PiotrekJ Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 Cześć :p ... [quote name='an3czka']Piotruś pochłonęła nas przeprowadzka:placz: Taki wykręt Cię nie tłumaczy :evil_lol: :evil_lol: ;) ... PS. O co chodzi z tymi otrębami? :razz: Quote
an3czka Posted March 29, 2006 Author Posted March 29, 2006 [quote name='Teklunia']Aniu! Dzien dobry :) Przegapilam 200 strone, ale mam nadzieje, ze teraz tez moge Ci jeszcze pogratulowac i uczcic to :lol: za wczesnie na alkohol, wiec przynioslam baloniki ;) :BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG: Dziękuję bardzo:p Już popołudnie, więc można sobie walnąć... :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: Quote
an3czka Posted March 29, 2006 Author Posted March 29, 2006 [quote name='PiotrekJ']Cześć :p ... Taki wykręt Cię nie tłumaczy :evil_lol: :evil_lol: ;) ... PS. O co chodzi z tymi otrębami? :razz: Jaki wykręt? To szczera prawda!:p A cóż Cię tak temat otrąb zainteresował?:eviltong: Quote
PiotrekJ Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 [quote name='an3czka']A cóż Cię tak temat otrąb zainteresował?:eviltong: No bo tak czytam, czytam i nie wiem o co chodzi :shake: ... Znaczy się domyślam, ale ze względu na kulturę nie będę pisał :evil_lol: ... Quote
an3czka Posted March 29, 2006 Author Posted March 29, 2006 [quote name='PiotrekJ']No bo tak czytam, czytam i nie wiem o co chodzi :shake: ... Znaczy się domyślam, ale ze względu na kulturę nie będę pisał :evil_lol: ... :lol: :lol: :lol: Chodzi to o kwestię hmmm... zdrowotną:eviltong: Quote
PiotrekJ Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 [quote name='an3czka']:lol: :lol: :lol: Chodzi to o kwestię hmmm... zdrowotną:eviltong: Się domyślam :eviltong: :p ... Quote
olcha Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 [quote name='an3czka']Ślicznie dzisiaj bazie wyglądały... Śliczne kropelkowe bazie :loveu: Quote
an3czka Posted March 31, 2006 Author Posted March 31, 2006 [quote name='olcha']Śliczne kropelkowe bazie :loveu: Dziękuję:p Quote
an3czka Posted March 31, 2006 Author Posted March 31, 2006 Witajcie! Czasu znowu brak... Wklejam kilka z wczoraj i zmykam... Quote
Daga_i_Oskar Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 Cześć Aniu :multi: ale świetne zdjęcia - cudnych piesków :loveu: Quote
PiotrekJ Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 Haaaallllooooo !!! Aaaaniuuuuu !!! Gdzieś Ty się znów podziała? :razz: Quote
anetta Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 Ocho, bedzie padac, Basco nisko lata :lol: http://i17.photobucket.com/albums/b91/an3czka/Photoshop/bybruce.jpg :grin: Fota jest EKSTRA! hahaha usmialam sie http://i17.photobucket.com/albums/b91/an3czka/Photoshop/pilot.jpg Quote
an3czka Posted April 2, 2006 Author Posted April 2, 2006 Witajcie i dziękuję za odwiedziny:buzi:. Niestety ciągle mi czasu brak... Quote
PIKA Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 O a ten se brzyszek opala na wiosennym sloneczku :evil_lol: Quote
Pysia Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 Witaj Aniu :) Czy to tegoroczna liszka? Przecież za wcześnie.... Quote
an3czka Posted April 2, 2006 Author Posted April 2, 2006 [quote name='PIKA']O a ten se brzyszek opala na wiosennym sloneczku :evil_lol: Pika on jest niesamowity. Strasznie lubi błotko i ciągle się na nie rzuca, żeby się wytarzać:lol: Quote
an3czka Posted April 2, 2006 Author Posted April 2, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Dzień Doberek :multi::multi::multi: Witaj Aluś! Quote
an3czka Posted April 2, 2006 Author Posted April 2, 2006 [quote name='Pysia'] Witaj Aniu :) Czy to tegoroczna liszka? Przecież za wcześnie.... Z pewnością tegoroczna:lol: . Czy za wcześnie, to nie wiem. Nie znam się...:roll: Quote
an3czka Posted April 2, 2006 Author Posted April 2, 2006 Oto zdjęcia z dziś. Basco pierwszy raz w tym roku pływał i najwyraźniej był bardzo zadowolony:lol: Jeszcze tydzień temu całe jezioro było zamarznięte. Dziś woda pluskała tylko troszkę przy brzegu. Reszta, jak poprzednio skuta lodem... Quote
mmbbaj Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 [quote name='an3czka'] Basco jak Lord Cox! Poranna kąpiel w "basenie", szlafrok kąpielowy, własny kierowca :lol: Witaj Aniu! :multi: A tak, na poważnie, to nie za wcześnie jeszcze te kąpiele?;) Woda jednak musi być bardzo zimna?A może nie powinnam tak pod własnym kątem, bo ja bym do tej wody za nic! :shake: Quote
PiotrekJ Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 [quote name='an3czka'] Co za mina :lol: :lol: :lol: ... A na kąpiele rzeczywiście chyba trochę za wcześnie :roll: ... Tak w ogóle to cześć :p ... Quote
Recommended Posts