Teklunia Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 czesc Ania! mialy byc dzis nowe zdjecia i co? :razz: Quote
an3czka Posted April 4, 2006 Author Posted April 4, 2006 Witajcie wszyscy! Kasiu o czym mówisz?:lol: Quote
Behemot Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 An3czko, zdjęcie Niki nie zostało zdjęciem marca :cool1: Wobec tego muszę z przykrością stwierdzić, że my name is Kalisz. Ryszard Kalisz. :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
an3czka Posted April 4, 2006 Author Posted April 4, 2006 [quote name='Behemot']An3czko, zdjęcie Niki nie zostało zdjęciem marca :cool1: Wobec tego muszę z przykrością stwierdzić, że my name is Kalisz. Ryszard Kalisz. :diabloti::diabloti::diabloti: A tam. Trudno!:diabloti: Quote
Teklunia Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 [quote name='an3czka']Witajcie wszyscy! Kasiu o czym mówisz?:lol:o zdjeciach! pieknych wiosennych zdjeciach Basculca!!!:cool3: Quote
an3czka Posted April 4, 2006 Author Posted April 4, 2006 [quote name='Teklunia']o zdjeciach! pieknych wiosennych zdjeciach Basculca!!!:cool3: To Cie zmartwię... Nie mam nowych:shake: Quote
Cimi Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 [quote name='an3czka']To Cie zmartwię... Nie mam nowych:shake: Oj nie dobla, nie dobla Aneczka :evil_lol: :mad: Quote
an3czka Posted April 4, 2006 Author Posted April 4, 2006 [quote name='Cimi']Oj nie dobla, nie dobla Aneczka :evil_lol: :mad: Bo ja ciągle jestem skazana na łaskę mojej siostry. Mój aparat dalej tkwi w Warszawie:roll: Quote
Alicja Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 [quote name='an3czka']Bo ja ciągle jestem skazana na łaskę mojej siostry. Mój aparat dalej tkwi w Warszawie:roll::cool1:no patrz typowy facet z tego aparata jak już wyrwie z domu to nie wie kiedy wrócić :evil_lol: Quote
justynia Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 [quote name='an3czka']Oto zdjęcia z dziś. Basco pierwszy raz w tym roku pływał i najwyraźniej był bardzo zadowolony:lol: Jeszcze tydzień temu całe jezioro było zamarznięte. Dziś woda pluskała tylko troszkę przy brzegu. Reszta, jak poprzednio skuta lodem... Ło Matko! Aż mi się zimno zrobiło! Nie boisz się, że się Baskuś zaziębi? Mój mężulek ostatnio tak rzucił piłęczkę naszej psicy, że nie zauważyła małego stawku i po brzuch wpadła :evil_lol: Ale mąż ode mnie dostał! Ależ zdziwiona była- ale to była mała woda, pomijając że brudna po zimie, a tu Twój psic w takiej lodowatej. Brrr! Zahartowany chyba jest:lol: Ciekawe, co to się dzieje w lecie, pewnie z wody nie chce wyjść :diabloti: Quote
an3czka Posted April 4, 2006 Author Posted April 4, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:cool1:no patrz typowy facet z tego aparata jak już wyrwie z domu to nie wie kiedy wrócić :evil_lol: No coś w tym Alu jest...:roll: Quote
an3czka Posted April 4, 2006 Author Posted April 4, 2006 [quote name='justynia']Ło Matko! Aż mi się zimno zrobiło! Nie boisz się, że się Baskuś zaziębi? Mój mężulek ostatnio tak rzucił piłęczkę naszej psicy, że nie zauważyła małego stawku i po brzuch wpadła :evil_lol: Ale mąż ode mnie dostał! Ależ zdziwiona była- ale to była mała woda, pomijając że brudna po zimie, a tu Twój psic w takiej lodowatej. Brrr! Zahartowany chyba jest:lol: Ciekawe, co to się dzieje w lecie, pewnie z wody nie chce wyjść :diabloti: Basco jest zahartowany, poza tym cały czas jest w ruchu. Żadna pogoda i temperatura mu nie straszna. No... przy 40 stopniowym upale raczej na słońce go nie zabieramy, ale -15, -20 znosi całkiem, całkiem. Basco dopiero zeszłego lata przekonał się, że w wodzie jest fajnie. Jednak ostatnio wyraźnie bardziej mu się podobało niż w lecie. Normalnie korba mu odbiła!:lol: Wskakiwał do wody za zwykłym, topiącym się kamykiem, co w lecie było nie do pomyślenia. Wiadomo, że po kąpieli w zimnej wodzie trzeba go było porządnie wytrzeć i nie korzystać z klimy w samochodzie. W przyszłą sobotę powtórka z rozrywki:eviltong: Quote
Behemot Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 [quote name='an3czka']Basco jest zahartowany Tak hartowała się stal :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 Cześć :p ... [quote name='an3czka']Bo ja ciągle jestem skazana na łaskę mojej siostry. Mój aparat dalej tkwi w Warszawie:roll: Powiedz gdzie. My z Locersem go dorwiemy i odprowadzimy pod wskazany adres :razz: ... Quote
PIKA Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 Cześć Aneczko :multi: I zachartowany Basco :loveu: [quote name='an3czka']Czemu szalona? Przecież to bardzo zdrowe:roll: moze i zdrowe ale ziiimnoooooo :nerwy: Quote
Teklunia Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 Ania chyba walczy z przeprowadzka... :hmmmm: Quote
KaRa_ Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 Alez on plywa:crazyeye: Musial miec niezla frajde:cool3: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 [quote name='Teklunia']Ania chyba walczy z przeprowadzka... :hmmmm: a może do klubu morsa się już zapisała :razz: Cześc Aniu :multi: Quote
an3czka Posted April 6, 2006 Author Posted April 6, 2006 [quote name='PiotrekJ']Cześć :p ... Powiedz gdzie. My z Locersem go dorwiemy i odprowadzimy pod wskazany adres :razz: ... Cześć Dzięki za dobre chęci, ale może lepiej poczekam, aż sam wróci:p Quote
an3czka Posted April 6, 2006 Author Posted April 6, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Witam , jak tam Utopek :razz: Witam Utopek ma się bardzo dobrze:p Quote
an3czka Posted April 6, 2006 Author Posted April 6, 2006 [quote name='PIKA']Cześć Aneczko :multi: I zachartowany Basco :loveu: moze i zdrowe ale ziiimnoooooo :nerwy: Oj tak. Zimno, to na pewno:cool1: Quote
Teklunia Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 [quote name='an3czka']Witam Utopek ma się bardzo dobrze:p nie uwierz, poki nie zobacze ;) pokaz zdjecia! chyba, ze siostra bez serca nie oddala jeszcze sprzetu... Quote
an3czka Posted April 6, 2006 Author Posted April 6, 2006 [quote name='Teklunia']Ania chyba walczy z przeprowadzka... :hmmmm: No... Nieustannie...:cool1: Quote
an3czka Posted April 6, 2006 Author Posted April 6, 2006 [quote name='Teklunia']nie uwierz, poki nie zobacze ;) pokaz zdjecia! chyba, ze siostra bez serca nie oddala jeszcze sprzetu... Kasiu nie ma zdjęć i nie ma aparatu...:shake: Quote
Recommended Posts