops:Nevedela ja na ktore forum by ja dala zdecia!!! Miluse ! Trafiłaś po kolorze ? Czy dlatego że termin jest na 22 ... Arti urodziła się 22 tylko w lipcu... Czekamy na wieści... Pozdrawiam Grażyna
gmk Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 Na wystawie był jeszcze Bobban, tym razem towarzysko ale i tak wzbudzał ogromne zainteresowanie nawet wśród osób mało znających basenji. Arti nie chciała byc gorsza i próbowała dorównac mu kroku. Szczerze powiem że jej to wychodziło, a przecież tak trudno dorównac jednemu z najlepszych psów Europy, ale jak się ma taaką mamę...i taaakie pomocne ręce to wszystko jest możliwe!
gmk Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 Chyba najlepsze zdjęcie z Łodzi ... Zapatrzona w Adama mała zazdrośnica! Wszystkie zdjęcia wykonał Krzysztof Jusis. Pozdrawiam Grażyna
Małgorzataj Posted May 8, 2006 Author Posted May 8, 2006 [quote name='Gosia i kropki']Ja również przyłączam się do gratulacji dla Arti, Pani Małgorzaty, Adama (ukłony za świetny handling :angel:) i zapewne dumnych hodowców :) Pozdrawiam Gosia P.S. Bardzo miło mi było poznać Panią Małgorzate i całą rodzinke Arti. Nam również było bardzo miło...i cieszę się że mogłam Ciebie poznać :lol: Serdecznie pozdrawiam...
Germanika Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Weekend był super.Super ludzie,super psy,super pogoda!!!!Czego więcej można wymagać:lol:
Germanika Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 [quote name='gmk']ARTI w Łodzi Pozdrawiam Grażyna A ja.....zadowolony z życia:evil_lol: Krysia specjalnie dla Ciebie:loveu:
hanacek Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 :multi:Super,SUPER- ja tiezs GRATULUJE!!!:klacz::klacz::klacz:
orsini Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 Germanika napisał(a):A ja.....zadowolony z życia:evil_lol: Krysia specjalnie dla Ciebie:loveu: no właśnie widzę:))) ale myślę, że to specjalnie tylko do fotki:):evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
SengaSengana Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 czy ta bestia jest puszczona luzem czy mi sie wydaje ?????
Małgorzataj Posted May 16, 2006 Author Posted May 16, 2006 SengaSengana napisał(a):czy ta bestia jest puszczona luzem czy mi sie wydaje ????? uważaj :evil_lol: biega blisko Ciebie :lol:
SengaSengana Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 no właśnie dziś słyszałam, że gdzieś ją niedawno widzieli biegającą w mojej okolicy, ale nie słyszałam, że juz biega luzem ?!?!?!?! :-)))))
Recommended Posts