an3czka Posted April 9, 2006 Author Posted April 9, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Witaj Aniu :multi: :multi: Ale fajnie, że jestes i jak zwykle super zdjęcia wstawiłaś :multi: :multi: rewelacja - Basco jest po prostu swietny i jaki skoczny :loveu: :loveu: Daguś dziękuję za komplementy!:lol: Za chwilę wybieramy się na następny spacer. Może uda się coś pstryknąc:razz: Quote
olcha Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 [quote name='an3czka']Gen "kaczki", albo "ryby":lol: Kilka z wczorajszego Agility... :multi: :multi: :multi: Świetne foty! Quote
Gosiek Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 cześć Aniu - suuuuuper te ujecia z Agilty :multi::multi::multi: No i krokusika fajnego ufociłaś.. rano są zawsze zwinięte.. a gdy tylko pojawi sie słonko to pięknie płatki rozkładają :loveu: Quote
anetta Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Wooow, a gdzie trenujecie? :biggrina: Basco jaka ma powazna i skupiona minke :lol: Quote
żabka Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 [quote name='an3czka']Gen "kaczki", albo "ryby":lol: Kilka z wczorajszego Agility... :lying: :klacz: :klacz: :klacz: Skoczny Basco :loveu: Quote
Honey Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 an3czka napisał(a):Gen "kaczki", albo "ryby":lol: Kilka z wczorajszego Agility... Ale super fotki ! :loveu: Chyba trzeba rozwijać jego talenty ? To na jakich zawodach was zobaczę ? :razz: Quote
an3czka Posted April 9, 2006 Author Posted April 9, 2006 Olcha, Pysia, Patka Dziękuję:p Gosiek napisał(a):cześć Aniu - suuuuuper te ujecia z Agilty :multi::multi::multi: No i krokusika fajnego ufociłaś.. rano są zawsze zwinięte.. a gdy tylko pojawi sie słonko to pięknie płatki rozkładają :loveu: Dziękuję. Na kwiatkach się słabo znam... Nawet nie wiedziałam, że to krokus:eggface: anetta napisał(a):Wooow, a gdzie trenujecie? :biggrina: Basco jaka ma powazna i skupiona minke :lol: www.agility.krakow.pl -Tu trenujemy. Basco taki skupiony bo piłeczka mu przed nosem leci:lol: żabka napisał(a)::lying: :klacz: :klacz: :klacz: Skoczny Basco :loveu: No:cool3: Honey napisał(a):Ale super fotki ! :loveu: Chyba trzeba rozwijać jego talenty ? To na jakich zawodach was zobaczę ? :razz: Dzięki! My tak tylko rekreacyjnie, od czasu do czasu skaczemy. Na zawody raczej się nie wybierzemy... Quote
an3czka Posted April 9, 2006 Author Posted April 9, 2006 Dzisiaj miałam jakiś taki romantyczny nastrój, bo skupiałam się głównie na zachodzie słońca:lol: I na koniec Basco... Quote
PiotrekJ Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 No prosze, wróciła wreszcie Dogomaniaczka marnotrawna :razz: ... Cześć :p ... Quote
an3czka Posted April 9, 2006 Author Posted April 9, 2006 PiotrekJ napisał(a):No prosze, wróciła wreszcie Dogomaniaczka marnotrawna :razz: ... Cześć :p ... Że jaka?:razz: CześĆ Quote
PiotrekJ Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 an3czka napisał(a):Że jaka?:razz: CześĆ Tak, która pojawia się tu co 3 dni :mad: ;) ... Quote
an3czka Posted April 9, 2006 Author Posted April 9, 2006 PiotrekJ napisał(a):Tak, która pojawia się tu co 3 dni :mad: ;) ... No wiesz! Tak się czepiaĆ?!:eviltong: Quote
PiotrekJ Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 an3czka napisał(a):No wiesz! Tak się czepiaĆ?!:eviltong: Ale to tak ze szczerego serca :cool3: :cool3: :eviltong: ... Quote
an3czka Posted April 9, 2006 Author Posted April 9, 2006 PiotrekJ napisał(a):Ale to tak ze szczerego serca :cool3: :cool3: :eviltong: ... Dziękuję Ci bardzo!:mad: Quote
AlKil Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 faktycznie jakoś tutaj romantycznie...:eviltong: Quote
PiotrekJ Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 an3czka napisał(a):Dziękuję Ci bardzo!:mad: Ależ nie ma za co, przecież wiesz że dla Ciebie prawie wszystko :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
an3czka Posted April 9, 2006 Author Posted April 9, 2006 AlKil napisał(a):faktycznie jakoś tutaj romantycznie...:eviltong: No a jak? Zdjęcia robią swoje:lol: PiotrekJ napisał(a):Ależ nie ma za co, przecież wiesz że dla Ciebie prawie wszystko :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Dowcipniś...:obrazic: :eviltong: Aluś dzięki!! Quote
an3czka Posted April 9, 2006 Author Posted April 9, 2006 Gosiek napisał(a): cuuuudo po prostu :loveu: Dziękuję i bardzo się cieszę, że się podoba. Miałam szczęście, że na taki zachód trafiłam:lol: Quote
Gosiek Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 an3czka napisał(a):Dziękuję i bardzo się cieszę, że się podoba. Miałam szczęście, że na taki zachód trafiłam:lol: hmm jeśli tak chcesz to nazwać ;) Aniu - Ty po prostu złapałaś bakcyla fotografowania i wszędzie szukasz obiektów do zdjęć... witam w klubie :lol: Quote
an3czka Posted April 9, 2006 Author Posted April 9, 2006 Gosiek napisał(a):hmm jeśli tak chcesz to nazwać ;) Aniu - Ty po prostu złapałaś bakcyla fotografowania i wszędzie szukasz obiektów do zdjęć... witam w klubie :lol: Hihihi. Coś w tym jest. Wszędzie chcę aparat braĆ :roll: :lol: Quote
anetta Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Na zawody raczej się nie wybierzemy... Dobra, dobra, Ty tu nie sciemniaj. Kazdy tam mowi, a potem nie moze sie doczekac kolejnych zawodow :evillaug: Tak to juz jest, jak agility to juz na cale zycie :grin: :lol: Wiem co mowie :cool1: Widze za Basco ma podzielna uwage http://i17.photobucket.com/albums/b91/an3czka/spacer/kwiecien/09%20kwiecien/Obraz015.jpg :lol: Quote
Recommended Posts