an3czka Posted April 19, 2006 Author Posted April 19, 2006 Ewa_17 napisał(a):faktycznie ujecie rewelacyjne :cool3: :evil_lol: Dzięki Ewa Quote
an3czka Posted April 19, 2006 Author Posted April 19, 2006 Nugatowa napisał(a)::roflt: :roflt: :roflt: :roflt: Spadłam z krzesła.... Tak sobnie myśle ze to nowoczesna sygnalizacja zwierzyny :lol: :cool3: Musze spróbować z Nugatem :eviltong: A tak wogóle to czolem :bye: :bye: Spróbuj i daj znać jak poszło:lol: Quote
KaRa_ Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Gdzie tak pedzi? Ta fotka jest swietna:lol: :lol: :lol: Co za mina,co za oczy:lol: :crazyeye: Quote
bigos Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: Quote
dbsst Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 an3czka napisał(a):Debe co na to powiesz?:cool3: co ja na to powiem.................myślałam że to Basco ato jest POKEMON jakis hahahahhahaha nie to nie jest pokemon to jest WIELK A maskotka ktora pogieło po praniu hahahahhahahahaa SUPER fota :klacz: oplułam kawą monitor (dobrze że nie ma TZ bo by mnie tą reszteke kawy za portki wlał) a ta bardzo romantic :loveu: i tu widac ze to galeria Basco tabasco a nie wywirowanego stwora :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
PIKA Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 :roflt: :roflt: a czegóz on sie tak wystraszył :roflt: :roflt: Quote
dbsst Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 PIKA napisał(a)::roflt: :roflt: a czegóz on sie tak wystraszył :roflt: :roflt: myszy :evil_lol: Quote
an3czka Posted April 19, 2006 Author Posted April 19, 2006 Dziewczyneczki kochane cieszę się bardzo, że Wam się podoba:lol: Jeśli Was ciekawi, co skłoniło mojego kochanego pieska do zrobienia tak głupkowatej pozy, to powiem, że prawdopodobnie trawka, którą widać w górnym, lewym rogu:p Mój pies to taki głupi nie jest, żeby ot tak robić za błazna, to już prawie dwuletni mężczyzna!, więc trzeba go troszkę prowokować:evil_lol: Debe dla zachowania równowagi muszę też wstawiać takie "normalne" zdjęcia:lol: Quote
PiotrekJ Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Cześć :lol: ... Aniu, a co Ciebie tu tak dużo? :crazyeye: :cool3: :cool3: Quote
an3czka Posted April 19, 2006 Author Posted April 19, 2006 PiotrekJ napisał(a):Cześć :lol: ... Aniu, a co Ciebie tu tak dużo? :crazyeye: :cool3: :cool3: Cześć A ja wiem?:lol: Quote
PiotrekJ Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 an3czka napisał(a):Cześć A ja wiem?:lol: Jeszcze chcemy :cool3: :cool3: :cool3: ... Quote
an3czka Posted April 19, 2006 Author Posted April 19, 2006 PiotrekJ napisał(a):Jeszcze chcemy :cool3: :cool3: :cool3: ... Nie ma wiecej:roll: Quote
PiotrekJ Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 an3czka napisał(a):Nie ma wiecej:roll: Jak to? :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Niemożliwe :shake: ... Quote
an3czka Posted April 19, 2006 Author Posted April 19, 2006 PiotrekJ napisał(a):Jak to? :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Niemożliwe :shake: ... Możliwe:lol: :lol: :lol: Quote
an3czka Posted April 20, 2006 Author Posted April 20, 2006 Witajcie! Oto kila dzisiejszych zdjęć:p Quote
Teklunia Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 an3czka napisał(a): fajny ten zajac... an3czka napisał(a): ...ale ten podoba mi sie bardziej :lol: Quote
an3czka Posted April 20, 2006 Author Posted April 20, 2006 Teklunia napisał(a):fajny ten zajac... ...ale ten podoba mi sie bardziej :lol: Hehehe. Ja też wolę tego drugiego:loveu: Quote
Honey Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 No, nooo.... coraz ładniejsze te fotki ! :loveu: Proszę o więcej ! :lol: Quote
olcha Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 No i chciałam cos napisać ale mi wywiało bo musiałam nadrabiać 5 stron :shake: ale za to jakich :multi: :loveu: W każdym razie miałam coś pisać o szalonych oczach, zającach, bażancicach, wodzie, słoneczku, drzewach, kwiatkach pięknie uchwyconych razem z pszczołami, ślicznej an3czce, Basco, dzikich kaczkach no i cholera reszty zapomniałam z wrażenia. Krótko pisząc - piękne. Quote
an3czka Posted April 20, 2006 Author Posted April 20, 2006 Honey napisał(a):No, nooo.... coraz ładniejsze te fotki ! :loveu: Proszę o więcej ! :lol: A dziękuje:p Może jutro będą nowe Quote
an3czka Posted April 20, 2006 Author Posted April 20, 2006 PIKA napisał(a):jaki fajowski zającek :loveu: To zdjęcie istnieje tylko dlatego, że mąż w porę go zauważył, w porę złapaliśmy psa i kucnęlismy. Zając dopiero po chwili nas poczuł i dzięki temu udało się zrobić zdjęcia:lol: Quote
an3czka Posted April 20, 2006 Author Posted April 20, 2006 olcha napisał(a):No i chciałam cos napisać ale mi wywiało bo musiałam nadrabiać 5 stron :shake: ale za to jakich :multi: :loveu: W każdym razie miałam coś pisać o szalonych oczach, zającach, bażancicach, wodzie, słoneczku, drzewach, kwiatkach pięknie uchwyconych razem z pszczołami, ślicznej an3czce, Basco, dzikich kaczkach no i cholera reszty zapomniałam z wrażenia. Krótko pisząc - piękne. Ależ dziękuję bardzo:loveu: Quote
Recommended Posts