KaRa_ Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 O rany ale zdjecie:crazyeye: alez on swietnie skacze:cool3: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 [quote name='an3czka']Szeregowa Kasiiu! Witamy na pokładzie!:lol: Dzieńdoberek:multi: Aniu te foty latającego Basco są najpsiejsze - super :klacz: Quote
an3czka Posted March 25, 2006 Author Posted March 25, 2006 Witajcie!!! [SIZE=3]Dzięki dziewczynki za odwiedziny:buzi: Quote
PIKA Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 [quote name='an3czka'] Olcha, pilot powiadasz?:eviltong: O matko ruski nalot mamy :niewiem: Quote
Teklunia Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 Czesc Aniu :) Melduje poslusznie ze juz jestem!!! Czy moge sie odmeldowac? Quote
PiotrekJ Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 Cześć Aniu :lol: ... Suuuper te foty Basculca :lol: ... Quote
olcha Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 [quote name='an3czka']Olcha, pilot powiadasz?:eviltong: :roflt: Dokładnie tak go widziałam! Uśmiałam się do łez! Pilocie Basco mogę być pana stewardessą :razz: Quote
an3czka Posted March 25, 2006 Author Posted March 25, 2006 [quote name='PIKA']O matko ruski nalot mamy :niewiem: Rusko-polski:eviltong: [quote name='Teklunia']Czesc Aniu :smile: Melduje poslusznie ze juz jestem!!! Czy moge sie odmeldowac? Cześć! Możesz się odmeldować, ale na krótko;) [quote name='PiotrekJ']Cześć Aniu :lol: ... Suuuper te foty Basculca :lol: ... Piotruś witaj i dziękuję:calus: ;) [quote name='olcha'] Dokładnie tak go widziałam! Uśmiałam się do łez! Pilocie Basco mogę być pana stewardessą :razz: Stewardessy zawsze mile widziane na pokładzie...:cool3: Quote
an3czka Posted March 25, 2006 Author Posted March 25, 2006 Dziewczynki dzisiaj sfotografowałam trochę Krakowa. Mam nadzieję, że lubicie?:mad: :lol: Quote
Teklunia Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 Aniu , dzieki Ci!!! Ja kocham Krakow, a juz rok tam niebylam i okropnie tesknie... Piekne miejsca sfotografowalas! Starsznie milo na nie patrzec :) Quote
an3czka Posted March 25, 2006 Author Posted March 25, 2006 ...I jeszcze tulipki, które od kochanego mężusia dostałam:loveu: Quote
Teklunia Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 [quote name='an3czka']...I jeszcze tulipki, które od kochanego mężusia dostałam:loveu: no kurcze... mezus Cie rozpieszcza :lol: Quote
an3czka Posted March 25, 2006 Author Posted March 25, 2006 [quote name='Teklunia']Aniu , dzieki Ci!!! Ja kocham Krakow, a juz rok tam niebylam i okropnie tesknie... Piekne miejsca sfotografowalas! Starsznie milo na nie patrzec :) Cieszę się Kasiu!:multi: W takim razie przy następnej okazji popstrykam więcej, specjalnie dla Ciebie:p Teraz uciekam. Do Waszych galeryjek wpadnę jutro. Obiecuję! Quote
mmbbaj Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 Witaj Aniu! :multi:Kraków dla mnie to zawsze wielka przyjemność bo ja Kraków uwielbiam :loveu::loveu::loveu: Widzę, że chyba deszczyk mieliście?:roll: U nas było ładnie tylko wszędzie się rozpuszczają pokłady śniegu i póki co nie bardzo jest gdzie z piesiem chodzić :angryy: A zdjęcia u ciebie super! Latający Basco to jest coś :happy1:, no, ale nic dziwnego skoro SAM Bruce robił zdjęcie...:eviltong: Pilot Basco jest boski!!! A wracając do foteczek z Krakowa......to ja poproszę o jeszcze :multi: Quote
KaRa_ Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 Co on tam gada?:lol: Uwielbiam Krakow tak slicznie jest tam:loveu: Quote
dbsst Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Cześć Aniu ale kosmiczne przeróbki jesteście NIESAMOWICI :multi: :multi: :multi: a Kraków piękny cudowny wspaniały :loveu: Quote
an3czka Posted March 26, 2006 Author Posted March 26, 2006 [quote name='mmbbaj']Witaj Aniu! :multi:Kraków dla mnie to zawsze wielka przyjemność bo ja Kraków uwielbiam :loveu::loveu::loveu: Widzę, że chyba deszczyk mieliście?:roll: U nas było ładnie tylko wszędzie się rozpuszczają pokłady śniegu i póki co nie bardzo jest gdzie z piesiem chodzić :angryy: A zdjęcia u ciebie super! Latający Basco to jest coś :happy1:, no, ale nic dziwnego skoro SAM Bruce robił zdjęcie...:eviltong: Pilot Basco jest boski!!! A wracając do foteczek z Krakowa......to ja poproszę o jeszcze :multi: Gosiu dzięki za pochwały! :buzi: Deszczu nie było. Kostka brukowa "u nas" tak się błyszczy!:eviltong: W centrum raczej śniegu już nie ma (przynajmniej nie widziałam). Jak tylko będę w Rynku, to popstrykam zdjęcia (mam jeszcze jakieś "odpady" z wczoraj, ale może jednak wstawię). Quote
PiotrekJ Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Cześć Aniu :p ... U Was też taka marna pogoda jak u Nas? :razz: Quote
an3czka Posted March 26, 2006 Author Posted March 26, 2006 [quote name='KaRa_TC'] Co on tam gada?:lol: Uwielbiam Krakow tak slicznie jest tam:loveu: Kara nie wiem o co mu chodziło, ale skubaniec ciągle zaczepiał tego drugiego konia. Kładł na nim głowę i wogóle śmiesznie się zachowywał. Byłoby więcej zdjęć, ale przewijała się masa turystów i trudno było uchwycić cokolwiek bez ludzi:roll: Quote
an3czka Posted March 26, 2006 Author Posted March 26, 2006 [quote name='dbsst']Cześć Aniu ale kosmiczne przeróbki jesteście NIESAMOWICI :multi: :multi: :multi: a Kraków piękny cudowny wspaniały :loveu: Dzięki:buzi: Quote
an3czka Posted March 26, 2006 Author Posted March 26, 2006 [quote name='PiotrekJ']Cześć Aniu :p ... U Was też taka marna pogoda jak u Nas? :razz: Cześć Piotruś! Wlaśnie, że jest pięknie, choć zapowiadali, że ma lać cały dzień. Już nic nie rozumiem:roll: Quote
PiotrekJ Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 [quote name='an3czka']Cześć Piotruś! Wlaśnie, że jest pięknie, choć zapowiadali, że ma lać cały dzień. Już nic nie rozumiem:roll: To możemy się zamienić, ja ciągle zasypiam przy takiej pogodzie. A obiecałem wczoraj psu długi spacer :roll: ... Quote
Recommended Posts