Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

boshe

PRZECUDOWNE

i ja czekam na słonko zeby do zoo isc

a to z małpka jest kosmiczne

ale smutne :-(

a moge spytac jakim sprzetem robiliscie i czy daleko macie zwierzaki od zwiedzajacych ??

• Replies 6.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nim każdemu z osobna coś napiszę, podziękuję ogólnie za odwiedziny. Strasznie miło wchodzi sie do galerii, gdy tyle wpisów...:loveu:
Zdjęć mam jeszcze kilka, mi in. zeberek, tylko cos się cholera dzieje...
Mianowicie Photobucket obcina mi zdjęcią o połowę. Nie chcę wstawiac takich małych, więc jeszcze poczekam, może Bruce cos wymyśli.

Posted

[quote name='Cimi']

Ojacie.. po prostu śliczne, boskie i przecudowne :loveu: :loveu:.
Świetne sa zebry! Te dwie ciągle się skubały. Czasami jedna drugą chwytała za skórę i ciągnęła:lol:

Posted

[quote name='URIA']Foty jak z safari - PIĘKNE!!:loveu: bardzo miły przerywnik w tej rzeźni jaka mam w pracy teraz....ale nic - skupiam sie na przelewie i chomikuje kase na lustrzanke cyfrową:diabloti:
Chomikuj bo warto!

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:jak małe to nie meszki , bo meszki to takie cholery że jak dziabną to zostaje ślad po ugryzieniu i są ochydne :angryy:

ale swietny

To dziewczyna:eviltong:

Posted

[quote name='Teklunia']ale pieknosci rozesmiane :loveu::loveu::loveu: ja kce swinke :placz:
Kasiu zmartwię Cię, Bo ta loszka była akurat wkurzona. Jakiś mądry tatuś nachylał się z małym dzieciątkiem i kiwał do niej palcem, gadając jakieś bzdury...:angryy:

Posted

Aneczko czy możesz mi wysłać duże zdjęcia Zeberek na maila?? :modla: jak juz się wyprowadzę i będę miałą więcej ściany to chciałabym sobie wywołać i duże na ścianie powiesić :loveu: malawaszka[malpa]gmail.com

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']Cześc Aniu,

świetne zdjęcia i zrobione na wysokim poziomie - bardzo miło sie ogląda te wszytskie zwierzaczki w Twoim obiektywie :multi: :multi:
Daguś witaj! D-Z-I-Ę-K-I!:lol:

Posted

[quote name='malawaszka']ahhh piękne!!! zwłaszcza Zebry - widzę, że nie tylko ja je tak bardzo lubię :loveu: :loveu: :loveu:
Tak. Widzę, że tu sporo "zebromaniaków":lol:

Posted

[quote name='KaRa_TC']
Ale śliczne oczy:loveu:

Nie ma to jak pluskanie woda:cool3:

A temu co się stało?:crazyeye:
Kara te kaczkopodobne ciągle sie pluskały i nurkowały. Coś pięknego!:lol:
Ten wyskubany, chyba lubi bójki wszczynać:evil_lol:

Posted

[quote name='dbsst']boshe

PRZECUDOWNE

i ja czekam na słonko zeby do zoo isc

a to z małpka jest kosmiczne

ale smutne :-(

a moge spytac jakim sprzetem robiliscie i czy daleko macie zwierzaki od zwiedzajacych ??
Debe ja też tak to zdjęcie odbieram...dopiero teraz jak na nie patrzę:-(

Ja chętnie wybrałabym się do Wrocławia. Tam podobno jest super!

Zdjęcia robiłam Nikonem D50.
Z tymi odległościami to różnie...Zależy do zwierza. Flamingi, kaczki, pelikany-stosunkowo blisko. Nie ma żądnych siatek, czy innych tego typu, tylko murek oddzielający, więc zdjęcia się fajnie robi.

Nie mogłam fajnie słonia sfotografować, bo wybieg ogrodzony jest takimi grubymi prętami i choć bardzo chciałam zawsze w kadr wlezą. To samo z małpami i drapieżnikami...
Foka robiona jest zza szyby. Jaszczur to samo, ale to jedyne zdjęcie, które wyszło nieruszone. Statywu nie miałam:eviltong:

Posted

[quote name='malawaszka']Aneczko czy możesz mi wysłać duże zdjęcia Zeberek na maila?? :modla: jak juz się wyprowadzę i będę miałą więcej ściany to chciałabym sobie wywołać i duże na ścianie powiesić :loveu: malawaszka[malpa]gmail.com
Nie ma problemu.:p
Tylko nie w tym momencie, bo mąż mnie goni:roll:
Zeberek mam więcej, tylko skrzynkę Ci zapcham...

Posted

[quote name='Gosiek']prawidłowa reakcja :p

naprawdę bombowe te foty :loveu:
Dzięki, ale powiem Ci, że to niestety nie jest kwestia moich umiejętności, lecz aparatu. On wiele wybacza...:evil_lol:

Posted

[quote name='an3czka']Nie ma problemu.:p
Tylko nie w tym momencie, bo mąż mnie goni:roll:
Zeberek mam więcej, tylko skrzynkę Ci zapcham...

zapychaj :loveu: ta skrzynia jest pojemnaaa :p Dziękuję