Cimi Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 Behemot napisał(a):Ale że co? :confused: Olkowi się nudzi :diabloti:. Quote
Agga Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 Jakie piekne foty. Mało tu pisze, ale zaglądam aby zobaczyc ten wielki nochal- MIODZIO!!!!:loveu: :loveu: :loveu: No taki ma dobrze...pancia kocha swego pieska :cool3: Quote
PIKA Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 Cześć Aniu poświątecznie :multi: Wszystkie zdjęcia super fajne :loveu: ale na tym to Basco wygląda jakby mial rzygać :oops: :evil_lol: Quote
an3czka Posted April 19, 2006 Author Posted April 19, 2006 Behemot napisał(a):Naprawdę???? Jakoś mi to do Ciebie nie pasuje..... :shake: A jak Ci się udało rzucić? Chociaż... w sumie to nic trudnego, ja już rzucałam z 10 razy :evil_lol: Zdjęcia Basco polującego na pańcie jak zwykle fantastyczne! :loveu: Jarałam jak lokomotywa. Normalnie to około 1 paczki dziennie. Po pierwszym rzuceniu palenia, paliłam prawie dwie:lol:. Drugie rzucenie było już skuteczne:p. Miałam problemy z nogami, więc to było dodatkową motywacją. Już prawie 3 lata nie palę:lol: Cieszę się, że się zdjęcia podobają. Quote
an3czka Posted April 19, 2006 Author Posted April 19, 2006 Marysia_i_gończy napisał(a):Ufff, no to dobrze, że już nie kuleje, pewnie się gdzieś uderzył i tyle :) A siano, no cóż, głodzisz psa - wydało się :razz: Patrząc na te wodne fotki odkryłam, że Basco ma ogon :multi: :multi: WOW. Ja to mam refleks :mad: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Pozdrawiam Marysia z połamańcem Też tak myślę, że gdzieś się walnął albo coś sobie naciągnął. No głodzę go, głodzę! Chudy szybciej biega:evil_lol: Bardzo się cieszę z Twojego odkrycia:lol: Quote
an3czka Posted April 19, 2006 Author Posted April 19, 2006 Behemot napisał(a):Ale że co? :confused: A ja też nie wiem:lol: Quote
an3czka Posted April 19, 2006 Author Posted April 19, 2006 Teklunia napisał(a):ile Ani sie ukazalo!!! :-o a tak rzadko sie pokazywala do tej pory... no i sa te supermodne kaloszki ;) a Behemot sie zakochala w Ani :eviltong: ;) No! Od kaloszków to mi się proszę odstosunkować!:lol: Kasiu o co chodzi z tym zakochaniem się? Coś Ci się pomieszało:eviltong: Quote
an3czka Posted April 19, 2006 Author Posted April 19, 2006 dbsst napisał(a):jeżu jakie ŚLICZNE czemu mój TZ mi nie robi takich fot :placz: ja wymiękam jakiego on ma psychola w oczach hahahahhaha Debe każ Mu robić, to będzie robił:lol: Psychola ma, oj ma. Później wstawię inne zdjęcie...Tam to ma dopiero psychola:lol: Quote
an3czka Posted April 19, 2006 Author Posted April 19, 2006 Agga napisał(a):Jakie piekne foty. Mało tu pisze, ale zaglądam aby zobaczyc ten wielki nochal- MIODZIO!!!!:loveu: :loveu: :loveu: No taki ma dobrze...pancia kocha swego pieska :cool3: Agga dziękuję i zapraszam częściej:p Quote
an3czka Posted April 19, 2006 Author Posted April 19, 2006 PIKA napisał(a):Cześć Aniu poświątecznie :multi: Wszystkie zdjęcia super fajne :loveu: ale na tym to Basco wygląda jakby mial rzygać :oops: :evil_lol: Pika witaj! Dziękuję bardzo. Na tym zdjęciu Basco przeżuwa trawkę :-D Quote
Teklunia Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 an3czka napisał(a):No! Od kaloszków to mi się proszę odstosunkować!:lol: Kasiu o co chodzi z tym zakochaniem się? Coś Ci się pomieszało:eviltong: nie moge sie od nich odstosunkowac, bo mnie sie podobaja szalenie i zazdroszcze ;) Quote
an3czka Posted April 19, 2006 Author Posted April 19, 2006 Teklunia napisał(a):nie moge sie od nich odstosunkowac, bo mnie sie podobaja szalenie i zazdroszcze ;) No ok:p Zdjęcia z dziś... Quote
Gosiek Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 cześć Aniu :p Bardzo mi się spodobało "polowanie na pańcię" :evil_lol: Jak miło Cię zobaczyć.. i taaką roześmianą :p Quote
an3czka Posted April 19, 2006 Author Posted April 19, 2006 Gosiek napisał(a):cześć Aniu :p Bardzo mi się spodobało "polowanie na pańcię" :evil_lol: Jak miło Cię zobaczyć.. i taaką roześmianą :p Cześć Gosiu! Mogłam się śmiać lub płakać i wybrałam to pierwsze. W trakcie takich zabaw w stylu "mordujemy pańcię" odgrywa się prawdziwa tragedia, moja tragedia. Nie mogę się od Basco opędzić. Raz z jednej atakuje, raz z drogiej strony:lol:. Pozostaje mi tylko robić dobrą minę do złej gry:evil_lol: Quote
an3czka Posted April 19, 2006 Author Posted April 19, 2006 flashka-g napisał(a):swietne zdjecia:cool3: bomba! Dzięki! Twoje w avatarze też jest niezłe!:lol: :lol: :lol: Quote
Teklunia Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 an3czka napisał(a):Debe co na to powiesz?:cool3: kosmita!!! :smhair2::scared: Quote
an3czka Posted April 19, 2006 Author Posted April 19, 2006 Teklunia napisał(a):kosmita!!! :smhair2::scared: Ciiiiii... Nie mów nikomu:eviltong: Quote
Gosiek Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 an3czka napisał(a):Debe co na to powiesz?:cool3: hahahaha natychmiast nominuj na zdjęcie kwietnia !!! Quote
Behemot Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Gosiek napisał(a):hahahaha natychmiast nominuj na zdjęcie kwietnia !!! An3czka, nie fatyguj się, ja to zaraz zrobię :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: przepadam za nominowaniem Basca, a akurat została mi jeszcze jedna nominacja w tym miesiącu :lol: Quote
Ewa_17 Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 faktycznie ujecie rewelacyjne :cool3: :evil_lol: Quote
Nugatowa Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 an3czka napisał(a):Debe co na to powiesz?:cool3: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: Spadłam z krzesła.... Tak sobnie myśle ze to nowoczesna sygnalizacja zwierzyny :lol: :cool3: Musze spróbować z Nugatem :eviltong: A tak wogóle to czolem :bye: :bye: Quote
an3czka Posted April 19, 2006 Author Posted April 19, 2006 Behemot napisał(a):An3czka, nie fatyguj się, ja to zaraz zrobię :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: przepadam za nominowaniem Basca, a akurat została mi jeszcze jedna nominacja w tym miesiącu :lol: Ok dzięki:lol: Quote
Recommended Posts