gmk Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Na wystawie był także Vicki ojciec Arti i myślę że było to jego jedno z największych dotąd osiągnięc, ponieważ wygrał klasę otwartą i zajął 5 miejsce w psach. Na tyle zgłoszonych, utytułowanych piękności to fantastyczne osiągnięcie. Pozdrawiam Grazyna
agabass Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 gmk napisał(a):Nie czuję się upoważniona do odpowiadania na takie pytania, zadane w taki sposób, tak sformułowane... Myśle że przynajmniej w części jest nie na miejscu ... wskazuje też na brak wiedzy o Hodowli Liwang i zasad jakimi się kieruje. Ponadto już niedługo ukaże się ciekawa publikacja o historii hodowli basenji w Polsce i tam na pewno znajdą się wszystkie informacje. Zapewne też byłaś na prelekcji Pani Szymańskiej-Groszek i do niej pewnie można skierowac podobnej treści pytanie. Grażyna Jezu ty jak zawsze uważasz, że coś jest nie na miejscu i nie taki sposób zadawania pytań. Tak zapomniałam, że to ty wykazuje się niezwykłą prostotą wypowiedzi i elokwencją. Ochłoń kobieto naprawde. Ja nic nie widzę dziwnego w tym pytaniu. Poprostu chciałam wiedzieć, ale jeżeli nie jesteś upoważniona do udzielania jakichkolwiek informacji, to po co wtakim razie zaczynasz temat. Jak się mówi, a to trzeba i b powiedzieć. I znów wrogość wypowiedzi w twoim wykonaniu pięknie. A co do hodowli Liwang, to rzeczywiście wiem niewiele, ale czy mam z tego powodu się załamać, wystarczy, że ty jesteś świetnym detektywem i posiadasz tą niezwykła wiedzę, którą oczywiście się z nami nie podzielisz.:diabloti: Pozdrawiam
Małgorzataj Posted March 13, 2006 Author Posted March 13, 2006 Przypominam, że piszecie w temacie ART OF NOICE Loango Bardzo proszę o pisanie na temat Pozdrawiam...
agabass Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Małgorzataj napisał(a):Przypominam, że piszecie w temacie ART OF NOICE Loango Bardzo proszę o pisanie na temat Pozdrawiam... sorki Małgorzataj sorki postaram się już pisać na temat ;)
Małgorzataj Posted March 13, 2006 Author Posted March 13, 2006 Dziękuję :lol: !!! I oczywiście ART OF NOICE Loango... Pozdrawiam...
stellanovaa Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 agabass napisał(a):Jezu ty jak zawsze uważasz, że coś jest nie na miejscu i nie taki sposób zadawania pytań. Tak zapomniałam, że to ty wykazuje się niezwykłą prostotą wypowiedzi i elokwencją. Ochłoń kobieto naprawde. Ja nic nie widzę dziwnego w tym pytaniu. Poprostu chciałam wiedzieć, ale jeżeli nie jesteś upoważniona do udzielania jakichkolwiek informacji, to po co wtakim razie zaczynasz temat. Jak się mówi, a to trzeba i b powiedzieć. I znów wrogość wypowiedzi w twoim wykonaniu pięknie. A co do hodowli Liwang, to rzeczywiście wiem niewiele, ale czy mam z tego powodu się załamać, wystarczy, że ty jesteś świetnym detektywem i posiadasz tą niezwykła wiedzę, którą oczywiście się z nami nie podzielisz.:diabloti: Pozdrawiam Widziałam fotki Mandeli i mam pytanie... Ale aż sie boję je zadać aby nie zostać "napadnietą", zle zrozumianą czy coś w tym stylu... Dziadek Arti ma bardzo jasne oczy... a to chyba jest wadą? Wzorzec mówi o jak najciemniejszym oku... a każde odchylenie oznacza błąd. Pozdrawiam
gmk Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 agabass napisał(a):Jezu ty jak zawsze Pozdrawiam Kolejna niestosowna wypowiedź. Nie wiem z kim Agabass przystajesz ale Twoje wypowiedzi są na poziomie naiwnego dziecka. Zeby szfowac "a" i " b" trzeba wiedziec coś o "C" Ale to też pewnie zbyt trudne. Lepiej słuchac i wierzyc pustym słowom przyjaciółek . Tak Małgorzata ja już dawno wróciłam do właściwego tematu. Grażyna
gmk Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 stellanovaa napisał(a):Widziałam fotki Mandeli i mam pytanie... Ale aż sie boję je zadać aby nie zostać "napadnietą", zle zrozumianą czy coś w tym stylu... Dziadek Arti ma bardzo jasne oczy... a to chyba jest wadą? Wzorzec mówi o jak najciemniejszym oku... a każde odchylenie oznacza błąd. Pozdrawiam Napadnięta ? Z jakiego powodu ? Tak Nelson (imię domowe) ma zbyt jasne oczy, nie tak jasne jak na zdjęciu - tu grało rolę oświetlenie, ale jednak. Jak wiesz nie ma idealnych psów a Nelson nigdy nie dostał oceny niżej niż doskonała. 117 sędziów uznało go za bliskiego ideału. Zapewne ma mało innych "odchyleń" od wzorca i w ogólnej ocenie psa jaśniejsze oczy nie grały tak dużej roli. Ja mogę tylko powiedziec że Nelson na żywo robi piorunujące wrażenie. Oczywiście pozytywne. Pozdrawiam Grażyna
agabass Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 gmk napisał(a):Kolejna niestosowna wypowiedź. Nie wiem z kim Agabass przystajesz ale Twoje wypowiedzi są na poziomie naiwnego dziecka. Zeby szfowac "a" i " a" trzeba wiedziec coś o "C" Ale to też pewnie zbyt trudne. Lepiej słuchac i wierzyc pustym słowom przyjaciółek . Tak Małgorzata ja już dawno wróciłam do właściwego tematu. Grażyna :evil_lol: :grins: :lol: :megagrin: :-D :grins: to jest moj komentarz do tej wypowiedzi Arti cudna cudniasta jak zawsze pozdrawiam
gmk Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Ignorancja i brak kultury to cechy których nie lubię. Takim ludziom nie odpowiada się na pytania . Grażyna
Basenji Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Małgosiu, Arti jak zwykle wspaniała!:loveu: zdrówko
agabass Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 gmk napisał(a):Ignorancja i brak kultury to cechy których nie lubię. Takim ludziom nie odpowiada się na pytania . Grażyna :buzi:i kto tu mówi o kulturze;) Małgorzataj jeszcze raz sorki ale poprostu nie da się nie odpowiedać gmk nie twierdzę, że piszesz tu nieprawdziwe informacje, ale bierzesz wszystko zbyt intestywnie do siebie. Moje pytanie zostało źle przez ciebie zinterpretowane, a wcale nie chodziło mi o wywołanie niemiłej dyskusji, może powinnaś przeczytać jeszcze raz swoją formę wypowiedzi. I zastanawiam się czy wiesz co to ignoracja, chyba nie. Znowu starasz się mnie obrazić daruj sobie. Jest to zbędne. Pozdrawiam serdecznie
Małgorzataj Posted March 14, 2006 Author Posted March 14, 2006 Basenji napisał(a):Małgosiu, Arti jak zwykle wspaniała!:loveu: zdrówko Och Basenji ...:oops: - na Ciebie zawsze można liczyć..:sweetCyb: Pozdrawiam!
agabass Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 chill już nie będę wdawać się w tą pustą dyskusję Małgorzataj jeszcze raz przepraszam za zaśmiecanie topiku. Arti to super fajna dziewczynka życzymy wielu sukcesów na wystawach. pozdrawiam
Małgorzataj Posted March 14, 2006 Author Posted March 14, 2006 agabass napisał(a): Arti to super fajna dziewczynka życzymy wielu sukcesów na wystawach. pozdrawiam I to mi się podoba...:multi: Pozdrawiam!
Basenji Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Małgorzataj napisał(a):Och Basenji ...:oops: - na Ciebie zawsze można liczyć..:sweetCyb: Pozdrawiam! Cieszę się, że ktoś to dostrzega. Ale to nie były komplementy a szczera prawda ( do bólu). Zdrówko
Małgorzataj Posted March 15, 2006 Author Posted March 15, 2006 Basenji napisał(a):Cieszę się, że ktoś to dostrzega. Ale to nie były komplementy a szczera prawda ( do bólu). Zdrówko Lubię taką prawdę...komplementy także...:loveu: Pozdrawiam
Małgorzataj Posted March 17, 2006 Author Posted March 17, 2006 ... ART OF NOICE Loango & Faraoland Victory & Freedom( córeczka & ojciec )
Basenji Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 Stary już się dzieciaka nie wyprze............ Nawet badań na ojcostwo nie trzeba robić....:lol: zdrówko
Basenji Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 Ależ tu cisza u pierwotków. A w dziale Galeria ekipa basków szaleje! Oglądajcie kolejny kociokwik. Zdrówko
Małgorzataj Posted March 22, 2006 Author Posted March 22, 2006 Basenji napisał(a):Ależ tu cisza u pierwotków. Cisza, cisza... na pewno wszyscy szykują się do wystaw... Pozdrawiam:lol:
Basenji Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 E, tam. Ja się nie szykuję. Co najwyżej samochód do nowego sezonu. zdrówko
gmk Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 Do Arti przyjechał ze Szwecji - francuskiego pochodzenia - przyjaciel : ROBERT REDFORD Out of Africa BOBBAN jest Interchampionem, Championem Kanady, Szwecji, Norwegii, Francji, Niemiec,Zwycięzcą Krajów Skandynawskich`2003, Zwycięzcą Szwecji`2003, EUROPA SIEGER`2004,Zwycięzcą Europy`2003, MULTI BIS w Europie i Kanadzie Pozdrawiam Grażyna
Małgorzataj Posted April 4, 2006 Author Posted April 4, 2006 Witam- moja malutka Arti dopiero zrozumiała że jest basenji. Ma takiego kawelera i chodzi taaaaka dumna . Bobban podbił nasze serca juz pierwszego dnia - a mój synek ( Kuba ) jest nim zauroczony. Dziekuję i Tobie GMK i ogromne podziękowania dla FARAOLANDU !!!
Recommended Posts