Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 742
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Małgorzataj napisał(a):
A to żebyś nie miał wątpliwości...

Arti i Bobban...

no,no niezłą hierarchię w "stadzie" sobie laseczka ustaliła!!! dzielna dziwczynka :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

Basenji napisał(a):
Bobban to jakiś pantoflarz.
Ale on ze Szwecji, tam wszyscy faceci tacy....:shake:
zdrówkio

w Berlinie mialam przyklad takich yhm .... meskich szwedow :evil_lol:

Posted

Małgorzataj napisał(a):
Zostawmy Szwedów w spokoju...słyszałam ,że w Szwecji na jedną kobitkę przypada 1/2 faceta...Więc Basenji Twoja teoria trochę kuleje...

Wracając do Bobbana - Zapraszamy na jego stronę ...

http://www.basenjifamily.com/bobban.html

Hm, znam bardzo dobrze wielu Szwedów więc nie sądzę, aby moja teoria była mocno fałszywa.
A kolejna seria fotek pieszczochów jest naprawdę wspaniała
Zdrówko

Aha, małe pytanie.
Jeżeli pieski wylegują się i zapewne śpią w Waszym łóżku to gdzie wy śpicie?:diabloti:
zdrówko

Posted

Basenji napisał(a):
Hm, znam bardzo dobrze wielu Szwedów więc nie sądzę, aby moja teoria była mocno fałszywa.
A kolejna seria fotek pieszczochów jest naprawdę wspaniała
Zdrówko

Aha, małe pytanie.
Jeżeli pieski wylegują się i zapewne śpią w Waszym łóżku to gdzie wy śpicie?:diabloti:
zdrówko

Tak naprawdę to Bobban jest Francuzem...więć skończmy z tymi Szwedami...a jaką masz teorię o Francuzach ?

Co do Twojego mało wyraźnego pytania...to łóżko mamy bardzo duże...na razie śpią z nami tylko dwa basenji...ale za niedługi czas będzie ich dwa razy więcej...

Posted

Basenji napisał(a):
4 baski w Ostródzie?
Toż to prawdziwe zagłębie baskowe.
Gratulacje.

Jak może byc inaczej skoro Małgorzata ma taką wielką pasję do tego...
...i jeszcze najbliższa "rodzina" ma po prostu "powalające" sukcesy !

Faraoland VIKING OF VENTURE na wystawie Championów
w GRAND HOTELU - Sztokholm 15/16.04.2006.

Pozdrawiam
Grazyna

Posted

Samo zaproszenie na Champion Of Champions w Szwecji jest ogromnym sukcesem.
Psy ze wszytskich Grup FCI zdobywają przez cały poprzedni rok ( w tym wypadku 2005) punkty za swoje osiągnięcia na wystawach. Na Wystawę która odbywa się wieczorem w Hotelu Grand w stolicy Szwecji zapraszane są tylko 32 najlepsze psy Szwecji. Z grupy V zawsze tylko 2.
Konkurs sędziuje 3 sędziów Międzynarodowych, a konkurencja odbywa się na zasadach play off. Z każdej pary wylosowanych psów odpada jeden a jeden przechodzi dalej i tak aż wybierze się tego jednego jedynego Championa Championów 2005. Viking dotarł do pierwszej 4 czyli odpadł w przedostatniej parze. Tak wysoko jeszcze basenji w na tej wystawie w Szwecji nie doszło !
Dlatego jest to prawdziwy sukces i jest się czym szczycic chcoby samym zaproszeniem na tą wystawę.
Dodam jeszcze że każdy z właścicieli zaproszonych psów może na kolację
wziąc ze sobą 12 przyjaciół i znajomych. Obowiązują stroje wieczorowe. Kolacja i cały konkurs odbywa się w przepięknej sali koncertowej Hotelu Grand... Jest pięknie !
Sobotnią wystawę wygrał czarny cocker spaniel ....

Pozdrawiam
Grazyna

Posted

Basenji napisał(a):
4 baski w Ostródzie?
Toż to prawdziwe zagłębie baskowe.
Gratulacje.
A propos, to jak się ta hodowla będzie nazywać?
Zdrówko

Basenji - ja po prostu ... " zasmakowałam "...w basenji.
Jeśli już pytasz o hodowlę ...to już wcześniej pisałam...może kiedyś...na razie chcę dobrze je poznać...i cztery to dla mnie minimum...Serdecznie pozdrawiam i uściski dla Rudzielca...:loveu:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...