Honey Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 an3czka napisał(a): Nie zastanawiałam się głębiej nad przyszłością seksualna (:lol:) Basco. :cool3: :cool3: :lol: :lol: :lol: Quote
olcha Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Jejku to czemu tylko do 2 lat można zaliczać te próby?? Przecież tyle fajnych psiaków nie może być reproduktorami :placz: Quote
Nugatowa Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Cześc an3czko WQidzialam, ufocilam ale jestem padnieta nie martwcie sie :cool3: Byli pierwsi biedaczki:shake: , byly plochacze tylko sedziowali wyzły niuzbyt sympatyczni sedziowie :cool1: , Bruce tak sie poswiecil ze wszedł z basckiem do wody :crazyeye: :razz: :cool3: , nam zabrakło 3 punktów tak jak myslałam za nieposlusznestwo zbyt duza pasja lowiecka :eviltong: :mad: :mad: :-( 3 punktów nam zabrakło do 3 stopnia niemartwcie sie jeszcze 7 maja jest Kazimierza wielka 45 km od Krakowa :cool3: A co tak basculcowi zle poszło? :roll: :-( Quote
olcha Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 No nie coś dzisiaj jakiś zły dzień dla dogomaniaków :shake: Tylko dla LAZY to będzie jeden z najszczęśliwszych dni w życiu :cool3: Quote
an3czka Posted April 22, 2006 Author Posted April 22, 2006 Nugatowa napisał(a):Cześc an3czko WQidzialam, ufocilam ale jestem padnieta nie martwcie sie :cool3: Byli pierwsi biedaczki:shake: , byly plochacze tylko sedziowali wyzły niuzbyt sympatyczni sedziowie :cool1: , Bruce tak sie poswiecil ze wszedł z basckiem do wody :crazyeye: :razz: :cool3: , nam zabrakło 3 punktów tak jak myslałam za nieposlusznestwo zbyt duza pasja lowiecka :eviltong: :mad: :mad: :-( 3 punktów nam zabrakło do 3 stopnia niemartwcie sie jeszcze 7 maja jest Kazimierza wielka 45 km od Krakowa :cool3: A co tak basculcowi zle poszło? :roll: :-( No to pole cholerne:angryy: Quote
Nugatowa Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 an3czka napisał(a):No to pole cholerne:angryy: Ania pewnie byl rozkojarzony bylooo tyle psów ze szkoda gadac :shake: :shake: Chlopcy sie nawet dogadali :multi: :multi: :cool3: Quote
an3czka Posted April 22, 2006 Author Posted April 22, 2006 Nugatowa napisał(a):Ania pewnie byl rozkojarzony bylooo tyle psów ze szkoda gadac :shake: :shake: Chlopcy sie nawet dogadali :multi: :multi: :cool3: Przynajmniej jedna pozytywna rzecz:lol: Quote
Nugatowa Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 an3czka napisał(a):Przynajmniej jedna pozytywna rzecz:lol: Kurcze ja to wam wspolczuje tej 1 pierwszemu iść koszmar :shake: :roll: Quote
Alicja Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Aniu , ochłoniecie i przemyślicie sprawę ;) Ja już chyba zrezygnuję też z wystaw i łapanie ocen na reproduktora ze względu na alergię Ozzulka , bo po co rozmnażać psa z alergią :razz:a za pieniądze które mam wydać na wystawy to wolę psu kupić witaminki i smaczki :p Quote
Gosiek Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 cześć Aniu. szkoda ze Basco nie zaliczył :-( No ale widać tak miało być... choć moze jednak jeszcze sie zdecydujesz na kolejne próby - wszak 3 miesiace to spory kawałek czasu na ćwiczenia i podszkolenie :razz: Quote
an3czka Posted April 22, 2006 Author Posted April 22, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):Aniu , ochłoniecie i przemyślicie sprawę ;) Ja już chyba zrezygnuję też z wystaw i łapanie ocen na reproduktora ze względu na alergię Ozzulka , bo po co rozmnażać psa z alergią :razz:a za pieniądze które mam wydać na wystawy to wolę psu kupić witaminki i smaczki :p Powiem Ci Alu, że ja juz całkiem "lajtowo" do tego podchodzę:lol: . Niezaleznie od wyniku prób, tak czy tak bym się wahała ze względu na charakterek Basco:razz: Bedziesz Ozzulca kastrować? Quote
Honey Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 an3czka napisał(a): Napisał(a) Alicjarydzewska Aniu , ochłoniecie i przemyślicie sprawę ;-) Ja już chyba zrezygnuję też z wystaw i łapanie ocen na reproduktora ze względu na alergię Ozzulka , bo po co rozmnażać psa z alergią :razz:a za pieniądze które mam wydać na wystawy to wolę psu kupić witaminki i smaczki :p Powiem Ci Alu, że ja juz całkiem "lajtowo" do tego podchodzę:lol: . Niezaleznie od wyniku prób, tak czy tak bym się wahała ze względu na charakterek Basco:razz: Bedziesz Ozzulca kastrować? A ja, jeżeli mogę sie wtrącić, chcę wam dziewczyny pogratulować zdrowego podejścia do tematu ! :) Quote
an3czka Posted April 22, 2006 Author Posted April 22, 2006 Honey napisał(a):A ja, jeżeli mogę sie wtrącić, chcę wam dziewczyny pogratulować zdrowego podejścia do tematu ! :) Dziekuję, dziękuję:eviltong: Quote
olcha Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Ja też :multi: :multi: :multi: :klacz: Moja sunia też już nie będzie ani wystawiana ani tym bardziej rozmnażana (kłopoty z rzepkami). Quote
URIA Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Obejrzałam prawie całą galerię i siedzę przed kompem ZIELONA Z ZAZDROśCI:diabloti: an3czka - świetne zdjęcia!!!!:loveu: Uchyl rąbek tajemnicy i powiedz jakim aparatem robicie te boskie foty? (Jeśli już gdzies o tym pisałaś to przepraszam - umknęło mi;) ) Quote
PIKA Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Witaj Aniu :multi: Przeczytalam o próbach i szczerze wspólczuje :shake:, ale chociaz nie robicie z tego tragedii zyciowej i to jest super :multi: an3czka napisał(a):Bedziesz Ozzulca kastrować? chyba nie, bo co bedzie focić ? :evil_lol: Quote
Alicja Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 an3czka napisał(a):Powiem Ci Alu, że ja juz całkiem "lajtowo" do tego podchodzę:lol: . Niezaleznie od wyniku prób, tak czy tak bym się wahała ze względu na charakterek Basco:razz: Bedziesz Ozzulca kastrować?z kastracją to mamy czas , jeśli Ozzy dawałby jakiekolwiek powody związane ze zmianą charakteru , popędem zbytnim:razz:to wtedy tak , poza tym jeśli jednak nie trzeba by było to będziemy kontrolować czy wszystko z męskimi sprawami ok:razz:wiadomo pieski też mają czsem niemiłe przypadłości :cool1: Ozzy ma charakter wspaniały/ w chwili obecnej/ i byłby świetnym materiałem na reproduktora , ale niestety nie miałabym sumienia narażać kolejnych psiaków na męczarnie związane z alergią , sama nie wiem skąd ona u niego bo trudno dociec bo tak czy siak i tak to mój najukochańszy Mordulec:loveu: Quote
an3czka Posted April 22, 2006 Author Posted April 22, 2006 URIA napisał(a):Obejrzałam prawie całą galerię i siedzę przed kompem ZIELONA Z ZAZDROśCI:diabloti: an3czka - świetne zdjęcia!!!!:loveu: Uchyl rąbek tajemnicy i powiedz jakim aparatem robicie te boskie foty? (Jeśli już gdzies o tym pisałaś to przepraszam - umknęło mi;) ) Dziękuję Ci bardzo:p Mam Nikona D50 Nie zieleniej, tylko wpadaj częściej:eviltong: Quote
an3czka Posted April 22, 2006 Author Posted April 22, 2006 PIKA napisał(a):Witaj Aniu :multi: Przeczytalam o próbach i szczerze wspólczuje :shake:, ale chociaz nie robicie z tego tragedii zyciowej i to jest super :multi: chyba nie, bo co bedzie focić ? :evil_lol: No bo kurde nie po to przeciez psa kupiłam, żeby go rozmnażać:lol: Wiadomo, że zawsze jest przykro z powodu niepowodzenia, ale co tam!:eviltong: O ja głupia! O fotkach Ozzulcowych jajek zapomniałam:oops: :p Quote
an3czka Posted April 22, 2006 Author Posted April 22, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):z kastracją to mamy czas , jeśli Ozzy dawałby jakiekolwiek powody związane ze zmianą charakteru , popędem zbytnim:razz:to wtedy tak , poza tym jeśli jednak nie trzeba by było to będziemy kontrolować czy wszystko z męskimi sprawami ok:razz:wiadomo pieski też mają czsem niemiłe przypadłości :cool1: Ozzy ma charakter wspaniały/ w chwili obecnej/ i byłby świetnym materiałem na reproduktora , ale niestety nie miałabym sumienia narażać kolejnych psiaków na męczarnie związane z alergią , sama nie wiem skąd ona u niego bo trudno dociec bo tak czy siak i tak to mój najukochańszy Mordulec:loveu: Ja nie mam problemu z tym, że bez jajek to tak niemęsko czy coś. Raczej myślę, że jajka to część składowa kochanego psiaka i bez nich tak łyso... Ale to chyba każdemu tak się wydaje. Z suczkami lepsza sprawa:razz: Quote
an3czka Posted April 22, 2006 Author Posted April 22, 2006 olcha napisał(a):Ja też :multi: :multi: :multi: :klacz: Moja sunia też już nie będzie ani wystawiana ani tym bardziej rozmnażana (kłopoty z rzepkami). No i fajnie, bo cieczka z głowy!:multi: Strasznie to męczace nie? Quote
URIA Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 an3czka napisał(a): Nie zieleniej, tylko wpadaj częściej:eviltong: No wiesz teraz to juz mam subskrypcję na ten wątek:loveu: Quote
an3czka Posted April 22, 2006 Author Posted April 22, 2006 URIA napisał(a):No wiesz teraz to juz mam subskrypcję na ten wątek:loveu: ...Co jeszcze nie gwarantuje, że będzesz wpadać:eviltong: Quote
URIA Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Nie dość, że będę wpadac to jeszcze KOMENTOWAĆ:diabloti: Quote
an3czka Posted April 22, 2006 Author Posted April 22, 2006 URIA napisał(a):Nie dość, że będę wpadac to jeszcze KOMENTOWAĆ:diabloti: A proszę bardzo! A że tak spytam. Gdzie Was mozna pooglądać?:razz: Quote
Recommended Posts