an3czka Posted April 6, 2006 Author Posted April 6, 2006 [quote name='KaRa_TC'] Alez on plywa:crazyeye: Musial miec niezla frajde:cool3: On uwielbia pływać:lol: Quote
an3czka Posted April 6, 2006 Author Posted April 6, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']a może do klubu morsa się już zapisała :razz: Cześc Aniu :multi: Nie. Jeszcze nie:lol: Quote
PiotrekJ Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 Cześć :cool3: ... [quote name='an3czka']Cześć Dzięki za dobre chęci, ale może lepiej poczekam, aż sam wróci:p Nie ufasz Nam? :placz: :placz: :placz: Quote
an3czka Posted April 7, 2006 Author Posted April 7, 2006 [quote name='PiotrekJ']Cześć :cool3: ... Nie ufasz Nam? :placz: :placz: :placz: Ja???:crazyeye: Ależ skąd;) Wygrzebałam dwa zdjątka, żebyście nas nie zapomnieli... Quote
an3czka Posted April 7, 2006 Author Posted April 7, 2006 [quote name='AlKil']O jaki długaśny jęzorek...:crazyeye: No a jaki ma być:lol: Musi nim wszędzie sięgnąć:cool3: Quote
Teklunia Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 hej hej :) [quote name='an3czka'] jakie rozdziawienie :D prawie migdalki widac ;) Quote
an3czka Posted April 7, 2006 Author Posted April 7, 2006 [quote name='Teklunia']hej hej :) jakie rozdziawienie :D prawie migdalki widac ;) Ale tylko "prawie":-D Quote
PiotrekJ Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 [quote name='an3czka'] Suuuuper :lol: :lol: :lol: ... Aniu, kiedy Ty się wreszcie skończysz przeprowadzać? :razz: Quote
an3czka Posted April 7, 2006 Author Posted April 7, 2006 [quote name='PiotrekJ']Suuuuper :lol: :lol: :lol: ... Aniu, kiedy Ty się wreszcie skończysz przeprowadzać? :razz: Piotruś ja jeszcze nie zaczęłam:lol: Tzn. cały czas remontujemy nowe mieszkanie. Dopiero za dwa miesiące przyjedzie do nas kuchnia... Quote
PiotrekJ Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 [quote name='an3czka']Piotruś ja jeszcze nie zaczęłam:lol: To dlaczego się na DGM nie pojawiasz? :mad: Quote
an3czka Posted April 7, 2006 Author Posted April 7, 2006 [quote name='PiotrekJ']To dlaczego się na DGM nie pojawiasz? :mad: Bo cały czas wyposażamy nowe mieszkanie. Zakupy są czasochłonne:lol: Quote
PiotrekJ Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 [quote name='an3czka']Bo cały czas wyposażamy nowe mieszkanie. Zakupy są czasochłonne:lol: No tak, do wydawania to Wy pierwsze jesteście. Gorzej z zarabianiem :shake: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
an3czka Posted April 7, 2006 Author Posted April 7, 2006 [quote name='PiotrekJ']No tak, do wydawania to Wy pierwsze jesteście. Gorzej z zarabianiem :shake: :evil_lol: :evil_lol: ... Coś nie tak?:mad: :mad: :mad: :lol: Quote
Teklunia Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 [quote name='an3czka']Bo cały czas wyposażamy nowe mieszkanie. Zakupy są czasochłonne:lol: ale jakie przyjemne :p:p:p [quote name='PiotrekJ']No tak, do wydawania to Wy pierwsze jesteście. Gorzej z zarabianiem :shake: :evil_lol: :evil_lol: ...skoro my wydajemy to Wy chociaz zarabiajcie :evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 [quote name='an3czka']Coś nie tak?:mad: :mad: :mad: :lol: Oczywiście, że tak :mad: :mad: :mad: :evil_lol: ... Quote
an3czka Posted April 7, 2006 Author Posted April 7, 2006 [quote name='Teklunia']ale jakie przyjemne :p:p:p skoro my wydajemy to Wy chociaz zarabiajcie :evil_lol: Święte słowa Kasiu:evil_lol: Quote
mmbbaj Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 [quote name='an3czka']Bo cały czas wyposażamy nowe mieszkanie. Zakupy są czasochłonne:lol: Oj ja też bym się chętnie poprzeprowadzała :evil_lol: Witaj Aniu :multi: Quote
KaRa_ Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 I jak sie tutaj w takim nie zakochac:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
an3czka Posted April 9, 2006 Author Posted April 9, 2006 Witajcie wszyscy! Mam nadzieję, że w najbliższych dniach nadrobię zaległości i poodwiedzam Was wszystkich. Przeprowadzka to absorbujące zajęcie...:cool1: Wstawiam kilka z dzisiaj... O 8.30 rano wyglądał tak: A po 11 już tak: Dzisiaj Basco znowu pływał A tu się otrzepywał Quote
Patka Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 o matko chyba gen "kaczki" ;) sie ujawnił Lilith nawet kałuże omija :evil_lol: Quote
an3czka Posted April 9, 2006 Author Posted April 9, 2006 [quote name='Patka']o matko chyba gen "kaczki" ;) sie ujawnił Lilith nawet kałuże omija :evil_lol: Gen "kaczki", albo "ryby":lol: Kilka z wczorajszego Agility... Quote
Teklunia Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 [quote name='an3czka [B']O 8.30 rano wyglądał tak: A po 11 już tak: Aniu, witaj :) Swietnie je przylapalas :lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Witaj Aniu :multi: :multi: Ale fajnie, że jestes i jak zwykle super zdjęcia wstawiłaś :multi: :multi: rewelacja - Basco jest po prostu swietny i jaki skoczny :loveu: :loveu: Quote
an3czka Posted April 9, 2006 Author Posted April 9, 2006 [quote name='Teklunia']Aniu, witaj :) Swietnie je przylapalas :lol: Akurat tak się złożyło, że odwiedziłam dwa razy to miejsce... Nie przypuszczałam, że tak się zmieni w przeciągu kilku godzin! Quote
Recommended Posts