Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cześc an3czko

WQidzialam, ufocilam ale jestem padnieta nie martwcie sie :cool3:
Byli pierwsi biedaczki:shake: , byly plochacze tylko sedziowali wyzły niuzbyt sympatyczni sedziowie :cool1: , Bruce tak sie poswiecil ze wszedł z basckiem do wody :crazyeye: :razz: :cool3: , nam zabrakło 3 punktów tak jak myslałam za nieposlusznestwo zbyt duza pasja lowiecka :eviltong: :mad: :mad: :-( 3 punktów nam zabrakło do 3 stopnia niemartwcie sie jeszcze 7 maja jest Kazimierza wielka 45 km od Krakowa :cool3:

A co tak basculcowi zle poszło? :roll: :-(

Posted

Nugatowa napisał(a):
Cześc an3czko

WQidzialam, ufocilam ale jestem padnieta nie martwcie sie :cool3:
Byli pierwsi biedaczki:shake: , byly plochacze tylko sedziowali wyzły niuzbyt sympatyczni sedziowie :cool1: , Bruce tak sie poswiecil ze wszedł z basckiem do wody :crazyeye: :razz: :cool3: , nam zabrakło 3 punktów tak jak myslałam za nieposlusznestwo zbyt duza pasja lowiecka :eviltong: :mad: :mad: :-( 3 punktów nam zabrakło do 3 stopnia niemartwcie sie jeszcze 7 maja jest Kazimierza wielka 45 km od Krakowa :cool3:

A co tak basculcowi zle poszło? :roll: :-(

No to pole cholerne:angryy:

Posted

an3czka napisał(a):
No to pole cholerne:angryy:

Ania pewnie byl rozkojarzony bylooo tyle psów ze szkoda gadac :shake: :shake:
Chlopcy sie nawet dogadali :multi: :multi: :cool3:

Posted

Nugatowa napisał(a):
Ania pewnie byl rozkojarzony bylooo tyle psów ze szkoda gadac :shake: :shake:
Chlopcy sie nawet dogadali :multi: :multi: :cool3:

Przynajmniej jedna pozytywna rzecz:lol:

Posted

Aniu , ochłoniecie i przemyślicie sprawę ;)
Ja już chyba zrezygnuję też z wystaw i łapanie ocen na reproduktora ze względu na alergię Ozzulka , bo po co rozmnażać psa z alergią :razz:a za pieniądze które mam wydać na wystawy to wolę psu kupić witaminki i smaczki :p

Posted

cześć Aniu.
szkoda ze Basco nie zaliczył :-( No ale widać tak miało być... choć moze jednak jeszcze sie zdecydujesz na kolejne próby - wszak 3 miesiace to spory kawałek czasu na ćwiczenia i podszkolenie :razz:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
Aniu , ochłoniecie i przemyślicie sprawę ;)
Ja już chyba zrezygnuję też z wystaw i łapanie ocen na reproduktora ze względu na alergię Ozzulka , bo po co rozmnażać psa z alergią :razz:a za pieniądze które mam wydać na wystawy to wolę psu kupić witaminki i smaczki :p

Powiem Ci Alu, że ja juz całkiem "lajtowo" do tego podchodzę:lol: . Niezaleznie od wyniku prób, tak czy tak bym się wahała ze względu na charakterek Basco:razz:
Bedziesz Ozzulca kastrować?

Posted

an3czka napisał(a):

Napisał(a) Alicjarydzewska
Aniu , ochłoniecie i przemyślicie sprawę ;-)

Powiem Ci Alu, że ja juz całkiem "lajtowo" do tego podchodzę:lol: . Niezaleznie od wyniku prób, tak czy tak bym się wahała ze względu na charakterek Basco:razz:

A ja, jeżeli mogę sie wtrącić, chcę wam dziewczyny pogratulować zdrowego podejścia do tematu ! :)

Posted

Obejrzałam prawie całą galerię i siedzę przed kompem ZIELONA Z ZAZDROśCI:diabloti: an3czka - świetne zdjęcia!!!!:loveu:
Uchyl rąbek tajemnicy i powiedz jakim aparatem robicie te boskie foty?
(Jeśli już gdzies o tym pisałaś to przepraszam - umknęło mi;) )

Posted

Witaj Aniu :multi:

Przeczytalam o próbach i szczerze wspólczuje :shake:, ale chociaz nie robicie z tego tragedii zyciowej i to jest super :multi:

an3czka napisał(a):

chyba nie, bo co bedzie focić ? :evil_lol:

Posted

an3czka napisał(a):
z kastracją to mamy czas , jeśli Ozzy dawałby jakiekolwiek powody związane ze zmianą charakteru , popędem zbytnim:razz:to wtedy tak , poza tym jeśli jednak nie trzeba by było to będziemy kontrolować czy wszystko z męskimi sprawami ok:razz:wiadomo pieski też mają czsem niemiłe przypadłości :cool1:
Ozzy ma charakter wspaniały/ w chwili obecnej/ i byłby świetnym materiałem na reproduktora , ale niestety nie miałabym sumienia narażać kolejnych psiaków na męczarnie związane z alergią , sama nie wiem skąd ona u niego bo trudno dociec bo tak czy siak i tak to mój najukochańszy Mordulec:loveu:

Posted

URIA napisał(a):
Obejrzałam prawie całą galerię i siedzę przed kompem ZIELONA Z ZAZDROśCI:diabloti: an3czka - świetne zdjęcia!!!!:loveu:
Uchyl rąbek tajemnicy i powiedz jakim aparatem robicie te boskie foty?
(Jeśli już gdzies o tym pisałaś to przepraszam - umknęło mi;) )

Dziękuję Ci bardzo:p
Mam Nikona D50
Nie zieleniej, tylko wpadaj częściej:eviltong:

Posted

PIKA napisał(a):
Witaj Aniu :multi:

Przeczytalam o próbach i szczerze wspólczuje :shake:, ale chociaz nie robicie z tego tragedii zyciowej i to jest super :multi:
chyba nie, bo co bedzie focić ? :evil_lol:

No bo kurde nie po to przeciez psa kupiłam, żeby go rozmnażać:lol:
Wiadomo, że zawsze jest przykro z powodu niepowodzenia, ale co tam!:eviltong:

O ja głupia! O fotkach Ozzulcowych jajek zapomniałam:oops: :p

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
z kastracją to mamy czas , jeśli Ozzy dawałby jakiekolwiek powody związane ze zmianą charakteru , popędem zbytnim:razz:to wtedy tak , poza tym jeśli jednak nie trzeba by było to będziemy kontrolować czy wszystko z męskimi sprawami ok:razz:wiadomo pieski też mają czsem niemiłe przypadłości :cool1:
Ozzy ma charakter wspaniały/ w chwili obecnej/ i byłby świetnym materiałem na reproduktora , ale niestety nie miałabym sumienia narażać kolejnych psiaków na męczarnie związane z alergią , sama nie wiem skąd ona u niego bo trudno dociec bo tak czy siak i tak to mój najukochańszy Mordulec:loveu:

Ja nie mam problemu z tym, że bez jajek to tak niemęsko czy coś. Raczej myślę, że jajka to część składowa kochanego psiaka i bez nich tak łyso...
Ale to chyba każdemu tak się wydaje.
Z suczkami lepsza sprawa:razz:

Posted

olcha napisał(a):
Ja też :multi: :multi: :multi: :klacz:

Moja sunia też już nie będzie ani wystawiana ani tym bardziej rozmnażana (kłopoty z rzepkami).

No i fajnie, bo cieczka z głowy!:multi:
Strasznie to męczace nie?