gmk Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Basenji napisał(a):Bobban na fotce prezentuje się prawie tak ładnie jak Piesiak. Co zresztą dowodzi znannej prawdy, że najładniejsza baski to rudzielce. Zdrówko:lol: Nie zgadzam się dla mnie czarno-białe i rude... Pozdrawia Grażyna
orsini Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 gmk napisał(a):Tam gdzie tak piękna ARTI z tematu tego topiku... Pozdrawiam Grażyna czekaj czyli ta Malgorzata co tu pisze tak????WOW!!!!a nie maja syna jakiegos???bo taki zwierz to kupe kasy kosztuje a ja szukam meza:))))))))))))))))))))))))))
Małgorzataj Posted April 19, 2006 Author Posted April 19, 2006 orsini napisał(a):czekaj czyli ta Malgorzata co tu pisze tak????WOW!!!!a nie maja syna jakiegos???bo taki zwierz to kupe kasy kosztuje a ja szukam meza:)))))))))))))))))))))))))) Jeśli wiek odpowiada to możemy się jakoś umówić... ...:lol: ...
orsini Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 qrcze no jak PECH TO PECH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:((((((((((
Małgorzataj Posted April 19, 2006 Author Posted April 19, 2006 orsini napisał(a):qrcze no jak PECH TO PECH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:(((((((((( ...a miałam nadzieję...
orsini Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 ehhh...no to pozostanie mi tylko podziwianie na shows baskow!!!zwlaszcza tego rudzielca!ja to wole rude:))))))
Elitesse Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 orsini napisał(a):czekaj czyli ta Malgorzata co tu pisze tak????WOW!!!!a nie maja syna jakiegos???bo taki zwierz to kupe kasy kosztuje a ja szukam meza:)))))))))))))))))))))))))) Orsini ty to wszedzie szukasz okazji :evil_lol:
Elitesse Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 nie no ja nic nie mowie :) kto szuka ten znajdzie :)
orsini Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 ehhh taki ladny basenji mi przeszedl kolo nosa no!!!niesprawiedliwe!!!!ehhh zycie jest brutalne!!!!to nic poszukamy dalej:))))
Małgorzataj Posted April 19, 2006 Author Posted April 19, 2006 orsini napisał(a):ehhh taki ladny basenji mi przeszedl kolo nosa no!!!niesprawiedliwe!!!!ehhh zycie jest brutalne!!!!to nic poszukamy dalej:)))) To ja już nie rozumiem...chodzi bardziej o męża czy o pięknego basenji???
orsini Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 ej no wiadomoo ze o PSY!!!po co nam te chlopy tak naprawde???:)))))
flashka-g Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 a ja szczegolnie pregowane uwielbiam:) ogolnie basenji ze swirkami mi sie kojarza z tego co mialam do czynienia z ta rasa:)) ale lubie je:):p
Elitesse Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 orsini napisał(a):ej no wiadomoo ze o PSY!!!po co nam te chlopy tak naprawde???:))))) hmm: zeby nam kupowali psy zeby nas wozili po wystawach zeby placili za zgloszenia zeby finansowali jedzonko psie, kosmetyki itp
Małgorzataj Posted April 19, 2006 Author Posted April 19, 2006 Elitesse napisał(a):hmm: zeby nam kupowali psy zeby nas wozili po wystawach zeby placili za zgloszenia zeby finansowali jedzonko psie, kosmetyki itp To mi się podoba...:lol: ...tylko wybór psa ...to juz raczej my...;)
Basenji Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Obśmiałem się jak pszczoła. Avanti - idźcie na zakupy! zdrówko:evil_lol:
gmk Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Basenji napisał(a):Obśmiałem się jak pszczoła. Avanti - idźcie na zakupy! zdrówko:evil_lol: NARESZCZCIE GŁOS ROZSĄDKU W TEJ NIEPOJĘTEJ MANIFIE!!!! Można zrozumiec dlaczego niektórzy męzczyźni wolą facetów ! Zgłaszam odrębne, przeciwne zdanie ! (czywiście w kwestii braku konieczności istnienia mężczyzn) Pozdrawiam Grażyna
Savannah Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 gmk napisał(a):NARESZCZCIE GŁOS ROZSĄDKU W TEJ NIEPOJĘTEJ MANIFIE!!!! Można zrozumiec dlaczego niektórzy męzczyźni wolą facetów ! Zgłaszam odrębne, przeciwne zdanie ! (czywiście w kwestii braku konieczności istnienia mężczyzn) Pozdrawiam Grażyna Basenji to potrafii:cool3:;)
Savannah Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 gmk wyslalam do Ciebie wiadomośc na pw (czy pm jak to się teraz nazywa:razz:) Pozdrawiam
gmk Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 Jakoś tak nam się zrobiło "księżycowo"... ARTI i BOBAN na Ziemi Pozdrawiam Grażyna
Savannah Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 zdjęcie fajne;) zuperłnie jak w jakimś może nie kosmicznym krajobrazie, brak cywilizacji to jest to:multi:
Basenji Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 Wyglądają jakby ciągnęły jakiś pług czy bronę....:cool3: zdrówko
Savannah Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 Basenji napisał(a):Wyglądają jakby ciągnęły jakiś pług czy bronę....:cool3: zdrówko Nie no jak by pług ciągły to by musialy iśc wzdłuż lini, a one ją przecinaja;)
gmk Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 Basenji napisał(a):Wyglądają jakby ciągnęły jakiś pług czy bronę....:cool3: zdrówko To co ? Mamy pierwsze "basenji pracujące" w Polsce ? Nie miałyby konkurencji na Wystawach ! Pozdrawiam Grażyna
Savannah Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 gmk napisał(a):To co ? Mamy pierwsze "basenji pracujące" w Polsce ? Nie miałyby konkurencji na Wystawach ! Pozdrawiam Grażyna to juz widze porównania do "braci grupowych" czyli siberian husky, rownież psy pracujące;) No ale coś tam muszą miec teoretycznie wspólnego;) Pozdrawiam
Recommended Posts