an3czka Posted April 17, 2006 Author Posted April 17, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::cool1:prosiłem o wykałaczkę :cool3: ...nie dali, to se sam zorganizowałem:evil_lol: Quote
an3czka Posted April 17, 2006 Author Posted April 17, 2006 ...Popołudniu pojechaliśmy nad wodę. Pogoda była wspaniała...słońce mocno świeciło, powiewał lekki wiaterek... Quote
dbsst Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 an3czka napisał(a):Żeby roziwać wszelkie wątpliwości... :eviltong: coz za swiateczne zdjecie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
an3czka Posted April 17, 2006 Author Posted April 17, 2006 dbsst napisał(a):coz za swiateczne zdjecie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: No! Wstrzeliłam się z nim w tematykę świąteczną:lol: Quote
Nugatowa Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 an3czka napisał(a): Czaaaaaaaaad :-o :-o :-o :multi: :multi: :multi: Aniu zdjecia sa wspaniale ja tak niesmialo zapytam czy ta wspaniala sceneria to Kryspinów :oops: :oops: :loveu: ? Quote
an3czka Posted April 17, 2006 Author Posted April 17, 2006 Nugatowa napisał(a):Czaaaaaaaaad :-o :-o :-o :multi: :multi: :multi: Aniu zdjecia sa wspaniale ja tak niesmialo zapytam czy ta wspaniala sceneria to Kryspinów :oops: :oops: :loveu: ? Cześć Nugatowa i dzięki. Nie, to Przylasek:p Quote
Nugatowa Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 an3czka napisał(a):Cześć Nugatowa i dzięki. Nie, to Przylasek:p aaa juz myslałam my dzisiaj plywliśmy w kRyspinowie ale skonczyło sie mokro :mad: :mad: nugat nabil sie na haczyk Panu wędkarzowi :oops: i nie bylo zbyt wesolo musialam cholować bialasa :watpliwy: :watpliwy: :lying: Quote
Gosiek Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 cześć Aniu - witam poswiątecznie - jak tam po obżarstwie sie czujesz? zdjecia sa przepiekne :loveu: a miny Basco powalające :lol::lol::lol: weimarki sa neisamowite pod tym względem :p Quote
an3czka Posted April 18, 2006 Author Posted April 18, 2006 Nugatowa napisał(a):aaa juz myslałam my dzisiaj plywliśmy w kRyspinowie ale skonczyło sie mokro :mad: :mad: nugat nabil sie na haczyk Panu wędkarzowi :oops: i nie bylo zbyt wesolo musialam cholować bialasa :watpliwy: :watpliwy: :lying: Uuuu to trzeba uważać:shake: Quote
an3czka Posted April 18, 2006 Author Posted April 18, 2006 Gosiek napisał(a):cześć Aniu - witam poswiątecznie - jak tam po obżarstwie sie czujesz? zdjecia sa przepiekne :loveu: a miny Basco powalające :lol::lol::lol: weimarki sa neisamowite pod tym względem :p Witaj Gosiu. Generalnie czuję się bardzo dobrze, może dlatego, że się nie obżarłam, a przynajmniej nie tak strasznie:lol: W Świętam zawsze zjadam tylko jeden posiłek-właśnie ten główny i może dlatego jakoś się trzymam:cool3: Dziękuję za wszystkie pochwały:buzi: Quote
Teklunia Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 an3czka napisał(a): czesc Aniu :) swietne zdjecia! wygladaja tak jakos "letnio" :lol: Quote
an3czka Posted April 18, 2006 Author Posted April 18, 2006 Teklunia napisał(a):czesc Aniu :) swietne zdjecia! wygladaja tak jakos "letnio" :lol: Kasiu witaj! Właśnie wczoraj było tak prawie letnio. Piękne, mocne słońce, cudownie odbijające się w wodzie, ćwierkające ptaki...mmmmm...:lol: Quote
dbsst Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 an3czka napisał(a): mistrzostwo świata :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Aneczka od jajeczka napisał(a): No! Wstrzeliłam się z nim w tematykę świąteczną:lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
an3czka Posted April 18, 2006 Author Posted April 18, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):ale miło .......... Pięnie wczoraj było, pięknie. Dzisiaj niestety... Quote
an3czka Posted April 18, 2006 Author Posted April 18, 2006 dbsst napisał(a):mistrzostwo świata :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Debe dziękuję:p Quote
dbsst Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 an3czka napisał(a):Debe dziękuję:p alez nie za ma co to płynący zachwyt z serca :loveu: w zamian jakąś jeszcze foteczke poprosze :cool1: Quote
Cimi Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 Boskie :loveu:. Tak trochę słoneczka i ten plusk łapami w wodę i cudne zdjęcie Basco :loveu:. Quote
an3czka Posted April 18, 2006 Author Posted April 18, 2006 Cimi napisał(a): Boskie :loveu:. Tak trochę słoneczka i ten plusk łapami w wodę i cudne zdjęcie Basco :loveu:. Dziękuję! Strasznie się ciesze że udało mi się trafić na taką pogodę:p Quote
an3czka Posted April 18, 2006 Author Posted April 18, 2006 dbsst napisał(a):alez nie za ma co to płynący zachwyt z serca :loveu: w zamian jakąś jeszcze foteczke poprosze :cool1: A proszę. Autorstwa męża mojego kochanego (i jedynego:evil_lol:) Quote
an3czka Posted April 18, 2006 Author Posted April 18, 2006 I jeszcze takie: "Znalazłem w wodzie kijek" Quote
Recommended Posts