Małgorzataj Posted April 13, 2006 Author Posted April 13, 2006 A to żebyś nie miał wątpliwości... Arti i Bobban...
SengaSengana Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 Małgorzataj napisał(a):A to żebyś nie miał wątpliwości... Arti i Bobban... no,no niezłą hierarchię w "stadzie" sobie laseczka ustaliła!!! dzielna dziwczynka :lol: :lol: :lol: :lol:
Małgorzataj Posted April 13, 2006 Author Posted April 13, 2006 SengaSengana napisał(a):no,no niezłą hierarchię w "stadzie" sobie laseczka ustaliła!!! dzielna dziwczynka :lol: :lol: :lol: :lol: Patrzy na swoją panią i się uczy...
SengaSengana Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 Małgorzataj napisał(a):Patrzy na swoją panią i się uczy... he,he, dobre......... a Pan to czyta?????:cool3: :lol: :lol: :lol:
Małgorzataj Posted April 13, 2006 Author Posted April 13, 2006 SengaSengana napisał(a):he,he, dobre......... a Pan to czyta?????:cool3: :lol: :lol: :lol: ...czasami...:-o
Basenji Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 Bobban to jakiś pantoflarz. Ale on ze Szwecji, tam wszyscy faceci tacy....:shake: zdrówkio
Elitesse Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 Basenji napisał(a):Bobban to jakiś pantoflarz. Ale on ze Szwecji, tam wszyscy faceci tacy....:shake: zdrówkio w Berlinie mialam przyklad takich yhm .... meskich szwedow :evil_lol:
Małgorzataj Posted April 14, 2006 Author Posted April 14, 2006 Basenji napisał(a):Bobban to jakiś pantoflarz. Ale on ze Szwecji, tam wszyscy faceci tacy....:shake: zdrówkio Zostawmy Szwedów w spokoju...słyszałam ,że w Szwecji na jedną kobitkę przypada 1/2 faceta...Więc Basenji Twoja teoria trochę kuleje... Wracając do Bobbana - Zapraszamy na jego stronę ... http://www.basenjifamily.com/bobban.html
Basenji Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Małgorzataj napisał(a):Zostawmy Szwedów w spokoju...słyszałam ,że w Szwecji na jedną kobitkę przypada 1/2 faceta...Więc Basenji Twoja teoria trochę kuleje... Wracając do Bobbana - Zapraszamy na jego stronę ... http://www.basenjifamily.com/bobban.html Hm, znam bardzo dobrze wielu Szwedów więc nie sądzę, aby moja teoria była mocno fałszywa. A kolejna seria fotek pieszczochów jest naprawdę wspaniała Zdrówko Aha, małe pytanie. Jeżeli pieski wylegują się i zapewne śpią w Waszym łóżku to gdzie wy śpicie?:diabloti: zdrówko
Małgorzataj Posted April 14, 2006 Author Posted April 14, 2006 Basenji napisał(a):Hm, znam bardzo dobrze wielu Szwedów więc nie sądzę, aby moja teoria była mocno fałszywa. A kolejna seria fotek pieszczochów jest naprawdę wspaniała Zdrówko Aha, małe pytanie. Jeżeli pieski wylegują się i zapewne śpią w Waszym łóżku to gdzie wy śpicie?:diabloti: zdrówko Tak naprawdę to Bobban jest Francuzem...więć skończmy z tymi Szwedami...a jaką masz teorię o Francuzach ? Co do Twojego mało wyraźnego pytania...to łóżko mamy bardzo duże...na razie śpią z nami tylko dwa basenji...ale za niedługi czas będzie ich dwa razy więcej...
Basenji Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 4 baski w Ostródzie? Toż to prawdziwe zagłębie baskowe. Gratulacje. A propos, to jak się ta hodowla będzie nazywać? Zdrówko
Elitesse Posted April 16, 2006 Posted April 16, 2006 hoho to sprawa rozwija sie w zastraszajacym tempie ;)
Basenji Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 A ja polecam kolejny, Świąteczny odcinek Kociokwiku w Galerii. Mówię Wam - rewelacja! zdrówko:lol:
gmk Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 Basenji napisał(a):4 baski w Ostródzie? Toż to prawdziwe zagłębie baskowe. Gratulacje. Jak może byc inaczej skoro Małgorzata ma taką wielką pasję do tego... ...i jeszcze najbliższa "rodzina" ma po prostu "powalające" sukcesy ! Faraoland VIKING OF VENTURE na wystawie Championów w GRAND HOTELU - Sztokholm 15/16.04.2006. Pozdrawiam Grazyna
Basenji Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 GMK - a może coś konkretnego na ten temat? Żeby nie wyszło, że to tylko propaganda sukcesu! zdrówko
gmk Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 Samo zaproszenie na Champion Of Champions w Szwecji jest ogromnym sukcesem. Psy ze wszytskich Grup FCI zdobywają przez cały poprzedni rok ( w tym wypadku 2005) punkty za swoje osiągnięcia na wystawach. Na Wystawę która odbywa się wieczorem w Hotelu Grand w stolicy Szwecji zapraszane są tylko 32 najlepsze psy Szwecji. Z grupy V zawsze tylko 2. Konkurs sędziuje 3 sędziów Międzynarodowych, a konkurencja odbywa się na zasadach play off. Z każdej pary wylosowanych psów odpada jeden a jeden przechodzi dalej i tak aż wybierze się tego jednego jedynego Championa Championów 2005. Viking dotarł do pierwszej 4 czyli odpadł w przedostatniej parze. Tak wysoko jeszcze basenji w na tej wystawie w Szwecji nie doszło ! Dlatego jest to prawdziwy sukces i jest się czym szczycic chcoby samym zaproszeniem na tą wystawę. Dodam jeszcze że każdy z właścicieli zaproszonych psów może na kolację wziąc ze sobą 12 przyjaciół i znajomych. Obowiązują stroje wieczorowe. Kolacja i cały konkurs odbywa się w przepięknej sali koncertowej Hotelu Grand... Jest pięknie ! Sobotnią wystawę wygrał czarny cocker spaniel .... Pozdrawiam Grazyna
Małgorzataj Posted April 18, 2006 Author Posted April 18, 2006 Basenji napisał(a):4 baski w Ostródzie? Toż to prawdziwe zagłębie baskowe. Gratulacje. A propos, to jak się ta hodowla będzie nazywać? Zdrówko Basenji - ja po prostu ... " zasmakowałam "...w basenji. Jeśli już pytasz o hodowlę ...to już wcześniej pisałam...może kiedyś...na razie chcę dobrze je poznać...i cztery to dla mnie minimum...Serdecznie pozdrawiam i uściski dla Rudzielca...:loveu:
Basenji Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 Ale mi nie chodziło o championat Szwecji tylko o tę perspektywiczną hodowlę. Zdrówko:shake:
Recommended Posts