dbsst Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 an3czka napisał(a):A... To jeszcze an3czkę wkleję :-D mmmmmmmmmmmmmmmmm nic tylko się zakochać :loveu: powiem brzydko zajebiste Quote
an3czka Posted April 18, 2006 Author Posted April 18, 2006 dbsst napisał(a):mmmmmmmmmmmmmmmmm nic tylko się zakochać :loveu: Mężuś mi zrobił:lol: Quote
an3czka Posted April 18, 2006 Author Posted April 18, 2006 dbsst napisał(a): powiem brzydko zajebiste Hehe. To nie jest brzydko:lol: Quote
Behemot Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 an3czka napisał(a):A... To jeszcze an3czkę wkleję :-D An3czko! Usta Twe jako ten płatek róży! Cera - jak krew z mlekiem. Oczy jak orzechy laskowe. Włosy - łan pszenicy! A tak w ogóle to zaraz się zapluję ze zwykłej, babskiej zawiści.... :cry: Quote
Behemot Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 A, i jeszcze zapomniałam dodać: rzęsy jak firanki brwi niczym skrzydła kruka. :happy1: Quote
an3czka Posted April 18, 2006 Author Posted April 18, 2006 Behemot napisał(a):An3czko! Usta Twe jako ten płatek róży! Cera - jak krew z mlekiem. Oczy jak orzechy laskowe. Włosy - łan pszenicy! A tak w ogóle to zaraz się zapluję ze zwykłej, babskiej zawiści.... :cry: Hahahahaha padłam właśnie hahahaha!!! Nie przesadzaj. Jak oglądam Twoje zdjęcie, to sobie myślę, że pierdoły opowiadasz:lol: Ps. Najbardziej mi się fragment o cerze podoba. Po tej zimie mam wyjątkowo beznadziejną, a coś do kosmetyczki nie mogę się wybrać:cool1: Quote
an3czka Posted April 18, 2006 Author Posted April 18, 2006 Behemot napisał(a):A, i jeszcze zapomniałam dodać: rzęsy jak firanki brwi niczym skrzydła kruka. :happy1: Buahahahahahahaha!!! Quote
Behemot Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 an3czka napisał(a): Ps. Najbardziej mi się fragment o cerze podoba. Po tej zimie mam wyjątkowo beznadziejną, a coś do kosmetyczki nie mogę się wybrać:cool1: Bardzo bym chciała mieć tak fatalną cerę :evil_lol: Quote
dbsst Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 widać że Mężuś kocha bo pięknie Cię upolował ;) an3czka napisał(a):Hehe. To nie jest brzydko:lol: wiem ale musze pozory zachowac bo młodzięży tu zagląda i zeby nie było ze burak jestem ;) ps to moje ulubione słowo okreslajace wszystko ;) Behemot :klacz: Quote
an3czka Posted April 18, 2006 Author Posted April 18, 2006 Behemot napisał(a):Bardzo bym chciała mieć tak fatalną cerę :evil_lol: No bo na zdjęciu tego nie widać, ale w rzeczywistości nie jest tak fajnie. Kiedyś w liceum miałam taką koleżankę, no ideał: idealna figura, piękne białe zęby, buźka śliczna, itp. Cerę miała boską. Z tego co mówiła, to w życiu może jedna, dwie krostki jest wyszły na twarzy, a jarała jak smok:lol: Gdzie ta sprawiedliwość? Quote
an3czka Posted April 18, 2006 Author Posted April 18, 2006 dbsst napisał(a): ps to moje ulubione słowo okreslajace wszystko ;) Hehehe ja też czasami z niego korzystam:lol: Quote
Cimi Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 Musisz zacząć jarać jak smok :evil_lol: :evil_lol:. Quote
Behemot Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 an3czka napisał(a): Cerę miała boską. Z tego co mówiła, to w życiu może jedna, dwie krostki jest wyszły na twarzy, a jarała jak smok:lol: Gdzie ta sprawiedliwość? Nie ma sprawiedliwości na tym świecie! :shake: Trochę się krygowałam - na szczęście nie mam żadnych problemów z cerą, chociaż tak jak Twoja koleżanka jaram jak smok (fuj! ble!) Quote
an3czka Posted April 18, 2006 Author Posted April 18, 2006 A teraz sesja "Szalony pies i polowanie na pańcię": Quote
an3czka Posted April 18, 2006 Author Posted April 18, 2006 Behemot napisał(a):Nie ma sprawiedliwości na tym świecie! :shake: Trochę się krygowałam - na szczęście nie mam żadnych problemów z cerą, chociaż tak jak Twoja koleżanka jaram jak smok (fuj! ble!) Ty jaraczko!:lol: Ja rzuciłam, ale też kopciłam Quote
an3czka Posted April 18, 2006 Author Posted April 18, 2006 Cimi napisał(a):Musisz zacząć jarać jak smok :evil_lol: :evil_lol:. Jarałam i nic nie pomogło:lol: Quote
Behemot Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 an3czka napisał(a):Ty jaraczko!:lol: Ja rzuciłam, ale też kopciłam Naprawdę???? Jakoś mi to do Ciebie nie pasuje..... :shake: A jak Ci się udało rzucić? Chociaż... w sumie to nic trudnego, ja już rzucałam z 10 razy :evil_lol: Zdjęcia Basco polującego na pańcie jak zwykle fantastyczne! :loveu: Quote
Marysia_i_gończy Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 Ufff, no to dobrze, że już nie kuleje, pewnie się gdzieś uderzył i tyle :) A siano, no cóż, głodzisz psa - wydało się :razz: Patrząc na te wodne fotki odkryłam, że Basco ma ogon :multi: :multi: WOW. Ja to mam refleks :mad: an3czka napisał(a): :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Pozdrawiam Marysia z połamańcem Quote
Behemot Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 olekg18 napisał(a): o to agatka od fionki :D Ale że co? :confused: Quote
Teklunia Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 an3czka napisał(a): I po polowaniu... ile Ani sie ukazalo!!! :-o a tak rzadko sie pokazywala do tej pory... no i sa te supermodne kaloszki ;) Behemot napisał(a):An3czko! Usta Twe jako ten płatek róży! Cera - jak krew z mlekiem. Oczy jak orzechy laskowe. Włosy - łan pszenicy! a Behemot sie zakochala w Ani :eviltong: ;) Quote
dbsst Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 an3czka napisał(a): I po polowaniu... jeżu jakie ŚLICZNE czemu mój TZ mi nie robi takich fot :placz: ja wymiękam jakiego on ma psychola w oczach hahahahhaha Quote
Behemot Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 Teklunia napisał(a): a Behemot sie zakochala w Ani :eviltong: ;) No i wielkie aj waj! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts