an3czka Posted March 28, 2006 Author Posted March 28, 2006 [quote name='Nugatowa']Hmmmmmmmmmm :hmmmm: :hmmmm: :hmmmm: Skadś te miejsca kojarzę...:krolik: Taa nam sie tez wiosna udziele :cool3: :laugh2_2: Jest cudnie :loveu: Pilot Bascowy jest genialny :iloveyou: Panie pilocie jesteśmyu gotów, Padamu ku "łapom" :mdleje: :mdleje: :laugh2_2: :laugh2_2: Dzięki Nugatowa, dzięki:loveu: Quote
an3czka Posted March 28, 2006 Author Posted March 28, 2006 [quote name='KaRa_TC'] Odrazu widć kto tu rządzi:lol: :lol: :lol: Basco gora:lol: No a jak! Mały musi być grzeczniutki:lol: Quote
Nugatowa Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 [quote name='an3czka']Dzięki Nugatowa, dzięki:loveu: :razz: :razz: :grins: :grins: w Ktaowicach było 39 weimarów :smhair2: :eek2: :eek2: A Amberek zgarnał Championy :klacz: :klacz: Quote
an3czka Posted March 28, 2006 Author Posted March 28, 2006 [quote name='Nugatowa']:razz: :razz: :grins: :grins: w Ktaowicach było 39 weimarów :smhair2: :eek2: :eek2: A Amberek zgarnał Championy :klacz: :klacz: Wiem:p :p :p Quote
Alicja Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 :pAniu masz 2 0 0 stronkę :multi::multi::multi: :BIG::laola::drinka::drinka::drinka: Quote
Nugatowa Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 Brawo ...ale to zasługa nas i Basco :evil_lol: :evil_lol: :lol: :smilecol: :smilecol: :cunao: :cunao: :cunao: :laola: Quote
Cimi Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 Oh ja fajnie odciśnięta łapa :lol:. Toż to prawie jak zająć :evil_lol:. Quote
PiotrekJ Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 Cześć Aniu :lol: ... Prosze mi się tu tłumaczyć dlaczego Ty ostatnio tak mało czasu na DGM spędzasz? :mad: :razz: [quote name='Cimi']Toż to prawie jak zająć :evil_lol:. Prawie robi olbrzymią różnicę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
Cimi Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 PiotrekJ napisał(a):Prawie robi olbrzymią różnicę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Właśnie dlatego napisałam to prawie :evil_lol:. Quote
Daga_i_Oskar Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 Aniu za [SIZE=5]200 stronkę Bascunia i oby tych stronek z takimi pieknymi zdjęcami było jak najwięcej :laola: :drinka::cunao: :drinka::cunao: :drinka::cunao::drinka: :cunao: Quote
Gosiek Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 1. 2. 3. 1. "tu byłem" 2. a mówiłaś ze doopką wpadł do Wisły ;) 3. "po trupach do celu" :lol::lol::lol::lol: cześć Aniu - coraz ładniejsze te Twoje foteczki... jestem pod wrazeniem... powiem wiecej.. naprawde mi sie te foteczki podobaja :loveu: ps. zaczęłam jeść oręby Quote
an3czka Posted March 29, 2006 Author Posted March 29, 2006 O kurcze, ale ze mnie gapa. Toast!! :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: Quote
an3czka Posted March 29, 2006 Author Posted March 29, 2006 [quote name='Cimi'] Oh ja fajnie odciśnięta łapa :lol:. Toż to prawie jak zająć :evil_lol:. Ja tam się bardzo cieszę, że tylko prawie:lol: Quote
an3czka Posted March 29, 2006 Author Posted March 29, 2006 [quote name='PiotrekJ']Cześć Aniu :lol: ... Prosze mi się tu tłumaczyć dlaczego Ty ostatnio tak mało czasu na DGM spędzasz? :mad: :razz: Prawie robi olbrzymią różnicę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Piotruś pochłonęła nas przeprowadzka:placz: Quote
an3czka Posted March 29, 2006 Author Posted March 29, 2006 [quote name='Gosiek']1. 2. 3. 1. "tu byłem" 2. a mówiłaś ze doopką wpadł do Wisły ;) 3. "po trupach do celu" :lol::lol::lol::lol: cześć Aniu - coraz ładniejsze te Twoje foteczki... jestem pod wrazeniem... powiem wiecej.. naprawde mi sie te foteczki podobaja :loveu: ps. zaczęłam jeść oręby Dzięki Gosiu, dzięki:buzi: Ja już o nowym aparacie myślę... Wczoraj byliśmy w Media Markt i tak mnie kusiło, żeby pooglądać... Jestem dzielna i oparłam się pokusie:eviltong: Super, że jesz otręby! A w jakiej postaci? Quote
Gosiek Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 cześć Aniu - ależ koniecznie pooglądaj sobie w Media aparaciki - przymierzysz się, zobaczysz jak w ręku leżą ;) hmmm otręby głównie jem w grahamkach no i dodatkowo sypię je sobie na kanapeczki + do jogurtu i płatków na mleku .. w sumie można powiedzieć ze w prawie każdym posiłku są otręby hihi.... ostatnio nawet sobotnią jajecznicę jadłam z otrębami. Kupuję te najdrobniejsze.. raz kupiłam te "lepsze" czyli niby renomowanej firmy i były w nich całe zierna - fuj Quote
Daga_i_Oskar Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 cześc Aniu, ja też poluje na aparacik i upatrzyłam sobie OLYMPUS e-500 :cool3: :cool3: i za każdym razem jak jestem w sklepie to stoje pół godziny przed aparatami i je ioglądam. Teraz jak już jedziemy gdzies do sklepu większego to wszyscy unikaja, zebysmy tylko ni musieli isc tam gdzie są aparaty :lol: :lol: Miłego dnia! Quote
an3czka Posted March 29, 2006 Author Posted March 29, 2006 [quote name='Gosiek']cześć Aniu - ależ koniecznie pooglądaj sobie w Media aparaciki - przymierzysz się, zobaczysz jak w ręku leżą ;) hmmm otręby głównie jem w grahamkach no i dodatkowo sypię je sobie na kanapeczki + do jogurtu i płatków na mleku .. w sumie można powiedzieć ze w prawie każdym posiłku są otręby hihi.... ostatnio nawet sobotnią jajecznicę jadłam z otrębami. Kupuję te najdrobniejsze.. raz kupiłam te "lepsze" czyli niby renomowanej firmy i były w nich całe zierna - fuj O nie! Ja od razu bym chciała kupić. Strasznie niecierpliwa jestem:oops:. Jak będę miała gotówkę, to wtedy pójdę:lol: Ja ostatnio też kupuję takie najzwyklejsze, bo akurat takie są u mnie w warzywniaku. Jak jestem w markecie, to kupuję SANTE (chyba tak się nazywają), z taką babeczką narysowaną. Takich z ziarnami, to nie spotkałam. Jak smakowała jajecznica?:lol: Quote
an3czka Posted March 29, 2006 Author Posted March 29, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']cześc Aniu, ja też poluje na aparacik i upatrzyłam sobie OLYMPUS e-500 :cool3: :cool3: i za każdym razem jak jestem w sklepie to stoje pół godziny przed aparatami i je ioglądam. Teraz jak już jedziemy gdzies do sklepu większego to wszyscy unikaja, zebysmy tylko ni musieli isc tam gdzie są aparaty :lol: :lol: Miłego dnia! Ale widzisz, Ty masz cierpliwość, ja nie!:shake: Wzajemnie miłego dnia życzę Quote
Gosiek Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 [quote name='an3czka']O nie! Ja od razu bym chciała kupić. Strasznie niecierpliwa jestem:oops:. Jak będę miała gotówkę, to wtedy pójdę:lol: Ja ostatnio też kupuję takie najzwyklejsze, bo akurat takie są u mnie w warzywniaku. Jak jestem w markecie, to kupuję SANTE (chyba tak się nazywają), z taką babeczką narysowaną. Takich z ziarnami, to nie spotkałam. Jak smakowała jajecznica?:lol: hihi rozumiem... też bym chciała kupić... wczoraj oglądałam statywy.... jakis czas temu mąż sie ze mnie wyśmiewał ze po co mi statyw.. co ja z nim bedę robiła i czy do ogródka z nim bedę latać zeby zdjecia robić.. ostatnio zaczął mówić że fajnie by sie na statywie robilo fotki na wakacjach.. coś czuję ze chyba mi ten statywik kupi :multi: jajecznica była pyszna - tak sie przyzwyczaiłam do otrab ze sypię gdzie się da ... a wcinam je chyba od 2 tygodni już... na razie efektów nie widzę ale.. nie od razu Kraków zbudowano ;) Quote
an3czka Posted March 29, 2006 Author Posted March 29, 2006 [quote name='Gosiek']hihi rozumiem... też bym chciała kupić... wczoraj oglądałam statywy.... jakis czas temu mąż sie ze mnie wyśmiewał ze po co mi statyw.. co ja z nim bedę robiła i czy do ogródka z nim bedę latać zeby zdjecia robić.. ostatnio zaczął mówić że fajnie by sie na statywie robilo fotki na wakacjach.. coś czuję ze chyba mi ten statywik kupi :multi: jajecznica była pyszna - tak sie przyzwyczaiłam do otrab ze sypię gdzie się da ... a wcinam je chyba od 2 tygodni już... na razie efektów nie widzę ale.. nie od razu Kraków zbudowano ;) Hihihi. Grunt, to urobić męża;) Statyw to bardzo dobra rzecz. Jakiś czas temu chciałam odwiedzić krakowski ogród botaniczny, z aparatem oczywiście. Zdjęcia pstrykać można, a jak, ale odpłatnie i ze statywem! Po 2 tygodniach na bank są już jakieś zmiany. Może ich nie wdać, ale coś się dzieje na 100% Quote
Gosiek Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 [quote name='an3czka']Hihihi. Grunt, to urobić męża;) Statyw to bardzo dobra rzecz. Jakiś czas temu chciałam odwiedzić krakowski ogród botaniczny, z aparatem oczywiście. Zdjęcia pstrykać można, a jak, ale odpłatnie i ze statywem! Po 2 tygodniach na bank są już jakieś zmiany. Może ich nie wdać, ale coś się dzieje na 100%jak to? Każą zdjecia ze statywem robić? :crazyeye: dziwne :-o moze i coś sie dzieje ... na pewno jest szybsza przemiana ;) Quote
an3czka Posted March 29, 2006 Author Posted March 29, 2006 [quote name='Gosiek']jak to? Każą zdjecia ze statywem robić? :crazyeye: dziwne :-o moze i coś sie dzieje ... na pewno jest szybsza przemiana ;) Tak. Tylko ze statywem. Chyba chodzi o to, że statyw jest widoczny, więc widać kto pstryka zdjęcia:roll: Przemiana to przyspiesza od razu. Poza tym otręby usuwają złogi zalegające w jelitach, które potrafią czasami całkiem nieźle ważyć:lol: Quote
Teklunia Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 Aniu! Dzien dobry :) Przegapilam 200 strone, ale mam nadzieje, ze teraz tez moge Ci jeszcze pogratulowac i uczcic to :lol: za wczesnie na alkohol, wiec przynioslam baloniki ;) :BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG: Quote
Recommended Posts