Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Małgorzataj']

ART OF NOICE Loango

Pozdrawiam:lol:

No to mamy prawdziwą konkurentkę na ringach!
Gratulacje , Praca jak widac na zdjęciu opłaca się a taka jaką Ty robisz opłaci się podwójnie! Tylko tak dalej!
Jeszcze teraz trochę pokazowego doświadczenia i będzie świetnie.
Pięknie wygladacie.
Pozdrawiam serdecznie, jeszcze raz gratuluję osiągnięc
Grażyna

• Replies 742
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Małgorzataj']

ART OF NOICE Loango

Pozdrawiam:lol:
Małgorzata gratuluje Ci tak pięknej suki jaką jest Arti, a gmk tak dobrego wyhodowanego u siebie psa. Naprawde z miesiąca na miesiąc ona się zmienia na duuuuuza korzyśc! Widze ża już nawet linia grzbietu się ładnie wyrównała! No no ino tak dalej!!! Gratuluje
Pozdrawiam;)

Posted

Basenji napisał(a):
Małgosi zgłoś sunię na internetową wystawę w serwisie kynologia - tylko pośpiesz się.
Zdrówko

...wtedy tremy nie będzie ...ale jaka będzie ocena tego nie wiadomo...
Najpierw sprawdź jacy "specjaliści" sędziują !
Pozdrawiam
Grażyna

Posted

Savannah napisał(a):
Małgorzata gratuluje Ci tak pięknej suki jaką jest Arti, a gmk tak dobrego wyhodowanego u siebie psa. Naprawde z miesiąca na miesiąc ona się zmienia na duuuuuza korzyśc! Widze ża już nawet linia grzbietu się ładnie wyrównała! No no ino tak dalej!!! Gratuluje
Pozdrawiam;)

Ach, Savannach.....

Pozdrawiam
Grażyna

Posted

Arti nie dość, że śliczna to jeszcze ma super charakter.Gratuluję hodowcy,a przede wszystkim właścicielce za upór w dążeniu do perfekcji wystawowej.Oby tak dalej i będzie dobrze.

Posted

Germanika napisał(a):
Arti nie dość, że śliczna to jeszcze ma super charakter.Gratuluję hodowcy,a przede wszystkim właścicielce za upór w dążeniu do perfekcji wystawowej.Oby tak dalej i będzie dobrze.

Nie wiem jak Małgorzata jutro rano ..ale ja się ropzłynęłam. To chyba pierwszy taki komplement jaki Arti i Małgosia dostały od czasu pokazania małej czarno-białej na DGM.
Nawet trudno dziękowac, trzeba się zgodzic.
My możemy byc tylko szczęśliwi że Arti ma takich "WIELBICIELI".
Kibicowanie Arti będzie czystą przyjemnością.
Pozdrawiam serdecznie

Grażyna

Posted

Germanika napisał(a):

...
Pozdrawiam

Posted

gmk napisał(a):
Ach, Savannach.....

Pozdrawiam
Grażyna

hmm gmk już nie wiem co o tym myślec. Chyba to że moja opinia nie jest warta uwagi. No cóż..:roll:
Pozdrawiam

Posted

[quote name='Savannah']hmm gmk już nie wiem co o tym myślec. Chyba to że moja opinia nie jest warta uwagi. No cóż..:roll:
Pozdrawiam

Nie żartuj ! Nie myśl za dużo bo Cię piękna głowka rozboli!
(A przeciez przed urodzinami powinna byc pełna pięknych myśli )

Pozdrawiam
Grażyna

PS Ach, oznacza tylko i wyłącznie że mi się łezka w oku kręci jak widzę słyszę i czytam opisy Arti ..To sunia ode mnie a Ty mi tak pięknie gratulowałaś)

Posted

Savannah napisał(a):
Pozdrawiam;)

Savannah:lol: - nie wiem co napisać- nie chcę dziękować ( co do pochwał) bo boję się że się zapeszy( dziwne słowo). Serdecznie pozdrawiam i cieszę się że zaglądasz do tematu Arti. :lol:

Posted

Basenji napisał(a):
Małgosi zgłoś sunię na internetową wystawę w serwisie kynologia - tylko pośpiesz się.
Zdrówko

Przykro mi Basenji- ale pewnie Cię rozczaruję- my z Arti czekamy na prawdziwą wystawę. Na internetową mogłabym zgłosić Aspera- bo na prawdziwą w tym czasie się nie nadaje( moim zdaniem oczywiście).Pozdrawiam.:razz:

Posted

gmk napisał(a):
No to mamy prawdziwą konkurentkę na ringach!
Gratulacje , Praca jak widac na zdjęciu opłaca się a taka jaką Ty robisz opłaci się podwójnie! Tylko tak dalej!
Jeszcze teraz trochę pokazowego doświadczenia i będzie świetnie.
Pięknie wygladacie.
Pozdrawiam serdecznie, jeszcze raz gratuluję osiągnięc
Grażyna

Gmk- wiesz co bym chciała napisać- więc nie napiszę bo po co...Serdecznie pozdrawiam i przesyłam buziaczki dla mojej ulubienicy Paki:lol:

Posted

Fajnie, ale dośc już tej wymiany grzeczności, jakby ktoś postronny wszedł to by nie bardzo wiedział a tutaj jest o ART OF NOICE Loango !

Tak wyglądała kiedy była jeszcze malutka.

Pozdrawiam serdecznie WSZYSTKICH kibicujących Arti

Grazyna

Posted

[quote name='gmk']Nie żartuj ! Nie myśl za dużo bo Cię piękna głowka rozboli!
(A przeciez przed urodzinami powinna byc pełna pięknych myśli )

Pozdrawiam
Grażyna

PS Ach, oznacza tylko i wyłącznie że mi się łezka w oku kręci jak widzę słyszę i czytam opisy Arti ..To sunia ode mnie a Ty mi tak pięknie gratulowałaś)
ok;) Juz nie będe żartowac:cool1:
Pozdrawiam i do zobaczenia w Legionowie?:razz:;)
Pozdrawiam;)

Posted

Małgorzataj napisał(a):
Przykro mi Basenji- ale pewnie Cię rozczaruję- my z Arti czekamy na prawdziwą wystawę. Na internetową mogłabym zgłosić Aspera- bo na prawdziwą w tym czasie się nie nadaje( moim zdaniem oczywiście).Pozdrawiam.:razz:

Cóż wystawa sama "padła", a co do prawdziwej - życzę udanego debiutu.
zdrówko

Posted

Basenji napisał(a):
Cóż wystawa sama "padła", a co do prawdziwej - życzę udanego debiutu.
zdrówko

No cóż - tak to jest jak ludzie nie umieja się bawić.Myślę ,że to samo dotyczy tych "prawdziwych" wystaw. Póki wygrywają ich psy, to dobrze( i wtedy to bardzo lubią konkurentów), ale jak przegrywają to juz jest gorzej- i co widziałam na wystawach - wtedy nawet ( chodzi mi gł. o właścicieli super championów) nie potrafią konkurentom z ringu pogratulować wygranej ...
A szkoda...
Co do debiutu- jak zwykle nie dziekuję- ale miło że ktoś nam dobrze życzy na tym tak bardzo " ŻYCZLIWYM" forum. :evil_lol:
Pozdrawiam:razz:

Posted

Kochani!
Przeslijcie dalej...
Poniewaz niedługo jest Zjazd Delegatów Zwiazku Kynologicznego w Polsce. Dlatego chcielibysmy wystapic z nastepujaca inicjatywa . Jesli uwazacie ze postulaty sa słusznie, podpiszcie sie i wyslijcie ten list na adres zg@zkwp.pl. Mam nadzieje ze to przyczyni sie do wprowadzenie w zycie tych zmian.
W grupie - siła

Imię i nazwisko
nr.leg.członk.
Adres
Miejscowoć, dn:......2006r.

Do Zarzšdu Głównego
Zwišzku Kynologicznego
w Polsce
ul. Nowy wiat 35
00-029 Warszawa

A P E L

Stojšc na straży dobrego imienia Zwišzku Kynologicznego zrzeszajšcego najpoważniejszš grupę hodowców psów rasowych w Polsce,sprzeciwiam się nagminnemu zjawisku handlu psami a w szczególnoci szczeniętami na ulicy, bazarach, targowiskach, giełdach samochodowych, sklepach a w szczególnoci handlu na parkingach i ulicach
dojazdowych okalajšcych tereny, na których odbywajš się Wystawy Psów Rasowych.

Dlatego Zwracam się do Zarzšdu Głównego z apelem o :

1.decyzje jednoznacznie zabraniajšce handlu psami poza hodowlš, z wpisaniem tej zasady do Regulaminu Zwišzku oraz Statutu.
2.Karanie hodowców łamišcych tš zasadę, natychmiastowym, dożywotnim wykluczeniem ze Zwišzku.
3.Nałożeniem obowišzku na poszczególne oddziały Zwišzku organizujšce wystawy, powiadamiania Powiatowej Inspekcji Weterynaryjnej i współpracy z niš w celu niedopuszczenia do handlu psami na terenach i wokół wystawy. / zgodnie z ustawš z dnia 29 stycznia 2004 roku o Inspekcji Weterynaryjnej (DzU. Nr 33/poz 287)/
4.Zwrócenie się do odpowiednich władz administracyjnych i współpracy z nimi w celu egzekwowania obowišzujšcego prawa zabraniajšcego handlem zwierzętami żywymi w miejscach do tego nieprzeznaczonych tak by podobnej możliwoci nie mieli również hodowcy niezrzeszeni w Zwišzku Kynologicznym.

Z poważaniem

Podpis :

Posted

[quote name='Małgorzataj']No cóż - tak to jest jak ludzie nie umieja się bawić.Myślę ,że to samo dotyczy tych "prawdziwych" wystaw. Póki wygrywają ich psy, to dobrze( i wtedy to bardzo lubią konkurentów), ale jak przegrywają to juz jest gorzej- i co widziałam na wystawach - wtedy nawet ( chodzi mi gł. o właścicieli super championów) nie potrafią konkurentom z ringu pogratulować wygranej ...
A szkoda...
Co do debiutu- jak zwykle nie dziekuję- ale miło że ktoś nam dobrze życzy na tym tak bardzo " ŻYCZLIWYM" forum. :evil_lol:
Pozdrawiam:razz:

Cieszę się, że to nie do Piesiaka, bo jest pospolitym championem:cool1: krajowym.
zdrówko

Posted

Basenji napisał(a):
Cieszę się, że to nie do Piesiaka, bo jest pospolitym championem:cool1: krajowym.
zdrówko

Oczywiście że nie dotyczyło to Fingala . Fingala serdecznie pozdrawiamy i jego Pana także :lol:!

Posted

[quote name='stellanovaa']Kochani!
Przeslijcie dalej...
Poniewaz niedługo jest Zjazd Delegatów Zwiazku Kynologicznego w Polsce. Dlatego chcielibysmy wystapic z nastepujaca inicjatywa . Jesli uwazacie ze postulaty sa słusznie, podpiszcie sie i wyslijcie ten list na adres zg@zkwp.pl. Mam nadzieje ze to przyczyni sie do wprowadzenie w zycie tych zmian.
W grupie - siła

Nowy Regulamin ma wejśc w życie 1 kwietnia jednak nie jest on tak dyscyplinujący...
A powinien

Pozdrawiam
Grazyna

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...