gmk Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 [quote name='Małgorzataj'] ART OF NOICE Loango Pozdrawiam:lol: No to mamy prawdziwą konkurentkę na ringach! Gratulacje , Praca jak widac na zdjęciu opłaca się a taka jaką Ty robisz opłaci się podwójnie! Tylko tak dalej! Jeszcze teraz trochę pokazowego doświadczenia i będzie świetnie. Pięknie wygladacie. Pozdrawiam serdecznie, jeszcze raz gratuluję osiągnięc Grażyna
Savannah Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 [quote name='Małgorzataj'] ART OF NOICE Loango Pozdrawiam:lol: Małgorzata gratuluje Ci tak pięknej suki jaką jest Arti, a gmk tak dobrego wyhodowanego u siebie psa. Naprawde z miesiąca na miesiąc ona się zmienia na duuuuuza korzyśc! Widze ża już nawet linia grzbietu się ładnie wyrównała! No no ino tak dalej!!! Gratuluje Pozdrawiam;)
Basenji Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Małgosi zgłoś sunię na internetową wystawę w serwisie kynologia - tylko pośpiesz się. Zdrówko
gmk Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Basenji napisał(a):Małgosi zgłoś sunię na internetową wystawę w serwisie kynologia - tylko pośpiesz się. Zdrówko ...wtedy tremy nie będzie ...ale jaka będzie ocena tego nie wiadomo... Najpierw sprawdź jacy "specjaliści" sędziują ! Pozdrawiam Grażyna
gmk Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Savannah napisał(a):Małgorzata gratuluje Ci tak pięknej suki jaką jest Arti, a gmk tak dobrego wyhodowanego u siebie psa. Naprawde z miesiąca na miesiąc ona się zmienia na duuuuuza korzyśc! Widze ża już nawet linia grzbietu się ładnie wyrównała! No no ino tak dalej!!! Gratuluje Pozdrawiam;) Ach, Savannach..... Pozdrawiam Grażyna
Germanika Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Arti nie dość, że śliczna to jeszcze ma super charakter.Gratuluję hodowcy,a przede wszystkim właścicielce za upór w dążeniu do perfekcji wystawowej.Oby tak dalej i będzie dobrze.
gmk Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Germanika napisał(a):Arti nie dość, że śliczna to jeszcze ma super charakter.Gratuluję hodowcy,a przede wszystkim właścicielce za upór w dążeniu do perfekcji wystawowej.Oby tak dalej i będzie dobrze. Nie wiem jak Małgorzata jutro rano ..ale ja się ropzłynęłam. To chyba pierwszy taki komplement jaki Arti i Małgosia dostały od czasu pokazania małej czarno-białej na DGM. Nawet trudno dziękowac, trzeba się zgodzic. My możemy byc tylko szczęśliwi że Arti ma takich "WIELBICIELI". Kibicowanie Arti będzie czystą przyjemnością. Pozdrawiam serdecznie Grażyna
Małgorzataj Posted January 31, 2006 Author Posted January 31, 2006 Germanika napisał(a):Arti nie dość, że śliczna to jeszcze ma super charakter.Gratuluję hodowcy,a przede wszystkim właścicielce za upór w dążeniu do perfekcji wystawowej.Oby tak dalej i będzie dobrze. ... Pozdrawiam
Savannah Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 gmk napisał(a):Ach, Savannach..... Pozdrawiam Grażyna hmm gmk już nie wiem co o tym myślec. Chyba to że moja opinia nie jest warta uwagi. No cóż..:roll: Pozdrawiam
gmk Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 [quote name='Savannah']hmm gmk już nie wiem co o tym myślec. Chyba to że moja opinia nie jest warta uwagi. No cóż..:roll: Pozdrawiam Nie żartuj ! Nie myśl za dużo bo Cię piękna głowka rozboli! (A przeciez przed urodzinami powinna byc pełna pięknych myśli ) Pozdrawiam Grażyna PS Ach, oznacza tylko i wyłącznie że mi się łezka w oku kręci jak widzę słyszę i czytam opisy Arti ..To sunia ode mnie a Ty mi tak pięknie gratulowałaś)
Małgorzataj Posted February 1, 2006 Author Posted February 1, 2006 Savannah napisał(a):Małgorzata gratuluje Ci tak pięknej suki jaką jest Arti, a gmk tak dobrego wyhodowanego u siebie psa. Naprawde z miesiąca na miesiąc ona się zmienia na duuuuuza korzyśc! Widze ża już nawet linia grzbietu się ładnie wyrównała! No no ino tak dalej!!! Gratuluje Pozdrawiam;) Savannah:lol: - nie wiem co napisać- nie chcę dziękować ( co do pochwał) bo boję się że się zapeszy( dziwne słowo). Serdecznie pozdrawiam i cieszę się że zaglądasz do tematu Arti. :lol:
Małgorzataj Posted February 1, 2006 Author Posted February 1, 2006 Basenji napisał(a):Małgosi zgłoś sunię na internetową wystawę w serwisie kynologia - tylko pośpiesz się. Zdrówko Przykro mi Basenji- ale pewnie Cię rozczaruję- my z Arti czekamy na prawdziwą wystawę. Na internetową mogłabym zgłosić Aspera- bo na prawdziwą w tym czasie się nie nadaje( moim zdaniem oczywiście).Pozdrawiam.:razz:
Małgorzataj Posted February 1, 2006 Author Posted February 1, 2006 gmk napisał(a):No to mamy prawdziwą konkurentkę na ringach! Gratulacje , Praca jak widac na zdjęciu opłaca się a taka jaką Ty robisz opłaci się podwójnie! Tylko tak dalej! Jeszcze teraz trochę pokazowego doświadczenia i będzie świetnie. Pięknie wygladacie. Pozdrawiam serdecznie, jeszcze raz gratuluję osiągnięc Grażyna Gmk- wiesz co bym chciała napisać- więc nie napiszę bo po co...Serdecznie pozdrawiam i przesyłam buziaczki dla mojej ulubienicy Paki:lol:
gmk Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Fajnie, ale dośc już tej wymiany grzeczności, jakby ktoś postronny wszedł to by nie bardzo wiedział a tutaj jest o ART OF NOICE Loango ! Tak wyglądała kiedy była jeszcze malutka. Pozdrawiam serdecznie WSZYSTKICH kibicujących Arti Grazyna
Savannah Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 [quote name='gmk']Nie żartuj ! Nie myśl za dużo bo Cię piękna głowka rozboli! (A przeciez przed urodzinami powinna byc pełna pięknych myśli ) Pozdrawiam Grażyna PS Ach, oznacza tylko i wyłącznie że mi się łezka w oku kręci jak widzę słyszę i czytam opisy Arti ..To sunia ode mnie a Ty mi tak pięknie gratulowałaś) ok;) Juz nie będe żartowac:cool1: Pozdrawiam i do zobaczenia w Legionowie?:razz:;) Pozdrawiam;)
Savannah Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 [quote name='gmk']To jesteśmy umówione! Pozdrawiam Grażyna Dokładnie!
Basenji Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Małgorzataj napisał(a):Przykro mi Basenji- ale pewnie Cię rozczaruję- my z Arti czekamy na prawdziwą wystawę. Na internetową mogłabym zgłosić Aspera- bo na prawdziwą w tym czasie się nie nadaje( moim zdaniem oczywiście).Pozdrawiam.:razz: Cóż wystawa sama "padła", a co do prawdziwej - życzę udanego debiutu. zdrówko
Małgorzataj Posted February 3, 2006 Author Posted February 3, 2006 Basenji napisał(a):Cóż wystawa sama "padła", a co do prawdziwej - życzę udanego debiutu. zdrówko No cóż - tak to jest jak ludzie nie umieja się bawić.Myślę ,że to samo dotyczy tych "prawdziwych" wystaw. Póki wygrywają ich psy, to dobrze( i wtedy to bardzo lubią konkurentów), ale jak przegrywają to juz jest gorzej- i co widziałam na wystawach - wtedy nawet ( chodzi mi gł. o właścicieli super championów) nie potrafią konkurentom z ringu pogratulować wygranej ... A szkoda... Co do debiutu- jak zwykle nie dziekuję- ale miło że ktoś nam dobrze życzy na tym tak bardzo " ŻYCZLIWYM" forum. :evil_lol: Pozdrawiam:razz:
stellanovaa Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Kochani! Przeslijcie dalej... Poniewaz niedługo jest Zjazd Delegatów Zwiazku Kynologicznego w Polsce. Dlatego chcielibysmy wystapic z nastepujaca inicjatywa . Jesli uwazacie ze postulaty sa słusznie, podpiszcie sie i wyslijcie ten list na adres zg@zkwp.pl. Mam nadzieje ze to przyczyni sie do wprowadzenie w zycie tych zmian. W grupie - siła Imię i nazwisko nr.leg.członk. Adres Miejscowoć, dn:......2006r. Do Zarzšdu Głównego Zwišzku Kynologicznego w Polsce ul. Nowy wiat 35 00-029 Warszawa A P E L Stojšc na straży dobrego imienia Zwišzku Kynologicznego zrzeszajšcego najpoważniejszš grupę hodowców psów rasowych w Polsce,sprzeciwiam się nagminnemu zjawisku handlu psami a w szczególnoci szczeniętami na ulicy, bazarach, targowiskach, giełdach samochodowych, sklepach a w szczególnoci handlu na parkingach i ulicach dojazdowych okalajšcych tereny, na których odbywajš się Wystawy Psów Rasowych. Dlatego Zwracam się do Zarzšdu Głównego z apelem o : 1.decyzje jednoznacznie zabraniajšce handlu psami poza hodowlš, z wpisaniem tej zasady do Regulaminu Zwišzku oraz Statutu. 2.Karanie hodowców łamišcych tš zasadę, natychmiastowym, dożywotnim wykluczeniem ze Zwišzku. 3.Nałożeniem obowišzku na poszczególne oddziały Zwišzku organizujšce wystawy, powiadamiania Powiatowej Inspekcji Weterynaryjnej i współpracy z niš w celu niedopuszczenia do handlu psami na terenach i wokół wystawy. / zgodnie z ustawš z dnia 29 stycznia 2004 roku o Inspekcji Weterynaryjnej (DzU. Nr 33/poz 287)/ 4.Zwrócenie się do odpowiednich władz administracyjnych i współpracy z nimi w celu egzekwowania obowišzujšcego prawa zabraniajšcego handlem zwierzętami żywymi w miejscach do tego nieprzeznaczonych tak by podobnej możliwoci nie mieli również hodowcy niezrzeszeni w Zwišzku Kynologicznym. Z poważaniem Podpis :
Basenji Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 [quote name='Małgorzataj']No cóż - tak to jest jak ludzie nie umieja się bawić.Myślę ,że to samo dotyczy tych "prawdziwych" wystaw. Póki wygrywają ich psy, to dobrze( i wtedy to bardzo lubią konkurentów), ale jak przegrywają to juz jest gorzej- i co widziałam na wystawach - wtedy nawet ( chodzi mi gł. o właścicieli super championów) nie potrafią konkurentom z ringu pogratulować wygranej ... A szkoda... Co do debiutu- jak zwykle nie dziekuję- ale miło że ktoś nam dobrze życzy na tym tak bardzo " ŻYCZLIWYM" forum. :evil_lol: Pozdrawiam:razz: Cieszę się, że to nie do Piesiaka, bo jest pospolitym championem:cool1: krajowym. zdrówko
Małgorzataj Posted February 4, 2006 Author Posted February 4, 2006 Basenji napisał(a):Cieszę się, że to nie do Piesiaka, bo jest pospolitym championem:cool1: krajowym. zdrówko Oczywiście że nie dotyczyło to Fingala . Fingala serdecznie pozdrawiamy i jego Pana także :lol:!
gmk Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 [quote name='stellanovaa']Kochani! Przeslijcie dalej... Poniewaz niedługo jest Zjazd Delegatów Zwiazku Kynologicznego w Polsce. Dlatego chcielibysmy wystapic z nastepujaca inicjatywa . Jesli uwazacie ze postulaty sa słusznie, podpiszcie sie i wyslijcie ten list na adres zg@zkwp.pl. Mam nadzieje ze to przyczyni sie do wprowadzenie w zycie tych zmian. W grupie - siła Nowy Regulamin ma wejśc w życie 1 kwietnia jednak nie jest on tak dyscyplinujący... A powinien Pozdrawiam Grazyna
gmk Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Małgorzata, teraz czekamy na aktualne piekne zdjecia Arti ... Pozdrawiam Grazyna
Recommended Posts