Basenji Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 Rośnie nowa championka. A tobie, Małgosiu gratuluję zapału i cierpliwości. zdrówko
Savannah Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 to prawda nowy champion :) Basenji jak Ci idzie ?(wiesz co :oops: :wink: )? Pzdr :wink:
gmk Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 Ale urosła ! Juz prawie panienka a nie szczeniaczek ! A tak wyglada wypoczynek ARTI po "ciężkich" cwiczeniach!!!! Pozdrawiam
gmk Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 [quote name='Savannah'] Basenji jak Ci idzie ?(wiesz co :oops: :wink: )? Pzdr :wink: Zawzięła się...Była cisza. Nikt nie pociągnął tematu komfortu, koniaku i Młodej Prezenterki dla Fingala...To co ma mu iśc. Żadnej zachęty? Savannah Popatrz na zdjęcia Fingala i domu w którym mieszka a wtedy zrozumiesz potrzeby i oczekiwania .... Pozdrawiam
Małgorzataj Posted December 13, 2005 Author Posted December 13, 2005 A to moje dwie gwiazdy po spacerze nie są zbyt zachwycone toaletą ale tak to jest jak się chce mieszkać w ciepłym domku... A to moja Artinka :) Pozdrawiam
Basenji Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 Świetne zdjęcie, a zwłaszcza ta śpiąca trójka! Więcej! Zdrówko
gmk Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 Są kolejne w komplecie cała trójca : Najpiekniejsza jest radośc Kuby ! Pozdrawiam
Małgorzataj Posted December 15, 2005 Author Posted December 15, 2005 Kuba i ART OF NOICE Loango... nie wiem kto jest większym łobuzem i rozrabiaką... wydaje mi się że pasują do siebie.
gmk Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 No jasne ze pasują ! Oboje są świetni!!! ale Asper też! Pozdrawiam
Basenji Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 W każdym bądź razie widać, że się nawidzą i żyć bez siebie nie mogą. Tak jak nasz basenji bez nas ( zwłaszcza nocą :lol: ) zdrówko
Savannah Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 [quote name='gmk'][quote name='Savannah'] Basenji jak Ci idzie ?(wiesz co :oops: :wink: )? Pzdr :wink: Zawzięła się...Była cisza. Nikt nie pociągnął tematu komfortu, koniaku i Młodej Prezenterki dla Fingala...To co ma mu iśc. Żadnej zachęty? Savannah Popatrz na zdjęcia Fingala i domu w którym mieszka a wtedy zrozumiesz potrzeby i oczekiwania .... Pozdrawiam nie o to mi chodziło :wink: po prostu Basenji jest tak dobry że mi tłumaczy teksty na www :) tu nie chodzi o basenji, Fingala etc 8)
gmk Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 [quote name='Savannah'] nie o to mi chodziło :wink: po prostu Basenji jest tak dobry że mi tłumaczy teksty na www :) tu nie chodzi o basenji, Fingala etc 8) A to przepraszam. Okazało się że tym razem ja wywołałam "wilka z lasu" Po prostu przyzwyczaiłam się że Basenji jak Ci idzie? dotyczy znanego nam wszystkim serialu ... .Bardzo przepraszam Aby tłumaczenie szło lepiej to : Pozdrawiam
Savannah Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 [quote name='gmk'] Aby Savannah poprawic humor to : Mam nadzieję ze przeprosiny przyjete ! Pozdrawiam Super! To mi poprawiło humor (nie był zły! :) ) Oczywiście, ze przeprosiny przyjęte, a zdjęcie takie jak lubie :) :wink: gmk, naprawde wiesz w czym gustuje :) :wink: Pozdrawiam
Savannah Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 a jeszcze komentarzyk do zdjęcia. Suczka ma bardzo fajnie zachowane proporcje, ładnie kątowana. Pzdr :wink:
Savannah Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 a tu się cisza zrobiła :( tak jak na klubie pierwotnych... Poprosze o nowe zdjęcia, ulubione :)
Małgorzataj Posted December 19, 2005 Author Posted December 19, 2005 Jeszcze trochę cierpliwości- myślę ,że jutro będą nowe zdjęcia.Savannah dzięki za opinie.Pozdrawiam
Savannah Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 Małgorzataj napisał(a):Jeszcze trochę cierpliwości- myślę ,że jutro będą nowe zdjęcia.Savannah dzięki za opinie.Pozdrawiam nie ma za co :) cały czas się uczę oceniac psy (musze zresztą :D ), w takim razie czekamy na zdjęcia ;-)
gmk Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 Savannah napisał(a):a jeszcze komentarzyk do zdjęcia. Suczka ma bardzo fajnie zachowane proporcje, ładnie kątowana. Pzdr :wink: Ma jeszcze za wysoki tył i miękkie przednie nadgarstki ale już na nowszych zdjęciach linia grzbietu się wyrównuje i zaczyna byc widac jaki jest z niej fajny kwadracik 10x 10 Nadgarstki też coraz lepiej szczególnie gdy patrzy w górę i wyciąga przód. Kątowania... cała ona to marzenie mojego męża Andrzeja, jest nią zachwycony a mała jest dokładnie taka jaką zamówił! Oby nie przechwalic !!! Dzięki Savannah Pozdrawiam
Savannah Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 gmk napisał(a):Ma jeszcze za wysoki tył i miękkie przednie nadgarstki ale już na nowszych zdjęciach linia grzbietu się wyrównuje i zaczyna byc widac jaki jest z niej fajny kwadracik 10x 10 Nadgarstki też coraz lepiej szczególnie gdy patrzy w górę i wyciąga przód. Kątowania... cała ona to marzenie mojego męża Andrzeja, jest nią zachwycony a mała jest dokładnie taka jaką zamówił! Oby nie przechwalic !!! Dzięki Savannah Pozdrawiam zgadzam się całkowicie, na pierwszych zdjęciach w pozycji wystawowej mała miała lekko przebudowany zad( czyli za wysoki tył). Jednak to się zmienia ze zdjęcia na zdjęcie. Kątowania ma dobre od samego początku - a co się z tym będzie wiązac wspaniały ruch (mimo iż nie widziałam jej na żywo), wiadomo że im lepsze kątowania tym lepszy ruch. A mała ma bardzo ładne kąty zarówno tył jak i przód co się jej chwali;-) Pzdr
Małgorzataj Posted December 20, 2005 Author Posted December 20, 2005 Tak jak obiecałam- nowe zdjęcia Arti
Recommended Posts