Ypsylon Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 ładne foteczki :):loveu: Małgorzataj - więcej fotek!!!
beluszka Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Tak!! Poprosimy więcej zdjęć, bo zdjęcia to jest to co tygryski lubią najbardziej. Mogę jeszcze wtrącić? Bo to na zdjęciach małgorzataj widać wyśmienicie... Trawa... po raz kolejny Oddział Olsztyński przygotował profesjonalnie wystawę, trawa- zabójca małych ras :D Trzeba było widzieć te biedne buldożki francuskie brnące przez chaszcza...
Małgorzataj Posted July 4, 2006 Author Posted July 4, 2006 Dzięki Ypsylon . Jednak więcej nie będzie - fotograf ma ograniczone możliwosci . A Arti jest bardzo sprytna...
Małgorzataj Posted July 4, 2006 Author Posted July 4, 2006 Niestety trawa była...i to o wiele za długa...
Ypsylon Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 hmm, szkoda bo bardzo lubię oglądać fotki z wystaw:) a Arti obserwuję od początku i niesamowite jak ona się zmienia, dorośleje... spryciara mówisz? jak one wszystkie!!! :) widziałaś baska bez sprytu??? bo ja nie... ;)
Małgorzataj Posted July 4, 2006 Author Posted July 4, 2006 Spryciara- ale masz racje- chyba wszystkie basenji takie są.
Ypsylon Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Małgorzataj napisał(a):Spryciara- ale masz racje- chyba wszystkie basenji takie są. wiem, że w tym wypadku mam rację ;) w końcu posiadam basenji już od 13 lat i trochę mogłam się nauczyć przebywając z nimi... to myślące psiaki, cholernie sprytne i inteligentne, wręcz bezczelne czasami....:evil_lol:
AlaNowak Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Ypsylon napisał(a):wiem, że w tym wypadku mam rację ;) w końcu posiadam basenji już od 13 lat i trochę mogłam się nauczyć przebywając z nimi... to myślące psiaki, cholernie sprytne i inteligentne, wręcz bezczelne czasami....:evil_lol: Ja mam od grudnia baska i podzielam Iza twój poglad:evil_lol:
beluszka Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Czemu się nie chwalicie? Gratuluję Zw. Mł. w Warszawie! :)
orsini Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 WOW!!!!:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: GRATULUJE SUKCESU!!!!!!!
Savannah Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 orsini napisał(a):WOW!!!!:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: GRATULUJE SUKCESU!!!!!!! orsini ale się uśmiałam z tego niepozornego postu:razz::lol::cool3: Rownież gratuluje:lol:
Małgorzataj Posted July 11, 2006 Author Posted July 11, 2006 orsini napisał(a):WOW!!!!:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: GRATULUJE SUKCESU!!!!!!! :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :klacz: :klacz: :klacz:
Małgorzataj Posted July 11, 2006 Author Posted July 11, 2006 orsini napisał(a):WOW!!!!:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: GRATULUJE SUKCESU!!!!!!! http://www.angelfire.com/oh3/rugosab/
beluszka Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 Coś się tu cicho zrobiło, a słuchy dochodzą, że mała Arti znowu zaszalała, tym razem w Sopocie ;)
Basenji Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 beluszka napisał(a):Coś się tu cicho zrobiło, a słuchy dochodzą, że mała Arti znowu zaszalała, tym razem w Sopocie ;) Pogryzła kogoś?:mad: Poderwała buldoga?:crazyeye: Zwiała z pudlem?:shake: Zdrówko
beluszka Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 Myślę, że doskonale wiesz o co chodzi. Nie wiem, czy probujesz byc zabawna czy uszczypliwa, ale jakoś ci to marnie wychodzi.
Asiaczek Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Basenji - zmieniłeś płeć, czy co? Nic na ten temat nie wiem...:crazyeye: Co na to TKŻ?! Pzdr.
Savannah Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 [quote name='Asiaczek']Basenji - zmieniłeś płeć, czy co? Nic na ten temat nie wiem...:crazyeye: Co na to TKŻ?! Pzdr. hahahahha :cool3::cool3::cool3:
beluszka Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Terefere :eviltong: :eviltong: Pośmiejcie się :mad: :mad: A gdzie to jest napisane, że Basenji ma ptaszka :razz:
Basenji Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 beluszka napisał(a):Myślę, że doskonale wiesz o co chodzi. Nie wiem, czy probujesz byc zabawna czy uszczypliwa, ale jakoś ci to marnie wychodzi. Hm, myslę, że to jakiś 'czarny' dowcip:diabloti: . Osoba nie zna się na Basenji. Zdrówko
Asiaczek Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 No właśnie. Nie zna się. I nie wie, co Ją może spotkać!:evil_lol: Pzdr.
beluszka Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Ja nie wiem o co Wam chodzi, ale wyczuwam, że tu sprawa bardziej skomplikowana, chybkiem w cosik wdepłam, no to wycofka :razz:
Asiaczek Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Co Ty, Beluszka?! W nic nie "wdepłaś", to po prostu zabawa... Pzdr.
Recommended Posts