dbsst Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 boshe PRZECUDOWNE i ja czekam na słonko zeby do zoo isc a to z małpka jest kosmiczne ale smutne :-( a moge spytac jakim sprzetem robiliscie i czy daleko macie zwierzaki od zwiedzajacych ?? Quote
an3czka Posted April 24, 2006 Author Posted April 24, 2006 Nim każdemu z osobna coś napiszę, podziękuję ogólnie za odwiedziny. Strasznie miło wchodzi sie do galerii, gdy tyle wpisów...:loveu: Zdjęć mam jeszcze kilka, mi in. zeberek, tylko cos się cholera dzieje... Mianowicie Photobucket obcina mi zdjęcią o połowę. Nie chcę wstawiac takich małych, więc jeszcze poczekam, może Bruce cos wymyśli. Quote
dbsst Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 http://www.imageshack.us/ moze tu sprobuj a zyraffy macie na stanie :cool3: Quote
an3czka Posted April 24, 2006 Author Posted April 24, 2006 [quote name='Cimi'] Ojacie.. po prostu śliczne, boskie i przecudowne :loveu: :loveu:. Świetne sa zebry! Te dwie ciągle się skubały. Czasami jedna drugą chwytała za skórę i ciągnęła:lol: Quote
an3czka Posted April 24, 2006 Author Posted April 24, 2006 [quote name='URIA']Foty jak z safari - PIĘKNE!!:loveu: bardzo miły przerywnik w tej rzeźni jaka mam w pracy teraz....ale nic - skupiam sie na przelewie i chomikuje kase na lustrzanke cyfrową:diabloti: Chomikuj bo warto! Quote
an3czka Posted April 24, 2006 Author Posted April 24, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:jak małe to nie meszki , bo meszki to takie cholery że jak dziabną to zostaje ślad po ugryzieniu i są ochydne :angryy: ale swietny To dziewczyna:eviltong: Quote
an3czka Posted April 24, 2006 Author Posted April 24, 2006 [quote name='Teklunia']ale pieknosci rozesmiane :loveu::loveu::loveu: ja kce swinke :placz: Kasiu zmartwię Cię, Bo ta loszka była akurat wkurzona. Jakiś mądry tatuś nachylał się z małym dzieciątkiem i kiwał do niej palcem, gadając jakieś bzdury...:angryy: Quote
malawaszka Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Aneczko czy możesz mi wysłać duże zdjęcia Zeberek na maila?? :modla: jak juz się wyprowadzę i będę miałą więcej ściany to chciałabym sobie wywołać i duże na ścianie powiesić :loveu: malawaszka[malpa]gmail.com Quote
an3czka Posted April 24, 2006 Author Posted April 24, 2006 [quote name='Gosiek']Aniu jakie piękne zdjecia Gosiu bardzo się cieszę, mało tego pękam z dumy!:oops: :eviltong: Quote
an3czka Posted April 24, 2006 Author Posted April 24, 2006 [quote name='PiotrekJ']Cześć Aniu :lol: ... Śliczne zdjęcia zwierzaczkowe ;) ... Dzięki:lol: Quote
an3czka Posted April 24, 2006 Author Posted April 24, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:cool3::cool3::cool3:inne jak PIKowe :evil_lol::evil_lol::evil_lol: No. Trochę większe:evil_lol: Quote
an3czka Posted April 24, 2006 Author Posted April 24, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Cześc Aniu, świetne zdjęcia i zrobione na wysokim poziomie - bardzo miło sie ogląda te wszytskie zwierzaczki w Twoim obiektywie :multi: :multi: Daguś witaj! D-Z-I-Ę-K-I!:lol: Quote
an3czka Posted April 24, 2006 Author Posted April 24, 2006 [quote name='malawaszka']ahhh piękne!!! zwłaszcza Zebry - widzę, że nie tylko ja je tak bardzo lubię :loveu: :loveu: :loveu: Tak. Widzę, że tu sporo "zebromaniaków":lol: Quote
Gosiek Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 [quote name='an3czka']Gosiu bardzo się cieszę, mało tego pękam z dumy!:oops: :eviltong:prawidłowa reakcja :p naprawdę bombowe te foty :loveu: Quote
an3czka Posted April 24, 2006 Author Posted April 24, 2006 [quote name='KaRa_TC'] Ale śliczne oczy:loveu: Nie ma to jak pluskanie woda:cool3: A temu co się stało?:crazyeye: Kara te kaczkopodobne ciągle sie pluskały i nurkowały. Coś pięknego!:lol: Ten wyskubany, chyba lubi bójki wszczynać:evil_lol: Quote
an3czka Posted April 24, 2006 Author Posted April 24, 2006 [quote name='dbsst']boshe PRZECUDOWNE i ja czekam na słonko zeby do zoo isc a to z małpka jest kosmiczne ale smutne :-( a moge spytac jakim sprzetem robiliscie i czy daleko macie zwierzaki od zwiedzajacych ?? Debe ja też tak to zdjęcie odbieram...dopiero teraz jak na nie patrzę:-( Ja chętnie wybrałabym się do Wrocławia. Tam podobno jest super! Zdjęcia robiłam Nikonem D50. Z tymi odległościami to różnie...Zależy do zwierza. Flamingi, kaczki, pelikany-stosunkowo blisko. Nie ma żądnych siatek, czy innych tego typu, tylko murek oddzielający, więc zdjęcia się fajnie robi. Nie mogłam fajnie słonia sfotografować, bo wybieg ogrodzony jest takimi grubymi prętami i choć bardzo chciałam zawsze w kadr wlezą. To samo z małpami i drapieżnikami... Foka robiona jest zza szyby. Jaszczur to samo, ale to jedyne zdjęcie, które wyszło nieruszone. Statywu nie miałam:eviltong: Quote
an3czka Posted April 24, 2006 Author Posted April 24, 2006 [quote name='malawaszka']Aneczko czy możesz mi wysłać duże zdjęcia Zeberek na maila?? :modla: jak juz się wyprowadzę i będę miałą więcej ściany to chciałabym sobie wywołać i duże na ścianie powiesić :loveu: malawaszka[malpa]gmail.com Nie ma problemu.:p Tylko nie w tym momencie, bo mąż mnie goni:roll: Zeberek mam więcej, tylko skrzynkę Ci zapcham... Quote
dbsst Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 a jaki obiektyw jesli mozna wiedziec :cool1: :cool3: Quote
an3czka Posted April 24, 2006 Author Posted April 24, 2006 [quote name='Gosiek']prawidłowa reakcja :p naprawdę bombowe te foty :loveu: Dzięki, ale powiem Ci, że to niestety nie jest kwestia moich umiejętności, lecz aparatu. On wiele wybacza...:evil_lol: Quote
an3czka Posted April 24, 2006 Author Posted April 24, 2006 [quote name='dbsst']a jaki obiektyw jesli mozna wiedziec :cool1: :cool3: 55-200 mm :p Quote
malawaszka Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 [quote name='an3czka']Nie ma problemu.:p Tylko nie w tym momencie, bo mąż mnie goni:roll: Zeberek mam więcej, tylko skrzynkę Ci zapcham... zapychaj :loveu: ta skrzynia jest pojemnaaa :p Dziękuję Quote
an3czka Posted April 24, 2006 Author Posted April 24, 2006 [quote name='malawaszka']zapychaj :loveu: ta skrzynia jest pojemnaaa :p Dziękuję Nie ma za co, ale one na serio będą trochę ważyły...:evil_lol: Quote
dbsst Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 [quote name='an3czka']55-200 mm :p ehhhhhhhhhhh no tak obiektyw jak marzenie :loveu: Quote
Recommended Posts