Gosiek Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 ach jakie piękne zdjecie :loveu: - do wywołania w dużym formacie, rameczki i na ścianę :p Aniu - zaczynam popadać powoli w dołek :shake: ;) Zdjęcia są prześliczne ... zajaczek cudny :loveu: Quote
olcha Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 Gosiek napisał(a): ach jakie piękne zdjecie :loveu: - do wywołania w dużym formacie, rameczki i na ścianę :p Aniu - zaczynam popadać powoli w dołek :shake: ;) Zdjęcia są prześliczne ... zajaczek cudny :loveu: Gosiek, a ja znów Cię znajduję w innej galerii narzekającą! :mad: Twoje zdjęcie są Ś L I C Z N E !!! an3czka, a zdjęcie rzeczywiście na ścianę :loveu: Quote
an3czka Posted April 21, 2006 Author Posted April 21, 2006 Gosiek napisał(a): ach jakie piękne zdjecie :loveu: - do wywołania w dużym formacie, rameczki i na ścianę :p Aniu - zaczynam popadać powoli w dołek :shake: ;) Zdjęcia są prześliczne ... zajaczek cudny :loveu: A wiesz Gosiu, że również o rameczkach myślałam:p Co do zajączka, to mieliśmy wieeeeeelkie szczęście, że podszedł tak blisko:p I nie popadaj w żaden dołek, bo kto bedzie piękne zdjęcia robił:shake: Quote
an3czka Posted April 21, 2006 Author Posted April 21, 2006 olcha napisał(a):Gosiek, a ja znów Cię znajduję w innej galerii narzekającą! :mad: Twoje zdjęcie są Ś L I C Z N E !!! an3czka, a zdjęcie rzeczywiście na ścianę :loveu: Straszna z Niej maruda... Olcha dzięki:p Quote
an3czka Posted April 21, 2006 Author Posted April 21, 2006 Ale dzisiaj upalny dzień. W krótkim rękawku chodzilismy. Basco zaczyna niechętnie wchodzić po spacerze do auta. Trzeba wczesniej samochód chłodzić, bo inaczej ani rusz!:lol: Po powrocie do domu padł!:lol: Dzisiejsze zdjęcia... Quote
Teklunia Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 czesc Aniu! Twoje zdjecia sa coraz lepsze!!! Swietna motylki i pszczołki, a Basco... to po prostu Basco :) Quote
an3czka Posted April 21, 2006 Author Posted April 21, 2006 Teklunia napisał(a):czesc Aniu! Twoje zdjecia sa coraz lepsze!!! Swietna motylki i pszczołki, a Basco... to po prostu Basco :) Kasiu dzięki. Staram sie bardzo:p Quote
an3czka Posted April 21, 2006 Author Posted April 21, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):śliczne ale się zziajałem :razz: Aluś bo dziś bardzo gorąco:lol: Quote
malawaszka Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 an3czko z jakiej hodowli masz Basco? namawiam siostrę na weimara i szukam hodowli gdzieś w okolycy ;) noo i za ile można kupić w hodowli weimarka niewystawowego? Quote
Nugatowa Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 an3czka napisał(a): ooo Pszczólka :razz: :cool3: an3czka napisał(a): Ale rózowy jezorasek :loveu: :loveu: Ogon w jedną strone, uszyska w druga i caly Tabasco jeszcze w inną:evil_lol: :lol: Ania czy wy jutro macie Próby Polowe??:cool3: Quote
an3czka Posted April 21, 2006 Author Posted April 21, 2006 Nugatowa napisał(a):ooo Pszczólka :razz: :cool3: Ale rózowy jezorasek :loveu: :loveu: Ogon w jedną strone, uszyska w druga i caly Tabasco jeszcze w inną:evil_lol: :lol: Ania czy wy jutro macie Próby Polowe??:cool3: Taaa. Jak pedzi, to dziwnie czasami wygląda. Mamy próby, mamy:p Quote
Gosiek Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 Aniu - cudne :loveu: Na jakich ustawieniach robiłaś tą fotkę? :cool1: Dziś naprawdę letnia pogoda - wrecz gorąco - wspaniale siedziało dsię w ogródku :razz: Quote
an3czka Posted April 21, 2006 Author Posted April 21, 2006 Gosiek napisał(a): Aniu - cudne :loveu: Na jakich ustawieniach robiłaś tą fotkę? :cool1: Dziś naprawdę letnia pogoda - wrecz gorąco - wspaniale siedziało dsię w ogródku :razz: Gosiu dziękuję. Ustawienia...hmmmm... Ja sie nie znam na tym jeszcze, więc przeważnie robię na P :eggface: Zazdroszczę ogródka. Ja mam tylko marny taras:angryy: Quote
PIKA Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 an3czka napisał(a):To zdjęcie istnieje tylko dlatego, że mąż w porę go zauważył, w porę złapaliśmy psa i kucnęlismy. Zając dopiero po chwili nas poczuł i dzięki temu udało się zrobić zdjęcia:lol: To dobrze, ze złapaliście psa, :lol: Bo by bylo pewnie zdjęcie psa goniącego zająca :evil_lol: Ojjjj jakbym teraz wpadl do siakiejś wody :razz: Quote
Gosiek Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 an3czka napisał(a):Gosiu dziękuję. Ustawienia...hmmmm... Ja sie nie znam na tym jeszcze, więc przeważnie robię na P :eggface: Zazdroszczę ogródka. Ja mam tylko marny taras:angryy:ha.. tarasik też super sprawa.. za to masz fantastyczne tereny spacerowe jak widać na fotkach a u mnie? Ulice, chaszcze, budowa bloków.. ech Quote
Nugatowa Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 an3czka napisał(a):Taaa. Jak pedzi, to dziwnie czasami wygląda. Mamy próby, mamy:p No patrz to sie spotkamy :razz: :cool3: ? Bardzo się ciesze basculec zostanie wyglaskany :loveu: Quote
anetta Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 Ahhahaha aahahahahahahahaha http://i17.photobucket.com/albums/b91/an3czka/spacer/kwiecien/18%20kwiecien/DSC_0035.jpg To jst fota roku :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: Aneczka, przecudne zdjecia udaje Cie sie robic :shiny: Quote
Gosiek Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 an3czka napisał(a):Straszna z Niej maruda... JA? Maruda? ależ skad :shake: ja tylko piszę co uważam i już :diabloti: Aniu - skoro robisz takie zdjecia na "P" to juz sie nie mogę doczekać jak zaczniesz robic zdjecia na manualu :cool1: Quote
an3czka Posted April 21, 2006 Author Posted April 21, 2006 Dziewczyny dzięki wielkie! Jesteście kochane!:loveu: PIKA napisał(a):To dobrze, ze złapaliście psa, :lol: Bo by bylo pewnie zdjęcie psa goniącego zająca :evil_lol: Basco nie goni:lol: A nawet gdyby, to nie sądzę, żebym miała taki refleks...niestety:cool1: PIKA napisał(a):Ojjjj jakbym teraz wpadl do siakiejś wody :razz: Wpada nieustannie:p Płynie tam taki "strumyczek". Basco zawsze się do niego ładuje:lol: Gosiek napisał(a):ha.. tarasik też super sprawa.. za to masz fantastyczne tereny spacerowe jak widać na fotkach a u mnie? Ulice, chaszcze, budowa bloków.. ech Tak, tylko mam ciągle jakieś pety, śmieci albo zabawki dzieciece:angryy:. Ostatnio Basco znalazł sobie małą, zieloną piłeczkę. Piłeczka miała krótki żywot:diabloti: Na spacer też musimy dojechać, nie ma tak dobrze:cool1: Nugatowa napisał(a):No patrz to sie spotkamy :razz: :cool3: ? Bardzo się ciesze basculec zostanie wyglaskany :loveu: Przekażę Basco:p anetta napisał(a):Ahhahaha aahahahahahahahaha http://i17.photobucket.com/albums/b9...n/DSC_0035.jpg To jst fota roku :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: Aneczka, przecudne zdjecia udaje Cie sie robic :shiny: Dziękuję bardzo:p Dziewczyny nie wiem jak u Was, ale u nas inwazja kleszczy!! Chwilę po tym, jak wysiedlismy z auta, Przemek miał już na nogawce dwa kleszcze! Z Basco ciągle ściągaliśmy, potem w domu go dokładnie obejrzelismy i zdjęlismy ze dwa. byłam pewna, że to koniec i nagle patrze, a tu po głowie mu trzy spacerują! A jak one sie szybko poruszają jak widzą zbliżającą się rękę!! Fuj! Aż mnie wszystko swędzi:angryy: Quote
an3czka Posted April 21, 2006 Author Posted April 21, 2006 Gosiek napisał(a):JA? Maruda? ależ skad :shake: ja tylko piszę co uważam i już :diabloti: Aniu - skoro robisz takie zdjecia na "P" to juz sie nie mogę doczekać jak zaczniesz robic zdjecia na manualu :cool1: Dobrze "Niemarudo":eviltong: Gosiu jakoś do manualu się nie spieszę...Nie czuję się jeszcze na siłach:roll: Quote
Nugatowa Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 zgadzam sie inwazja kleszczy!!! :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: one sa okropne :shake: :shake: :shake: Basco pewnie pierwsze miejsce :cool3: :cool3: hihihihi Noi to zobacze tego fafulca kochanego :loveu: Quote
Recommended Posts