Nugatowa Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 Dzień dobry Aniu Basco slicznie wyskakuje z rameczki :loveu:, Ja nadrabiam zaległości :cool3: i od was zaczynam :razz: Quote
an3czka Posted March 22, 2006 Author Posted March 22, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):Kogo to moje zaspane ;)oczy widzą :multi: O mnie mówisz czy o Basco?:eviltong: Quote
an3czka Posted March 22, 2006 Author Posted March 22, 2006 Nugatowa napisał(a):Dzień dobry Aniu Basco slicznie wyskakuje z rameczki :loveu:, Ja nadrabiam zaległości :cool3: i od was zaczynam :razz: Heloł!:lol: Quote
Alicja Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 an3czka napisał(a):O mnie mówisz czy o Basco?:eviltong::pno moje zaspane oczka Was zobaczyły :multi: Quote
Gosiek Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 cześć Aniu - co słychać poza zabieganiem zwiazanym z przeprowadzką? wiosna MUSI przyjść już lada dzień - zapowiadają ciepełko... oby Quote
anetta Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 Wszystkie foty sa wspaniale!! :loveu: Te jego oko :loveu: Bascko, co takie slabe masz katowanie..? :lol:http://i17.photobucket.com/albums/b91/an3czka/Photoshop/Obraz074.jpg Quote
Daga_i_Oskar Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 Cześć Aniu, widze, ze nie tylko ja ostatnio taka zabiegana i na nic czasu nie mam ...:roll: Miłych zakupów ;) Quote
an3czka Posted March 23, 2006 Author Posted March 23, 2006 Witajcie!! Alu dopiero teraz zauważyłam, że pytałaś mnie o Katowice-nie jadę:shake: U nas pogoda średnia. Niby trochę słońce świeci, ale jakoś wiosny nie czuję. Tam, gdzie chodzimy na spacery nic nie kwitnie, prawie nic nie kiełkuje... Może jutro będzie lepiej. Mam aparat...:lol: Quote
Teklunia Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 o, Aniu, czyli zasilisz nasze male grono nie jadacych do Katowic... :lol: zawsze w grupie razniej ;) Quote
an3czka Posted March 24, 2006 Author Posted March 24, 2006 [quote name='Teklunia']o, Aniu, czyli zasilisz nasze male grono nie jadacych do Katowic... :lol: zawsze w grupie razniej ;) O! Jak fajnie, że nie jestem sama. Czułabym się jakaś taka wyalienowana:lol: Quote
Teklunia Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 [quote name='an3czka']O! Jak fajnie, że nie jestem sama. Czułabym się jakaś taka wyalienowana:lol: nie pozwolimy zebys tak sie czula ;) urzadzimy sobie konkurencyjna imprezke :) lecacy Basco jest genialny!!! jak Ty to robilas? lezalas po nim? ;) Quote
an3czka Posted March 24, 2006 Author Posted March 24, 2006 [quote name='Teklunia']nie pozwolimy zebys tak sie czula ;) urzadzimy sobie konkurencyjna imprezke :) lecacy Basco jest genialny!!! jak Ty to robilas? lezalas po nim? ;) To zdjęcie robił Bruce... Nie na leżąco, ale aparat przy samej ziemi:lol: Imprezka powiadasz? Bardzo chętnie!:cool2: Quote
olcha Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 Hahahaahahah Bruce :roflt: A tu mi pilota przypomina, brakuje mu tylko pilotki i Polskiej flagi :eviltong: a tak jakoś mi się skojarzyło :lol: Quote
an3czka Posted March 24, 2006 Author Posted March 24, 2006 [quote name='olcha'] A tu mi pilota przypomina, brakuje mu tylko pilotki i Polskiej flagi :eviltong: a tak jakoś mi się skojarzyło :lol: Olcha może przez to powiewające ucho?:lol: Quote
olcha Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 Przez to ucho i przez tą...patriotyczną minę "liga broni, liga radzi, liga nigdy Cię nie zdradzi" :lol: :evil_lol: :eviltong: Quote
Cimi Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 I właśnie takie zdjęcia są najlepsze, gdzie pies ma coś zrobić w ruchu a złapać go w kadrze graniczy u mnie z cudem, ale później można się fajnie pośmiać z min :lol: :lol: :evil_lol:. A ten cień też fajny :evil_lol:. Quote
Gosiek Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 Aniu - no dosłownie rewelka :multi: wspaniałe zdjecia - braaawo :multi: hahaha Bruce nawet swoje logo ma :cool3: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 Czesc Aniu :multi: Qrcze nie no ja wysiadam przy tych Waszyh fotach - co ja tu jeszcze robie ?:evil_lol: Latający Basco rewelacyjny, dzisiaj zwróciłam szczególną uwagę na Weimarki ale zaden nie spodobał mi sie tak jak te, które są tu na forum :loveu: Quote
an3czka Posted March 24, 2006 Author Posted March 24, 2006 Agata zdjęcia w ruchu faktycznie są najfajniejsze i najtrudniejsze. Na 100 pstryknięć tylko kilka nadaje się do wsawienia na Dogo:lol: Gosia dzięki:buzi: Daguś nie opowiadaj, bo robisz świetne zdjęcia! A forumowe Weimary są nejlepsze!:eviltong: Olcha, pilot powiadasz?:eviltong: Quote
Gosiek Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 [quote name='an3czka']Agata zdjęcia w ruchu faktycznie są najfajniejsze i najtrudniejsze. Na 100 pstryknięć tylko kilka nadaje się do wsawienia na Dogo:lol: Gosia dzięki:buzi: Daguś nie opowiadaj, bo robisz świetne zdjęcia! A forumowe Weimary są nejlepsze!:eviltong: Olcha, pilot powiadasz?:eviltong: Bruce przerabiał? świetna przeróbeczka - przesmieszna Quote
Daga_i_Oskar Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 [quote name='an3czka'] rewelka:multi: z takim pilotem to ja wszedzie polecę :loveu: :lol: :lol: Quote
an3czka Posted March 24, 2006 Author Posted March 24, 2006 Dzięki dziewczyny! To była praca grupowa (no...bardziej Bruce'a) Daga sama bym z nim poleciała:lol: Quote
Teklunia Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 [quote name='an3czka'] sierzancie Basko, melduje sie szeregowa Kasia ;) Quote
an3czka Posted March 24, 2006 Author Posted March 24, 2006 [quote name='Teklunia']sierzancie Basko, melduje sie szeregowa Kasia ;) Szeregowa Kasiiu! Witamy na pokładzie!:lol: Quote
Recommended Posts