Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

An3czko, zdjęcie Niki nie zostało zdjęciem marca :cool1: Wobec tego muszę z przykrością stwierdzić, że my name is Kalisz. Ryszard Kalisz. :diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='Behemot']An3czko, zdjęcie Niki nie zostało zdjęciem marca :cool1: Wobec tego muszę z przykrością stwierdzić, że my name is Kalisz. Ryszard Kalisz. :diabloti::diabloti::diabloti:
A tam. Trudno!:diabloti:

Posted

[quote name='Cimi']Oj nie dobla, nie dobla Aneczka :evil_lol: :mad:
Bo ja ciągle jestem skazana na łaskę mojej siostry. Mój aparat dalej tkwi w Warszawie:roll:

Posted

[quote name='an3czka']Bo ja ciągle jestem skazana na łaskę mojej siostry. Mój aparat dalej tkwi w Warszawie:roll::cool1:no patrz typowy facet z tego aparata jak już wyrwie z domu to nie wie kiedy wrócić :evil_lol:

Posted

[quote name='an3czka']Oto zdjęcia z dziś. Basco pierwszy raz w tym roku pływał i najwyraźniej był bardzo zadowolony:lol:
Jeszcze tydzień temu całe jezioro było zamarznięte. Dziś woda pluskała tylko troszkę przy brzegu. Reszta, jak poprzednio skuta lodem...

Ło Matko! Aż mi się zimno zrobiło! Nie boisz się, że się Baskuś zaziębi? Mój mężulek ostatnio tak rzucił piłęczkę naszej psicy, że nie zauważyła małego stawku i po brzuch wpadła :evil_lol: Ale mąż ode mnie dostał! Ależ zdziwiona była- ale to była mała woda, pomijając że brudna po zimie, a tu Twój psic w takiej lodowatej. Brrr! Zahartowany chyba jest:lol: Ciekawe, co to się dzieje w lecie, pewnie z wody nie chce wyjść :diabloti:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:cool1:no patrz typowy facet z tego aparata jak już wyrwie z domu to nie wie kiedy wrócić :evil_lol:
No coś w tym Alu jest...:roll:

Posted

[quote name='justynia']Ło Matko! Aż mi się zimno zrobiło! Nie boisz się, że się Baskuś zaziębi? Mój mężulek ostatnio tak rzucił piłęczkę naszej psicy, że nie zauważyła małego stawku i po brzuch wpadła :evil_lol: Ale mąż ode mnie dostał! Ależ zdziwiona była- ale to była mała woda, pomijając że brudna po zimie, a tu Twój psic w takiej lodowatej. Brrr! Zahartowany chyba jest:lol: Ciekawe, co to się dzieje w lecie, pewnie z wody nie chce wyjść :diabloti:
Basco jest zahartowany, poza tym cały czas jest w ruchu. Żadna pogoda i temperatura mu nie straszna. No... przy 40 stopniowym upale raczej na słońce go nie zabieramy, ale -15, -20 znosi całkiem, całkiem.
Basco dopiero zeszłego lata przekonał się, że w wodzie jest fajnie. Jednak ostatnio wyraźnie bardziej mu się podobało niż w lecie. Normalnie korba mu odbiła!:lol: Wskakiwał do wody za zwykłym, topiącym się kamykiem, co w lecie było nie do pomyślenia.
Wiadomo, że po kąpieli w zimnej wodzie trzeba go było porządnie wytrzeć i nie korzystać z klimy w samochodzie.
W przyszłą sobotę powtórka z rozrywki:eviltong:

Posted

Cześć :p ...

[quote name='an3czka']Bo ja ciągle jestem skazana na łaskę mojej siostry. Mój aparat dalej tkwi w Warszawie:roll:

Powiedz gdzie. My z Locersem go dorwiemy i odprowadzimy pod wskazany adres :razz: ...

Posted

Cześć Aneczko :multi:
I zachartowany Basco :loveu:

[quote name='an3czka']Czemu szalona? Przecież to bardzo zdrowe:roll:
moze i zdrowe ale ziiimnoooooo :nerwy:

Posted

[quote name='PiotrekJ']Cześć :p ...

Powiedz gdzie. My z Locersem go dorwiemy i odprowadzimy pod wskazany adres :razz: ...
Cześć
Dzięki za dobre chęci, ale może lepiej poczekam, aż sam wróci:p

Posted

[quote name='Teklunia']nie uwierz, poki nie zobacze ;) pokaz zdjecia! chyba, ze siostra bez serca nie oddala jeszcze sprzetu...
Kasiu nie ma zdjęć i nie ma aparatu...:shake: