gmk Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 Małgorzataj napisał(a):To mi się podoba...:lol: ...tylko wybór psa ...to juz raczej my...;) To ta co nie lubi facetów ??? A wygląda na taką wrażliwą... Pozdrawiam Grażyna
gmk Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 Małgosiu ! A kto robi takie piękne zdjęcia .... Pozdrawiam Grażyna
Małgorzataj Posted April 21, 2006 Author Posted April 21, 2006 Oj...gmk...zostawię to bez komentarza...bo... Każdy ma swoje zdanie w tej kwesti...a moje znasz...
gmk Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 Małgorzataj napisał(a):Oj...gmk...zostawię to bez komentarza...bo... Każdy ma swoje zdanie w tej kwesti...a moje znasz... Dobra dobra , znam , tak sobie zażartowałam... Pozdrawiam Grażyna
Małgorzataj Posted April 21, 2006 Author Posted April 21, 2006 gmk napisał(a):Dobra dobra , znam , tak sobie zażartowałam... Pozdrawiam Grażyna Wiem...ale swoje musiałam napisać...a co...;)
Basenji Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 No i wyszło na moje: baski pociągowe. Ciągną pancię gdzie im się podoba!:multi: zdrówko
Małgorzataj Posted April 21, 2006 Author Posted April 21, 2006 Basenji napisał(a):No i wyszło na moje: baski pociągowe. Ciągną pancię gdzie im się podoba!:multi: zdrówko Tak Ci się tylko wydaje !!!!!!:cool3:
Basenji Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Małgorzataj napisał(a):Tak Ci się tylko wydaje !!!!!!:cool3: A co, może fata- mrugana pod Ostródą?:eek2: zdrówko
gmk Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 INOWROCŁAW 23.04.2006. ART OF NOICE Loango : ZWMŁ,BOB,BOG2 !!! Arti wczoraj skończyła 9 miesięcy! Rasę sędziował Pan Tomasz Borkowski, Grupę Pani Katarzyna Boryczko . Gratulacje dla Małgorzaty i Adama ! Cieszymy się razem z Wami! Pozdrawiam Grazyna
hanacek Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 :multi:Gratulacje dla Arti i Malgorzataj!!!! :laola:
Małgorzataj Posted April 24, 2006 Author Posted April 24, 2006 Dziękujemy... Specjalnie do Ciebie Basenji- uprzedzam pytanie...zdjęcia po godzinie 12...
Savannah Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Czekamy :) Małgorzataj wiesz może czy jakieś miejsce na grupie zajeła złota siberian husky?
Basenji Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 [quote name='Małgorzataj'] Gratulacje Małgosiu. Tymniemniej Arti ma niezbyt ciekawy widoczek na ten biały zad. No i biały musi stać niżej, bo jest zdecydowanie brzydszy!;) zdrówko
Savannah Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 [quote name='Małgorzataj'] Dziękujemy za zdjęcie! No coż czy ja wiem, czy to tylko na tym zdjęciu ale ten samoyedzik mi się nie widzi zbyt:roll: na lokate pierwszą ale cóż widocznie sedzia lubił/a samoyedy. Małgorzataj kto sędziował BOG?
Małgorzataj Posted April 25, 2006 Author Posted April 25, 2006 [quote name='Savannah'] Małgorzataj kto sędziował BOG? Pani Katarzyna Boryczko
stellanovaa Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 Basenji napisał(a):A kim jest ten wystawca? Zdrówko Oj Basenji ... naprawdę nie wiesz?. Wystawcą jest Adam Ostrowski super sędzia międzynarodowy od gr. IX. Wybitny hodowca chińskich grzywaczy. Ps. Ikonki mi nadal nie działają...
gmk Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 [quote name='stellanovaa'] Ps. Ikonki mi nadal nie działają... To może jeszcze ...zanim zaczniesz pisac, jak czytasz posty a jesteś już zarejestrowana, na dole po lewej stronie jest taki moduł :"ZASADY POSTOWANIA" i tam masz on lub off i w kwestii zdjęc i ikonek . Razem są 4 punkty : vB code jest On Uśmieszki są On [IMG] kod jest On HTML kod jest Off Sprawdź, to może byc właśnie to... więcej pomysłów na razie nie mam Pozdrawiam Grażyna
gmk Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 [quote name='Basenji']A kim jest ten wystawca? Adam Ostrowski jest przyjacielem rodziny ( co widac na zdjęciu ) i jednym z właścicieli ARTI ( też widac ...) Pozdrawiam Grażyna
gmk Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 Zapomniałam... jest znakomitym hodowcą grzywaczy chińskich, ma ogromne sukcesy ale dla mnie najważniejsze jest HODOWCĄ LISKA !!! Mojego faworyta !!! Właścicielem Liska jest Góral-Włóczykij który do pracy hodowlanej Adama dodał doskonałe, perfekcyjne przygotowanie szaty do wystaw. Ten mały IDEALISTA wygląda jak marzenie w czystej formie ... czarny woal :crazyeye: ...to trzeba zobaczyc. Można to zrobic na stronie hodowli GERMANIKA lub w Galerii Grzywek na DOGOMANII. Pozdrawiam Grażyna
Recommended Posts