Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Nugatowa']Hmmmmmmmmmm :hmmmm: :hmmmm: :hmmmm: Skadś te miejsca kojarzę...:krolik:

Taa nam sie tez wiosna udziele :cool3: :laugh2_2: Jest cudnie :loveu:

Pilot Bascowy jest genialny :iloveyou:

Panie pilocie jesteśmyu gotów, Padamu ku "łapom" :mdleje: :mdleje: :laugh2_2: :laugh2_2:
Dzięki Nugatowa, dzięki:loveu:

• Replies 6.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='an3czka']Dzięki Nugatowa, dzięki:loveu:

:razz: :razz: :grins: :grins: w Ktaowicach było 39 weimarów :smhair2: :eek2: :eek2:

A Amberek zgarnał Championy :klacz: :klacz:

Posted

[quote name='Nugatowa']:razz: :razz: :grins: :grins: w Ktaowicach było 39 weimarów :smhair2: :eek2: :eek2:

A Amberek zgarnał Championy :klacz: :klacz:
Wiem:p :p :p

Posted

Cześć Aniu :lol: ...

Prosze mi się tu tłumaczyć dlaczego Ty ostatnio tak mało czasu na DGM spędzasz? :mad: :razz:

[quote name='Cimi']Toż to prawie jak zająć :evil_lol:.

Prawie robi olbrzymią różnicę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...

Posted

PiotrekJ napisał(a):

Właśnie dlatego napisałam to prawie :evil_lol:.

Posted

1.

2.

3.

1. "tu byłem"
2. a mówiłaś ze doopką wpadł do Wisły ;)
3. "po trupach do celu" :lol::lol::lol::lol:

cześć Aniu - coraz ładniejsze te Twoje foteczki... jestem pod wrazeniem... powiem wiecej.. naprawde mi sie te foteczki podobaja :loveu:

ps. zaczęłam jeść oręby

Posted

[quote name='PiotrekJ']Cześć Aniu :lol: ...

Prosze mi się tu tłumaczyć dlaczego Ty ostatnio tak mało czasu na DGM spędzasz? :mad: :razz:

Piotruś pochłonęła nas przeprowadzka:placz:

Posted

[quote name='Gosiek']1.

2.

3.

1. "tu byłem"
2. a mówiłaś ze doopką wpadł do Wisły ;)
3. "po trupach do celu" :lol::lol::lol::lol:

cześć Aniu - coraz ładniejsze te Twoje foteczki... jestem pod wrazeniem... powiem wiecej.. naprawde mi sie te foteczki podobaja :loveu:

ps. zaczęłam jeść oręby
Dzięki Gosiu, dzięki:buzi:
Ja już o nowym aparacie myślę...
Wczoraj byliśmy w Media Markt i tak mnie kusiło, żeby pooglądać...
Jestem dzielna i oparłam się pokusie:eviltong:

Super, że jesz otręby! A w jakiej postaci?

Posted

cześć Aniu - ależ koniecznie pooglądaj sobie w Media aparaciki - przymierzysz się, zobaczysz jak w ręku leżą ;)

hmmm otręby głównie jem w grahamkach no i dodatkowo sypię je sobie na kanapeczki + do jogurtu i płatków na mleku .. w sumie można powiedzieć ze w prawie każdym posiłku są otręby hihi.... ostatnio nawet sobotnią jajecznicę jadłam z otrębami. Kupuję te najdrobniejsze.. raz kupiłam te "lepsze" czyli niby renomowanej firmy i były w nich całe zierna - fuj

Posted

cześc Aniu,

ja też poluje na aparacik i upatrzyłam sobie OLYMPUS e-500 :cool3: :cool3: i za każdym razem jak jestem w sklepie to stoje pół godziny przed aparatami i je ioglądam. Teraz jak już jedziemy gdzies do sklepu większego to wszyscy unikaja, zebysmy tylko ni musieli isc tam gdzie są aparaty :lol: :lol:

Miłego dnia!

Posted

[quote name='Gosiek']cześć Aniu - ależ koniecznie pooglądaj sobie w Media aparaciki - przymierzysz się, zobaczysz jak w ręku leżą ;)

hmmm otręby głównie jem w grahamkach no i dodatkowo sypię je sobie na kanapeczki + do jogurtu i płatków na mleku .. w sumie można powiedzieć ze w prawie każdym posiłku są otręby hihi.... ostatnio nawet sobotnią jajecznicę jadłam z otrębami. Kupuję te najdrobniejsze.. raz kupiłam te "lepsze" czyli niby renomowanej firmy i były w nich całe zierna - fuj

O nie! Ja od razu bym chciała kupić. Strasznie niecierpliwa jestem:oops:. Jak będę miała gotówkę, to wtedy pójdę:lol:

Ja ostatnio też kupuję takie najzwyklejsze, bo akurat takie są u mnie w warzywniaku. Jak jestem w markecie, to kupuję SANTE (chyba tak się nazywają), z taką babeczką narysowaną. Takich z ziarnami, to nie spotkałam.
Jak smakowała jajecznica?:lol:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']cześc Aniu,

ja też poluje na aparacik i upatrzyłam sobie OLYMPUS e-500 :cool3: :cool3: i za każdym razem jak jestem w sklepie to stoje pół godziny przed aparatami i je ioglądam. Teraz jak już jedziemy gdzies do sklepu większego to wszyscy unikaja, zebysmy tylko ni musieli isc tam gdzie są aparaty :lol: :lol:

Miłego dnia!
Ale widzisz, Ty masz cierpliwość, ja nie!:shake:
Wzajemnie miłego dnia życzę

Posted

[quote name='an3czka']O nie! Ja od razu bym chciała kupić. Strasznie niecierpliwa jestem:oops:. Jak będę miała gotówkę, to wtedy pójdę:lol:

Ja ostatnio też kupuję takie najzwyklejsze, bo akurat takie są u mnie w warzywniaku. Jak jestem w markecie, to kupuję SANTE (chyba tak się nazywają), z taką babeczką narysowaną. Takich z ziarnami, to nie spotkałam.
Jak smakowała jajecznica?:lol: hihi rozumiem... też bym chciała kupić... wczoraj oglądałam statywy.... jakis czas temu mąż sie ze mnie wyśmiewał ze po co mi statyw.. co ja z nim bedę robiła i czy do ogródka z nim bedę latać zeby zdjecia robić.. ostatnio zaczął mówić że fajnie by sie na statywie robilo fotki na wakacjach.. coś czuję ze chyba mi ten statywik kupi :multi:

jajecznica była pyszna - tak sie przyzwyczaiłam do otrab ze sypię gdzie się da ... a wcinam je chyba od 2 tygodni już... na razie efektów nie widzę ale.. nie od razu Kraków zbudowano ;)

Posted

[quote name='Gosiek']hihi rozumiem... też bym chciała kupić... wczoraj oglądałam statywy.... jakis czas temu mąż sie ze mnie wyśmiewał ze po co mi statyw.. co ja z nim bedę robiła i czy do ogródka z nim bedę latać zeby zdjecia robić.. ostatnio zaczął mówić że fajnie by sie na statywie robilo fotki na wakacjach.. coś czuję ze chyba mi ten statywik kupi :multi:

jajecznica była pyszna - tak sie przyzwyczaiłam do otrab ze sypię gdzie się da ... a wcinam je chyba od 2 tygodni już... na razie efektów nie widzę ale.. nie od razu Kraków zbudowano ;)
Hihihi. Grunt, to urobić męża;)
Statyw to bardzo dobra rzecz. Jakiś czas temu chciałam odwiedzić krakowski ogród botaniczny, z aparatem oczywiście. Zdjęcia pstrykać można, a jak, ale odpłatnie i ze statywem!

Po 2 tygodniach na bank są już jakieś zmiany. Może ich nie wdać, ale coś się dzieje na 100%

Posted

[quote name='an3czka']Hihihi. Grunt, to urobić męża;)
Statyw to bardzo dobra rzecz. Jakiś czas temu chciałam odwiedzić krakowski ogród botaniczny, z aparatem oczywiście. Zdjęcia pstrykać można, a jak, ale odpłatnie i ze statywem!

Po 2 tygodniach na bank są już jakieś zmiany. Może ich nie wdać, ale coś się dzieje na 100%jak to? Każą zdjecia ze statywem robić? :crazyeye:
dziwne :-o

moze i coś sie dzieje ... na pewno jest szybsza przemiana ;)

Posted

[quote name='Gosiek']jak to? Każą zdjecia ze statywem robić? :crazyeye:
dziwne :-o

moze i coś sie dzieje ... na pewno jest szybsza przemiana ;)
Tak. Tylko ze statywem. Chyba chodzi o to, że statyw jest widoczny, więc widać kto pstryka zdjęcia:roll:

Przemiana to przyspiesza od razu. Poza tym otręby usuwają złogi zalegające w jelitach, które potrafią czasami całkiem nieźle ważyć:lol:

Posted

Aniu! Dzien dobry :)

Przegapilam 200 strone, ale mam nadzieje, ze teraz tez moge Ci jeszcze pogratulowac i uczcic to :lol:

za wczesnie na alkohol, wiec przynioslam baloniki ;)
:BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG: