an3czka Posted April 9, 2006 Author Posted April 9, 2006 anetta napisał(a):Dobra, dobra, Ty tu nie sciemniaj. Kazdy tam mowi, a potem nie moze sie doczekac kolejnych zawodow :evillaug: Tak to juz jest, jak agility to juz na cale zycie :grin: :lol: Wiem co mowie :cool1: Widze za Basco ma podzielna uwage http://i17.photobucket.com/albums/b91/an3czka/spacer/kwiecien/09%20kwiecien/Obraz015.jpg :lol: Na dzień dzisiejszy traktuję to zdecydowanie rekreacyjnie. Nie Ćwiczymy regularnie i ogólnie raczej mało. Basco pokonuje te przeszkody, które lubi (najbardziej stacjonaty, itp.) i tak właśnie te nasze treningu wyglądają:lol: Wczoraj pierwszy raz po długiej przerwie usiłowałam go "zaprosi" na kładkę - tragedia:lol:, ale co tam! Quote
Gosiek Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 an3czka napisał(a):Hihihi. Coś w tym jest. Wszędzie chcę aparat braĆ :roll: :lol: dokładnie tak :evil_lol: ja mam tak samo... mąż sie ze mnie nabija ze maniaczka jestem :diabloti: Quote
an3czka Posted April 9, 2006 Author Posted April 9, 2006 Gosiek napisał(a):dokładnie tak :evil_lol: ja mam tak samo... mąż sie ze mnie nabija ze maniaczka jestem :diabloti: Ja też czasami słucham, że ciągle ten aparat ze sobą noszę, i że na spacerach trzeba na mnie czekaĆ :evil_lol: Quote
an3czka Posted April 9, 2006 Author Posted April 9, 2006 anetta napisał(a):Aneczka, grunt zeby sie nie poddawac :fadein: Nie poddaję się, choĆ przyznam, że czasami mi się nie chce:lol: Quote
Patka Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 piekne fotki !! te uszy tańczą mu niemal jak u Baseta :evil_lol: Quote
an3czka Posted April 10, 2006 Author Posted April 10, 2006 Patka napisał(a):piekne fotki !! te uszy tańczą mu niemal jak u Baseta :evil_lol: Dziękuję. Uszyska faktycznie do Basseta podobne. Uwielbiam je:loveu: Quote
an3czka Posted April 10, 2006 Author Posted April 10, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::multi:EXTRA Dzięki Aluś! Quote
Teklunia Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 an3czka napisał(a): buszujacy w zbozu :lol: Aniu, czy to znaczy, ze aparat powrocil do swojej prawowitej wlascicielki? :lol: Quote
an3czka Posted April 10, 2006 Author Posted April 10, 2006 Teklunia napisał(a):buszujacy w zbozu :lol: Aniu, czy to znaczy, ze aparat powrocil do swojej prawowitej wlascicielki? :lol: Nie Kasiu. To znaczy, że kupiłam nowy (a racze Bruce mi kupił:buzi: ):lol: Tamten, gdy wróci już z Wawy, zostanie sprzedany. Quote
Teklunia Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 an3czka napisał(a):Nie Kasiu. To znaczy, że kupiłam nowy (a racze Bruce mi kupił:buzi: ):lol: Tamten, gdy wróci już z Wawy, zostanie sprzedany.no ladnie :p calkiem przyjemne prezenciki Ci maz daje :lol: Quote
an3czka Posted April 10, 2006 Author Posted April 10, 2006 Teklunia napisał(a):no ladnie :p calkiem przyjemne prezenciki Ci maz daje :lol: No. Kochany z Niego mąż:loveu: Dzisiaj tak byłam podniecona aparatem, że Mu daĆ nie chciałam, żeby sobie popstrykał:oops: Quote
PiotrekJ Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 an3czka napisał(a): Bardzo mi się ta foteczka podoba :p ... Quote
olcha Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 :Cool!: :Cool!: :Cool!: An3czka ma nowy aparat! Wszytsko dzięki Bruce'owi Wszechmogącemu :evil_lol: A dlaczego na każdym zdjęciu przewija się motyw butelki? :roll: :evil_lol: Quote
an3czka Posted April 11, 2006 Author Posted April 11, 2006 Cimi napisał(a): Bosskie :loveu:.. ten jego chwyt :loveu:. Tutaj kij był w trakcie wpadania do dzioba:evil_lol: Quote
an3czka Posted April 11, 2006 Author Posted April 11, 2006 PiotrekJ napisał(a):Bardzo mi się ta foteczka podoba :p ... No. Mi też. Tylko ta głowa jeszcze mała jest:evil_lol: Ma rosnąĆ do 4 roku życia, więc jeszcze ma czas:eviltong: Quote
an3czka Posted April 11, 2006 Author Posted April 11, 2006 olcha napisał(a)::Cool!: :Cool!: :Cool!: An3czka ma nowy aparat! Wszytsko dzięki Bruce'owi Wszechmogącemu :evil_lol: A dlaczego na każdym zdjęciu przewija się motyw butelki? :roll: :evil_lol: Na każdym? A bo my butelki bardzo lubimy:lol: Quote
PiotrekJ Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 Cześć Aniu :cool3: ... an3czka napisał(a):Dzisiaj tak byłam podniecona aparatem, że Mu daĆ nie chciałam:oops: To Bruce tak się stara, a Ty mu dać nie chcesz :shake: :evil_lol: :evil_lol: :eviltong: ... Quote
an3czka Posted April 11, 2006 Author Posted April 11, 2006 PiotrekJ napisał(a):Cześć Aniu :cool3: ... To Bruce tak się stara, a Ty mu dać nie chcesz :shake: :evil_lol: :evil_lol: :eviltong: ... Hehehe:lol: No nie chciałam. Podła baba ze mnie:razz: Quote
Recommended Posts