Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Szczerze mówiąc nie zdawałam sobie sprawy, ze Basco ma taki fanklub:loveu: .
Obiecuję poprawę:eviltong:
Przed chwilą moi mężczyźni wyruszyli na polowanie. Z pewnością będą jakieś zdjęcia...

Posted

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!:roflt:
Zaraz normalnie padnę!!
Co za skojarzenia.
"INO trupy Ci w głowie!":eviltong:
To jakas kulka chyba:hmmmm:
Owoc jakiś czy inny pieron...:haha:

Posted

A wiesz,że to jest całkiem sensowny pomysł?Masz tam tych indyków więcej?? Podeślij nad morze,w tej temp się nie zaśmierdnie choćby tydzień szedł:lol:

Posted

Ja szczerze powiem ze spadłam z krzesłą ogladając ta operetke:lol: z udziałem waśćmości smiać mi si aniu chce po Nugat tak samo sie zachowuje jak ksieciulo robi takie same miny i róniez kocha wylegiwać sie..... na łóżku właściciela :oops:
Film był genialny a basco powinien wziąść udział w TELEKAMERACH myśle ze inne fanko Basco mnie poprą:cool3:

Posted

Myślisz, ze by doszedł w całości?
No nie wiem, ale jego stan może być zbyt poważny i -15 nie pomoże.

Ostatnio na tarasie leżal mi przez 2 tygodnie bażant treningowy (skóra z piórami wypchana moim starym swetrem). Leżał sobie spokojnie, Basco go dziubał co jakiś czas...
Kiedyś popatrzyłam na niego, a bidak taki zmaltretowany, powykrzywiany. Oczu nie miał (nie, żeby coś mu je zjadło, ale chyba wyschły:eggface: ).
Kilku piór brakowało...
Oddelegowalismy go na wieczny spoczynek. Dziś pewnie powstanie powy bażant treningowy...
Historia lubi się powtarzać:cool3:

Posted

Nugatowa!
Pojechaliśmy wczoraj na spacer z zamiarem nakręcenia jakichś fajnych filmików, z Basco w roli głównej oczywiście. Jakby na zawołanie zaraz po wyjściu z auta dostał tzw. "lataczki" - chyba wszyscy wiedzą o co chodzi:cool3:.
Więc ja szybko aparat w rękę, kręcę świra. A ten gania ode mnie do mojej siostry, obskakując nas jak nienormalny. Zamiast kręcić jego miny, gdy jest w trakcie wskakiwania na mnie (śmiesznie mu się twarz naciąga), to ja sie wtedy zasłaniałam:oops: . I filmik taki trochę, ten tego, średni:oops: .
Później spotkaliśmy zdechłego indyka (lub jak kto woli - gniazdo) na drzewie z czerwonym, wystającym okiem (wypłynęło mu z wrażenia:grins: ).

Posted

wohoho lataczki w nszym domu i na polu sa codziennością najgorszy objaw wystepuje po spacerze w czasie deszczu kiedy hrabia w pada do domu z wilekim impetem leci na marmurowe schody ze schodów na dywan i robi kólka goniąc swoj ogon:razz: a wszyscy mieszkancy maja portki pełne strachu z obawy nad schronieniem nad głowa :razz: indyk z wisienka wyglada imponujaca moze jest faszerwonay:lol: :evil_lol:

Posted

Ale Ty już tego swetra nie nosisz chyba??:lol:
Poza tym ja nie chce tego indyka ze zdjęcia,on coś podejrzanie wygląda:roll:
Drugie poza tym:gdzie Ci Twoi mężczyźni? filmik miał się robić ręcami Twojego męża:cool3:

Posted

No tak. Ja tu tylko składowymi filmiku się zajmuję (czasami). Reżyseria to męża działka. Nasza najnowsza produkcja ( :roflt: :roflt: :roflt: ), będzie bardziej złożona (takie jest przynajmniej założenie).
Teraz chłopy mi na polowanie wybyły...

Posted

Vidge napisał(a):
Ale Ty już tego swetra nie nosisz chyba??:lol:

Nie, choć przyznam się, że myślałam o jego reaktywacji...
Niestety fakt, iż został podzielony na jakieś 10 części w celach "wypchawczych" sprawił, że dałam sobie spokój.
...Z bólem serca oczywiście.:razz:

Posted

Aaaaa!!tragedia:placz: chciałam sobie odwiedzić stronę an3czki o agility i zdaje się,że potrzebna mi lupa!!filatelistyczna najlepiej:angryy: gdzie ja mam zmienić,żeby mi się normalne litery pokazały a nie jakies mrówki mikro??
to samo jak chciałam newsy z PPRze przeczytać,czcionka 0,5 :angryy:
jak to się robi??

Posted

Panowie wrócili...
Na polowaniu -20 . Pierwszy raz psu robiło się momentami zimno...
Śnieg zapadający się, sięgający czasem po pas...
Śłonce na szczęście świeciło.
Nie obyło się bez niemiłych sytuacji...
Sfora kłusujących psów, pies myśliwego, który zaplątał się we wnyki...

Posted

Aniu rozmazyłam sie gdzie wy chodzicie ze macie tak cudne widoczki :cool3:
Była jakaś zwierzyna ??:razz:
Włąśnie mam do was pytanie gdzie moge dostać takie ptaszysko do ćwiczeń bo nam sie bardzo przyda ..?:cool3:

Cwiczymy do prób polowych do FT
A Basco jak zawsze fenomenalny